Zoeken:
ok

Internet

Caiway biedt afhankelijk van het gekozen Alles-in-1 Glas abonnement, verschillende internetsnelheden zodat er altijd wel één is die bij uw internetgebruik past. Bekijk onze glasvezel internet pakketten.

Glasvezel internet van Caiway


 

 

Internet
75/75
Mbit/s

 

Internet
250/250
Mbit/s


 

Internet
500/500
Mbit/s

 
Internetsnelheid* 75/75 Mbit/s
250/250 Mbit/s
500/500 Mbit/s
Draadloos internetten met Wifi-router Optie (vanaf € 49,95 eenmalig) Optie (vanaf € 49,95 eenmalig) Optie (vanaf € 49,95 eenmalig)
Glasvezelmodem
Veilig Internet vanaf € 2,50 per maand

Veilig Internet 1:
1e 2 mnd gratis

daarna € 2,50 p.m.

Veilig Internet 1:
1e 2 mnd gratis

daarna € 2,50 p.m.
Veilig Internet 1:
Gratis inbegrepen
Inclusief
Homepage 1GB, Mailbox 1GB, tot 5 mailboxes, virus- en spamfilter op hoofdemailaccount 

Onze internetabonnnementen zijn onderdeel van onze Alles-in-1 Glaspakketten

 
* Toelichting internetsnelheid

 

Glasvezel Internet 75/75 Mbit/s  

Met het Alles-in-1 Glas G75 abonnement kunt u gamen, up- en downloaden, mailen en surfen met zeer hoge snelheid.  Zorgeloos en snel. Dat is het internetten van nu.

Bekijk het pakket Glasvezel Internet G75

 

Glasvezel Internet 250/250 Mbit/s  

Het ideale pakket als u doorlopend veel internetapparatuur in huis gebruikt. Computers, tablets, laptops, spelcomputers, meerdere smartphones, mulitroom music system... U kunt ze allemaal tegelijk gebruiken zonder verlies van internetsnelheid. Zeker als u thuis werkt en vaak zware bestanden verstuurt of ontvangt, is dit de beste keuze voor u.

Bekijk het pakket Glasvezel Internet G250

 

Glasvezel Internet 500/500 Mbit/s 

Als u wilt internetten op z’n aller-, allersnelst. Met dit pakket benut u de capaciteit van glasvezel maximaal. Uploaden, downloaden, gamen, muziek luisteren, video’s kijken... Echt alles wat via internet loopt, kunt u tegelijkertijd en probleemloos gebruiken. Zonder verlies van internetsnelheid en met alle multi-use mogelijkheden die denkbaar zijn.

Bekijk het pakket Glasvezel Internet G500

 

Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie, waarbij u kunt kiezen voor Interactieve TV. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Glasvezel verzekert u van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. Nog geen glasvezel in uw gemeente? Geniet dan van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Gewoon via de kabel. Caiway biedt u standaard meer dan 70 tv-zenders waarvan maar liefst 31 in Full HD. De Alles-in-1HD pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!

Zoeken