Voordelig bellen

Dit telefonie-abonnement is inbegrepen in alle Alles-in-1 pakketten. U belt met een vast laag start- en minuuttarief van € 0,1100.

Specificaties:

 1. Voor internationaal bellen betaalt u een laag tarief
 2. Voordelig uit te breiden naar altijd gratis bellen naar vaste en mobiele** nummers in Nederland
 3. Gratis nummerbehoud en overstapservice
 4. Gratis bellen naar de Caiway Klantenservice via nummer 1200

Breid uw telefoniepakket uit

Onbeperkt bellen avond en weekend

Met dit pakket belt u 's avonds en in het weekend gratis naar vaste** en mobiele nummers in Nederland. Op andere tijden belt u voor een vast laag start- en minuuttarief van
€ 0,1100. Voor Onbeperkt bellen avond en weekend betaalt u € 7,50 per maand.

 

 1. Tussen 19.00 uur 's avonds en 08.00 uur 's ochtends en in het weekend belt u gratis naar vaste** nummers in Nederland
 2. Voor internationaal bellen betaalt u een laag tarief
 3. Gratis nummerbehoud en overstapservice
 4. Voordelig uit te breiden tot altijd gratis bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland
 5. Gratis bellen naar de Caiway Klantenservice via nummer 1200
 6. Upgrade naar Onbeperkt bellen Nederland voor € 14,95 extra per maand
Onbeperkt bellen avond en weekend

Onbeperkt bellen Nederland

Kiest u voor Onbeperkt bellen Nederland, dan belt u gratis en onbeperkt naar vaste** en mobiele nummers in Nederland. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bellen naar het buitenland is bovendien zeer voordelig. U betaalt voor Onbeperkt bellen Nederland € 14,95 per maand. Bij een Alles-in-1 Snel pakket betaalt u € 10,95 per maand.

 1. Gratis nummerbehoud en overstapservice
 2. Gratis bellen naar de Caiway Klantenservice via nummer 1200
 3. Upgrade naar Onbeperkt bellen binnen EU voor
  € 21,30 extra per maand.
Onbeperkt bellen Nederland

Onbeperkt bellen binnen EU

Met dit pakket belt u gratis en onbeperkt naar vaste** en mobiele nummers in Nederland en EU-landen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. U betaalt voor Onbeperkt bellen binnen EU € 21,30 per maand.  

 1. Gratis nummerbehoud en overstapservice
 2. Gratis bellen naar de Caiway Klantenservice via nummer 1200
Onbeperkt bellen binnen EU

Hoe goed is de kwaliteit van bellen via de glasvezel?

Digitaal bellen via glasvezel is bellen via de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook tegelijkertijd bellen of internetten heeft geen invloed op de kwaliteit. Caiway levert genoeg bandbreedte voor al uw diensten. 

Hoeveel telefoonnummers krijg ik?

Een telefonieabonnement bevat altijd één telefoonnummer. Als u een nieuw telefoonnummer wilt, kunt u zelf uw huidige telefoonabonnement opzeggen. U bent dan voortaan bereikbaar op het nieuwe nummer van Caiway.

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Als u uw huidige telefoonnummer wilt behouden, kunt u dit bij uw aanmelding aangeven. U kunt dit ook later bij Caiway aangeven door het formulier voor nummerbehoud in te vullen en terug te sturen. Op het moment dat uw oude telecomprovider het telefoonnummer aan ons overdraagt, beëindigt deze zelf uw telefoonabonnement met inachtneming van de geldende opzegtermijn. Dit geldt niet voor Carrier Preselect diensten, zoals Tele2 en Pretium Telecom. Wij adviseren u altijd om bij uw oude provider te controleren of het abonnement wordt beëindigd. Wij hebben alle stappen over nummerbehoud voor u op een rij gezet.  

Zegt Caiway mijn abonnement bij mijn vorige aanbieder op?

Met uitzondering van Carrier Preselect diensten (waaronder Tele2 en Pretium Telecom) beëindigt uw oude telecomprovider zelf uw telefoonabonnement. Caiway zegt dus nooit uw abonnement(en) op bij uw oude telecomprovider. Wij adviseren u om bij uw oude telecomprovider te controleren of het abonnement daadwerkelijk wordt beëindigd.

