Vragen en antwoorden aansluiten internet

Kan ik het beste de USB of de UTP aansluiting van het modem gebruiken?

Met de UTP aansluiting (netwerkkabel) heeft u de beste verbinding. Ook hoeft u in dat geval geen aparte USB-drivers te installeren (meegeleverd met het modem). De UTP-kabel kunt u overigens verlengen tot max. 100 meter. De USB-kabel kan echter maximaal 1 á 2 meter worden.

Ik gebruik een router. Hoe stel ik die in?

Heeft u in de Caiway Shop een router aangeschaft dan vindt u de meeste handleidingen ook op deze website. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze Internet Helpdesk.

Ik heb mijn router niet bij Caiway aangeschaft. Wat nu?

Uw router moet op de juiste wijze ingesteld worden. Hiervoor kunt u de handleiding van de leverancier raadplegen. Let er op dat voor de type internet verbinding, DHCP wordt ingesteld. De Internet Helpdesk biedt u hierop geen ondersteuning.

Kan ik het modempakket laten installeren door Caiway?

In het internet modempakket zijn zeer duidelijke installatiefolders aanwezig om zelf alles aan te sluiten. Onze Internet Helpdesk kan telefonisch ondersteuning bieden. Tevens bevat het internet modempakket een folder over de installatieservice inclusief de tarieven. U kunt contact opnemen met met de installatieservice indien u hier gebruikt van wenst te maken. Wenst u bij de installateur ook extra apparatuur (zoals routers en bekabeling) aan te schaffen; neem dan contact op met de Caiway Klantenservice via 088-2249111 (tarief 088 nummer) of via 1200 (gratis voor Caiway telefonieklanten) en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Levert Caiway ook een draadloos modem?

Caiway levert geen draadloos modem. Wenst u draadloos internet; dan dient u een draadloze router ten behoeve van kabelinternet aan te schaffen. Caiway verkoopt een aantal routers in de Caiway shop.

Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie, waarbij u kunt kiezen voor Interactieve TV. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Glasvezel verzekert u van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. Nog geen glasvezel in uw gemeente? Geniet dan van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Gewoon via de kabel. Caiway biedt u standaard meer dan 70 tv-zenders waarvan maar liefst 30 in Full HD. De Alles-in-1HD pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!

Zoeken