Verhuisservice

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!
Gaat u binnenkort verhuizen? Dan heeft u veel aan uw hoofd: alles inpakken, verhuisberichten schrijven, zorgen dat alles op tijd opgezegd is en natuurlijk ook weer is aangevraagd. Een verhuizing is een mooi moment om na te gaan hoe u radio, televisie, internet en telefonie in huis krijgt. Bij Caiway kunt u alles in één keer regelen. Zo hebben we voordelige Alles-in-1HD pakketten waarbij u alle benodigde apparatuur gratis krijgt. Als bestaande klant kunt eenvoudig uw verhuizing doorgeven aan Caiway. Doe dit wel minimaal twee weken voor uw verhuisdatum.

Verhuist u naar een nieuwbouwwoning?
Elke nieuwbouwwoning wordt met een kabelaansluiting van Caiway opgeleverd. De projectontwikkelaar of aannemer heeft hiervoor gezorgd. Wilt u zelf een aanleg van de kabel aanvragen, dan kunt u de aanleg aanvragen via www.aansluitingen.nl.


Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie, waarbij u kunt kiezen voor Interactieve TV. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Glasvezel verzekert u van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. Nog geen glasvezel in uw gemeente? Geniet dan van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Gewoon via de kabel. Caiway biedt u standaard meer dan 70 tv-zenders waarvan maar liefst 30 in Full HD. De Alles-in-1HD pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!

Zoeken