• Webmail
 • Over Caiway

Haarscherp beeld en een zeer compleet zenderaanbod.

Een korrelig beeld op je prachtige HD-TV is op z’n zachtst gezegd nogal frustrerend. Daarom kun je bij Caiway standaard het kleinste kruimeltje in je favoriete kookprogramma zien. Met andere woorden: je kijkt bij ons altijd televisie in de hoogste kwaliteit. En dat met een basisaanbod van meer dan 70 zenders, waarvan 35 in Full HD.

Televisiekijken met Caiway

Full HD Kijkgarantie

Altijd TV-kijken in de hoogste kwaliteit met scherpe beelden en levendige kleuren. Caiway belooft het niet alleen, maar garandeert het ook. Dat is de Full HD Kijkgarantie.

Live TV-kijken

Kijk overal in en om het huis live TV op je smartphone, tablet of pc. Zo kan iedereen in huis kijken waar hij wil en naar bijna alle zenders uit het basis pakket.

*Verkrijgbaar bij Alles-in-1 pakket (m.u.v. Alles-in-1HD Easy, Relax en Lounge).

Standaard
uitgebreid zenderaanbod.

Meer dan 70 televisiezenders, waarvan 35 in Full HD. Dat is de standaard bij Caiway. Zo kan iedereen zijn favoriete zenders kijken. In de beste kwaliteit.

Bekijk zenderaanbod

"Ik wil meegaan met de nieuwste technologie. Zo geef ik computerbegeleiding aan senioren. Zonder enige twijfel heb ik voor glasvezel gekozen.

Tonny van Leeuwen, Maasdijk

Nog meer zenders

Ben jij een echte TV-liefhebber? Kies dan voor nóg meer zenders. Voor de nieuwsgierigen, sportfanaten, kookgekken, serie-junkies en kids zijn er extra zenderpakketten. Allemaal maandelijks opzegbaar.

> Bekijk zenderaanbod

Interactieve TV

Het 8-uur Journaal laten beginnen om kwart over acht of Goede Tijden, Slechte Tijden verplaatsen naar tien uur? Als je Interactieve TV in je pakket kiest kan het. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een uitzending die al begonnen is opnieuw op te starten. En om je favoriete programma’s tot wel 7 dagen gratis terug te kijken. Bovendien neem je ze eenvoudig op en kun je live TV pauzeren. Handig als je moeder net belt tijdens de finale van The Voice.

> Meer weten over Interactieve TV

Ga voor extra zenders.

Premium zenders. Dat zijn de beste series, films en sportprogramma’s in HD. Ga voor FOX Sports, Ziggo Sport Totaal of Film1. Kijk wat jij wil, wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd naar
het aanbod op jouw adres?

Of stel zelf je pakket samen
Eerste
2 mnd vanaf
40,-

/mnd

Veelgestelde vragen

 • Waarom kijk ik standaard via de coax-kabel?

  Met het Alles-in-1 Glas pakket kijk je altijd standaard televisie via de coax-kabel, als je deze in huis hebt. Dit biedt vele voordelen: je hoeft geen kabels te trekken en weg te werken, omdat de coax-kabel in de meeste gevallen er al ligt.

  Ook kun je gewoon TV-kijken op je al televisies in huis. En als je televisie een ingebouwde ontvanger heeft, is extra apparatuur niet nodig. Wel zo makkelijk.

 • Heb ik apparatuur nodig om televisie te kijken?

  Kijk je televisie via Interactieve TV, dan heb je apparatuur nodig. De eerste interactieve TV-ontvanger ontvang je van ons.

  Kijk je televisie via de coax-kabel, dan heb je in de meeste gevallen geen apparatuur nodig. De meeste TV’s hebben een ingebouwde digitale ontvanger. Hierdoor kun je direct televisiekijken. Een los kastje en een extra afstandsbediening zijn dan niet nodig. Heeft jouw televisie geen ingebouwde digitale ontvanger, dan kun je die bij ons bestellen.


 • Hoe weet ik of mijn TV een ingebouwde digitale ontvanger heeft?

  Je kunt aan je televisie zien of deze een ingebouwde digitale ontvanger heeft. Dan zit er aan de zij- of achterkant een CI+ gleuf, ook wel aangeduid met Common Interface. Raadpleeg de handleiding van je televisie of neem bij twijfel contact met de TV-leverancier of met de winkel waar je hem hebt gekocht.

 • Wanneer kijk ik televisie via glasvezel?

  Als je Interactieve TV van Caiway kiest, dan kijk je TV op één televisietoestel via glasvezel. In sommige (nieuwbouw)woningen en in de buitengebieden waar geen coax-kabel netwerk ligt, is Interactieve TV standaard onderdeel van je pakket. Dat betekent dat je altijd via glasvezel TV-kijkt.

 • Kan ik een extra Interactieve TV bestellen?

  Je kunt één interactieve TV-ontvanger extra bestellen. Hiervoor betaal je maandelijks een vergoeding. De extra ontvanger kun je tijdens het bestellen aan je winkelmand toevoegen of later bestellen via Mijn Caiway.

 • Kan ik ook live TV-kijken op mijn smartphone, tablet en pc?

  Met onze Alles-in-1 pakketten* kun je overal in huis live TV kijken op je smartphone, tablet of laptop. Heb je Interactieve TV, dan kun je ook onderweg live TV-kijken. Overal in Nederland, via 3G/4G of wifi.

  * m.u.v. Alles-in-1HD Easy, Relax, Lounge en Alles-in-1 pakketten in Rekam.