Senior Productmanager TELECOM

Wil jij investeren in je toekomst én ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij DELTA Fiber Nederland kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Wij bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied.

Wie zijn wij
DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA, DELTA Zakelijk en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Jouw nieuwe werk en afdeling
Het DELTA Zakelijk team is verantwoordelijk voor het realiseren van sales door het werven van nieuwe klanten en het uitbreiden van de portfolio bij bestaande klanten door cross en upsell. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de executie van commerciële activiteiten en indirect voor de inrichting en uitvoering van de geleverde service.

De Senior Productmanager opereert binnen Het DELTA Zakelijk Team en rapporteert direct aan de Manager DELTA Zakelijk. Binnen deze afdeling is het team van productmanagers samen met de marketeers verantwoordelijk voor de inhoudelijke (technische en commerciële) ontwikkeling en implementatie van nieuwe markten, producten en diensten voor de Zakelijke markt. Kwaliteit en optimalisering van de marges zijn daarbij leidende begrippen.

Als Senior Productmanager heb je onder andere de volgende taken:

  • Het inrichten van de customer journey per nieuw te introduceren product/dienst
  • Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en concepten in lijn met de strategie
  • Beheren, uitdragen en borgen van het nieuwe concept binnen de organisatie.
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van strategische, tactische en operationele productstrategie voor zowel de korte als middellange termijn.
  • De gehele keten overzien en managen: van techniek, partners, leveranciers tot facturatie.


Wij vragen

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Hoge mate van technische en commerciële kennis en ervaring
  • Kennis van de ICT en telecommarkt met in het bijzonder ervaring en kennis in glasvezelnetwerken, -diensten en -producten.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als productmanager of productdeveloper in een (middel) grote organisatie;


Dit ben jij
Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij weet prima je weg te vinden binnen een snel veranderende organisatie, de markt van telecommunicatie en het online vakgebied in het bijzonder. Je kunt hierin zelfstandig en op eigen initiatief opereren.

Als Senior Productmanager ben je in staat op conceptueel niveau te denken, kansen te zien en je weet anderen in de keten en enthousiasmeren. Daarnaast ben je in staat ideeën te realiseren en kun je onderscheid maken in hoofd- en bijzaken. Je straalt senioriteit uit in houding, kennis en gedrag en kunt zowel op strategisch niveau goed overzicht houden.

Wij bieden
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van de vacaturenaam. 

Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Neem dan contact op met Gert Knoop, Manager DELTA Zakelijk via 06 53 777 555.