De voordelen van internet via glasvezel

Met glasvezel internet u met de snelheid van het licht tot wel 600 Mbit/s! Het up- en downloaden gaat met glasvezel niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zo is het uploaden van foto's, streamen van filmpjes en het e-mailen van grote bestanden zo gebeurd. Op een stabiel en betrouwbaar netwerk.

De voordelen van internet via glasvezel

Internet met de snelheid van het licht

Glasvezel zorgt ervoor dat grote hoeveelheden data supersnel verzonden wordt. Up- en downloaden gaat even snel. Dat betekent dat u (vanaf nu) bijvoorbeeld razendsnel grote bestanden kunt e-mailen en supersnel uw vakantiefoto's kunt uploaden. Wat dacht u van 100 foto's binnen één minuut? Maar ook een film online kopen en downloaden gebeurt in een flits.

Internet met de snelheid van het licht blok

Up- en downloaden gaat even snel

Uploaden wordt steeds belangrijker. Simpel gezegd is uploaden het verplaatsen van bestanden vanaf uw eigen computer naar een andere ontvanger. Uploaden doet u als u een fotoboek wilt laten afdrukken. En als u grote bestanden verstuurt per e-mail. Of als u gebruik maakt van Google Docs of andere internet applicaties. Daarom is het wel zo fijn dat uploaden met een glasvezelverbinding net zo supersnel gaat als downloaden.

Up- en downloaden gaat even snel blok

Geen merkbaar verschil van snelheid

In een gemiddeld huishouden gebruiken we zo'n 4 verschillende apparaten waarmee we op internet kunnen. Tablets, laptops, smartphones, pc's en spelcomputers zijn de gewoonste zaak van de wereld geworden. Maar als iedereen tegelijkertijd hiervan gebruik maakt, wordt de internetverbinding vaak traag. Dat is verleden tijd met internetten via glasvezel. Constant, supersnel en betrouwbaar.

Geen verlies in snelheid blok

Draadloos Internet 

Overal in huis online zonder kabels aan te sluiten? Om draadloos te kunnen internetten, heeft u een Wifi-router nodig. Deze dient u zelf aan te schaffen. Lees op onze Wifi-pagina waar u een Wifi-router aan kunt schaffen en wat u moet weten voor een goede Wifi-verbinding.

Draadloos Internet blok

Veilig Internet pakketten

Veilig Internet beveiligt zowel uw computer (Windows en Mac) als uw tablet en smartphone (Android). U kunt zelf kiezen op welke apparaten u de licenties wilt gebruiken en dit naar wens aanpassen. Komt er een nieuwe computer, mobiel of tablet? Geen probleem, ook daarop kunt u Caiway Veilig Internet installeren. Kijk hier voor meer informatie over Veilig Internet.

Veilig internet blok

Bellen tegen voordelige tarieven

Het leven is al duur genoeg, dus zorgt Caiway dat u zo goedkoop mogelijk kunt bellen. Bellen voor vaste start- en gesprekskosten die standaard laag liggen. Bovendien betaalt u bij Caiway exact voor de tijd die u heeft gebeld. Uw gesprekken worden namelijk afgerekend per seconde. Wel zo eerlijk, vinden wij. Met Onbeperkt bellen Nederland belt u zelfs helemaal gratis naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Bellen tegen voordelige tarieven blok