Senior Productmanager

Delta zakelijk

Wie zijn wij

DELTA
Zakelijk is integraal verantwoordelijk voor de verkoop en levering van het
portfolio van Telecomproducten binnen het Zakelijk segment. Hierbij bieden wij
onze klanten een goede service tegen een scherpe prijs die tevens een positieve
marge oplevert om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. DELTA
opereert in een markt die continu in beweging is en een hoge mate van
concurrentie kent. 

Het DELTA Zakelijk team is verantwoordelijk voor het realiseren van sales door het werven van nieuwe klanten en het uitbreiden van de portfolio bij bestaande klanten door cross en upsell. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de executie van commerciële activiteiten en indirect voor de inrichting en uitvoering van de geleverde service.

Jouw nieuwe werk
Voor het DELTA Zakelijk Team zijn wij op zoek naar een Senior ProductmanagerJe bent met het team van productmanagers en de marketeers verantwoordelijk voor de inhoudelijke (technische en commerciële) ontwikkeling en implementatie van nieuwe markten, (nieuwe) producten en diensten voor de Zakelijke markt. Kwaliteit en optimalisering van de marges zijn daarbij leidende begrippen. 

De markt ontwikkelt snel, dus executiekracht is van groot belang. Een korte time-to-market is ‘key’ en na een gedegen pilotperiode worden de succesvolle nieuwe producten en diensten geïntroduceerd op de markt.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen, updaten en scherp zetten van de strategie;
  • Je ontwikkelt de Product- en Diensten-Roadmap met directe aansluiting op de strategie;
  • Je bestuurt de implementatie en time-to-market, inclusief het inrichten van de gehele customer journey per nieuwe dienst/product;
  • Je ontwikkelt de strategische, tactische en operationele productstrategie voor zowel de korte als middellange termijn en voert deze uit.

Dit ben jij
Je hebt een hoge mate van technische en commerciële kennis en ervaring op ICT en Telecom vlak en kunt daarmee nauw samenwerken met Asset en netwerk specialisten, sales en externe partners en leveranciers.

Je bent in staat om nieuwe producten, diensten en concepten in lijn met de strategie te bedenken en ontwikkelen en weet deze op strategische en financiële toegevoegde waarde te beoordelen. 

Dit neem je mee

  • HBO+ denk- en werkniveau in een Commercieel en Economische richting (bijvoorbeeld Commerciële Economie of Bedrijfskunde);
  •  Minimaal 5 jaar ervaring als productmanager of -developer in een (middel) grote organisatie;
  • Kennis en ervaring in de ICT en Telecom markt en de verschillende spelers hierin;
  • In staat vanuit een helicopterview de juiste strategische keuzes te maken
  • Capaciteit om de juiste mensen in de keten te enthousiasmeren en daarmee de ideeën te realiseren;
  • Senioriteit in kennis, houding en gedrag.

Wat bieden wij
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, en met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je deze arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De sfeer is open, informeel, no-nonsense en ondernemend, net als de collega’s met wie je samenwerkt. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Interesse?
We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via vacatures@deltafibernederland.nl!