• Webmail
 • Over Caiway
 • Blog

Haarscherp beeld met Full HD kijkgarantie!

Bij Caiway kijk je TV in de hoogste kwaliteit. Het basis pakket bestaat uit meer dan 70 zenders waarvan 43 in Full HD. Je komt echt tijd te kort.

Bekijk het zenderoverzichtExtra zenders

Van sport en series tot films en erotiek. Voor elke TV-liefhebber hebben we een extra zender pakket. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Extra zenderpakketten

Zender van de maand

Elke maand heeft Caiway een Zender van de maand. Hiermee krijg je een voorproefje van een betaalde zender uit een extra TV pakket. Je kunt deze de hele maand gratis bekijken op kanaal 13.

> Bekijk Zender van de maand

Ga voor extra zenders.

Premium zenders. Dat zijn de beste series, films en sportprogramma’s in HD. Ga voor FOX Sports, Ziggo Sport Totaal of Film1. Kijk wat jij wil, wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd naar
het aanbod op jouw adres?

Of stel zelf je pakket samen
Tot
700

Mbit/s

Veelgestelde vragen

 • Waarom kijk ik standaard via de coax-kabel?

  Met het Gewoon pakket kijk je altijd standaard televisie via de coax-kabel, als je deze in huis hebt. Dit biedt vele voordelen: je hoeft geen kabels te trekken en weg te werken, omdat de coax-kabel in de meeste gevallen er al ligt.

  Ook kun je gewoon TV-kijken op je al televisies in huis. En als je televisie een ingebouwde ontvanger heeft, is extra apparatuur niet nodig. Wel zo makkelijk.

 • Heb ik apparatuur nodig om televisie te kijken?

  Kijk je televisie via glasvezel (Interactieve TV), dan krijg je een Interactieve tv-ontvanger in bruikleen.

  Kijk je televisie via de coax-kabel, dan heb je in de meeste gevallen geen apparatuur nodig. De meeste TV’s hebben een ingebouwde digitale ontvanger. Hierdoor kun je direct televisiekijken. Een los kastje en een extra afstandsbediening zijn dan niet nodig. Heeft jouw televisie geen ingebouwde digitale ontvanger, dan kun je die bij ons bestellen.


 • Hoe weet ik of mijn TV een ingebouwde digitale ontvanger heeft?

  Je kunt aan je televisie zien of deze een ingebouwde digitale ontvanger heeft. Dan zit er aan de zij- of achterkant een CI+ gleuf, ook wel aangeduid met Common Interface. Raadpleeg de handleiding van je televisie of neem bij twijfel contact met de TV-leverancier of met de winkel waar je hem hebt gekocht.

 • Wanneer kijk ik televisie via glasvezel?

  Als je Interactieve TV van Caiway kiest, dan kijk je TV op één televisietoestel via glasvezel. In sommige (nieuwbouw)woningen en in de buitengebieden waar geen coax-kabel netwerk ligt, is Interactieve TV standaard onderdeel van je pakket. Dat betekent dat je altijd via glasvezel TV-kijkt.

 • Kan ik een extra Interactieve TV bestellen?

  Je kunt één interactieve TV-ontvanger extra bestellen. Hiervoor betaal je maandelijks een vergoeding. De extra ontvanger kun je tijdens het bestellen aan je winkelmand toevoegen of later bestellen via Mijn Caiway.

 • Kan ik ook live TV-kijken op mijn smartphone, tablet en pc?

  Met onze Alles-in-1 pakketten kun je overal in huis live TV kijken op je smartphone, tablet of laptop. Heb je Interactieve TV, dan kun je ook onderweg live TV-kijken. Overal in Nederland, via 3G/4G of wifi.

  * m.u.v. Alles-in-1HD Easy, Relax, Lounge en Alles-in-1 pakketten in Rekam.