Krijg ik een tijdelijk telefoonnummer van Caiway als ik mijn huidige nummer wil behouden?

Ja. Als u uw telefoonnummer wilt behouden, ontvangt u eerst een tijdelijk nummer van ons. Op die manier kunt u meteen al gebruikmaken van onze telefoniedienst, zodra u het modem heeft aangesloten.

Kan ik de status van mijn aanvraag voor nummer behoud inzien?

Op Mijn Caiway kunt u de status van uw aanvraag bekijken.

Komt mijn nieuwe nummer ook in een telefoonboek?

Standaard is uw nummer geheim. Via Mijn Caiway kunt u eenvoudig aangeven waar u uw nummer vermeld wilt zien. 

Heeft Caiway een bundel voor onbeperkt bellen?

Ja, met Onbeperkt bellen Nederland kunt u altijd onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Wilt u ook onbeperkt bellen naar landen in de Europese Unie? Ook dat is mogelijk bij Caiway met het telefonieabonnement Onbeperkt bellen binnen EU.

Ik bel voornamelijk met mijn mobiele telefoon naar mobiele nummers. Heeft Caiway ook een vast telefonieabonnement voor alleen onbeperkt bellen naar vaste nummers?

Op dit moment is een abonnementsvorm voor onbeperkt bellen naar alleen vaste nummers niet mogelijk. Mogelijk dat dit in de toekomst wel het geval zal zijn. Dit is mede afhankelijk van de interesse voor een dergelijke dienst. Caiway probeert namelijk voortdurend rekening te houden met de wensen van klanten bij de ontwikkeling van haar producten en diensten. De inhoud van VoIP-Comfort+ met gratis bellen naar elk vast én mobiel nummer in Nederland is hier een goed voorbeeld van.

Kan ik mijn maandelijkse belkosten online bekijken?

In Mijn Caiway kunt u uw maandelijkse gesprekskosten in één oogopslag zien. Via Mijn Caiway heeft u een aparte servicepagina waar u al uw abonnementen van Caiway kunt beheren. Klik in de factuur op details om een specificatie van de belkosten te bekijken. Naast de belkosten voor de lopende maand kunt u ook belkosten van vorige maanden bekijken door bovenaan de pagina maand en jaar van de door u bedoelde factuur te kiezen. Er zijn geen kosten verbonden aan het bekijken van uw belkosten en de specificaties hiervan.

Ik heb mijn telefonieabonnement voor onbeperkt bellen onlangs omgezet naar Voordelig bellen. Waarom zie ik de kosten van mijn nieuwe abonnement niet correct op mijn factuur?

Als u rond of kort na de 23e van de maand uw abonnementsvorm voor Caiway telefonie heeft omgezet, hebben wij dit niet meer op tijd kunnen verwerken op uw factuur. U heeft nu ten onrechte te veel abonnementsgeld betaald, dit wordt automatisch verrekend op uw eerstvolgende maandfactuur. U kunt uw facturen ook online inzien via uw persoonlijke servicepagina op Mijn Caiway.

Bellen zonder starttarief

Met dit pakket belt u zonder starttarief in Nederland. U belt voor een minuuttarief van € 0,1100. 

Specificaties:

 1. U belt voordelig naar vaste en mobiele nummers in Nederland
 2. Geen starttarief in Nederland**
 3. Voor internationaal bellen betaalt u een laag tarief
 4. Gratis nummerbehoud en overstapservice
 5. Voordelig uit te breiden tot altijd gratis bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland
 6. Gratis bellen naar de Caiway Klantenservice via nummer 1200
 7. Upgrade naar VoIP-First+ voor € 3,60 extra per maand
 8. Los abonnementstarief € 8,90 per maand

* Naar vaste en mobiele nummers in NL

** Dit geldt voor vaste nummers binnen Nederland en voor 084-, 085-, 087-, 116- en 14-nummers maar onder meer niet voor het informatietarief van betaalde informatiediensten, voor 06760-internetnummers en voor 070-3456789 Bel & Bespaar, op basis van een Fair Use Policy. Met uitzondering van de kosten die voor aanbieders van 084- en 087-nummers in rekening worden gebracht.

Overige telefonie tarieven kunt u vinden bij de tarievenpagina.