Internet

Caiway biedt afhankelijk van het gekozen Alles-in-1 Glas abonnement, verschillende internetsnelheden zodat er altijd wel één is die bij uw internetgebruik past.

 

 

Internet
100/100
Mbit/s

 

Internet
200/200
Mbit/s


 

Internet
400/400
Mbit/s

 
Internetsnelheid* 100/100 Mbit/s
200/200 Mbit/s
400/400 Mbit/s
Draadloos internetten met Wifi-router Optie (€ 49,95 eenmalig) Optie (€ 49,95 eenmalig) Optie (€ 49,95 eenmalig)
Glasvezelmodem
Veilig Internet vanaf € 2,50 per maand
Inclusief
Homepage 1GB, Mailbox 1GB, tot 5 mailboxes, virus- en spamfilter op hoofdemailaccount 
Onze internetabonnnementen zijn onderdeel van onze Alles-in-1 Glaspakketten

 
* Toelichting internetsnelheid

 

Internet 100/100 Mbit/s  

Met het Alles-in-1 Glas Start abonnement kunt u gamen, up- en downloaden, mailen en surfen met zeer hoge snelheid.  Zorgeloos en snel. Dat is het internetten van nu.

Internet 200/200 Mbit/s  

Het ideale pakket als u doorlopend veel internetapparatuur in huis gebruikt. Computers, tablets, laptops, spelcomputers, meerdere smartphones, mulitroom music system... U kunt ze allemaal tegelijk gebruiken zonder verlies van internetsnelheid. Zeker als u thuis werkt en vaak zware bestanden verstuurt of ontvangt, is dit de beste keuze voor u.

Internet 400/400 Mbit/s 

Als u wilt internetten op z’n aller-, allersnelst. Met dit pakket benut u de capaciteit van glasvezel maximaal. Uploaden, downloaden, gamen, muziek luisteren, video’s kijken... Echt alles wat via internet loopt, kunt u tegelijkertijd en probleemloos gebruiken. Zonder verlies van internetsnelheid en met alle multi-use mogelijkheden die denkbaar zijn.

Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie, waarbij u kunt kiezen voor interactieve tv. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Glasvezel verzekert u van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. Nog geen glasvezel in uw gemeente? Geniet dan van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Gewoon via de kabel. Caiway biedt u standaard 70+ zenders waarvan maar liefst 29 in Full HD. De Alles-in-1HD pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!

Zoeken