Virusvrij

Met 'Virusvrij' wordt alle e-mail die u ontvangt op uw Caiway e-mailadres gecontroleerd op virussen, voordat u de e-mail binnenhaalt. Ontdekt Caiway in e-mailberichten een virus, dan wordt het bericht verwijderd. U krijgt automatisch een melding als de database een virus tegenkomt.

Wat houdt internet via Caiway in?

Internet via Caiway houdt in dat u onbeperkt kunt internetten voor een vaste prijs per maand. Voor het downloaden vanaf internet hanteren wij geen datalimiet, maar een Fair Use Policy. Naast uw abonnement kunt u nog extra diensten aanvragen, zoals een gratis Spam/Virusfilter, Webmail, mogelijkheid tot vier extra e-mailadressen. Daarnaast ontvangt u gegevens om in te loggen op uw persoonlijke pagina via Mijn Caiway, waar u uw abonnement kunt wijzigen en facturen kunt bekijken.

Ik wil internet, maar heb geen radio/tv abonnement. Wat moet ik doen?

Caiway levert internet via de radio/tv kabel. Om te kunnen internetten heeft u een werkende Caiway aansluiting nodig. Indien u televisie via satelliet of via de ether (Digitenne) kijkt, dan dient u om te kunnen internetten via Caiway een radio/tv abonnement af te nemen of bij uw kabelleverancier in uw regio.

Welke diensten kan ik afnemen met mijn Internetabonnement?

Caiway internet levert de volgende onderstaande diensten. U kunt zich via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway aanmelden voor deze diensten:

  • Spamfilter / virusvrij dienst tbv uw Caiway hoofd email account
  • Extra gratis emailadressen (tot een maximum van 4 e-mailadressen) inclusief evt spamfilter/virusvrij dienst (€ 4,15 p/m ongeacht het aantal e-mailadressen)
  • Web TV (tbv super en ultra abonnement): online 6 tv kanalen via Media Player bekijken
  • Efax free: gratis fax to email functionaliteit
  • Usenet Binaries: abonnement € 5,30 p/m voor de toegang tot de nieuwsserver van Caiway voor het downloaden vanaf nieuwsgroepen.
  • Digitale telefonie: telefonie via internet

Moet ik mijn Caiway e-mail adressen regelmatig controleren?

Het is belangrijk dat u de e-mailadressen die u van Caiway toegewezen heeft gekregen regelmatig controleert. Caiway zal belangrijke informatie vanuit CAIW Diensten B.V. (bijvoorbeeld informatie over nieuwe acties, nieuwe producten en diensten, informatie over facturen en Algemene Voorwaarden) per e-mail verzenden naar uw e-mail adres. Het is technisch niet mogelijk om dit naar een ander e-mail adres te versturen.

Wat moet ik doen bij blikseminslag, verlies of diefstal van het modem?

Het modem is uw eigendom en eventuele schade kunt u mogelijk bij uw verzekeringsmaatschappij verhalen. Een nieuw kabel internetmodem is aan te schaffen voor € 69,-. U kunt hiervoor ook terecht bij onze Helpdesk.

Zit er garantie op het internet modempakket?

Op nieuwe modems geeft Caiway een garantie van 24 maanden. Blikseminslag, waterschade en zichtbare gebruikersschade vallen buiten de garantie. Bij gebruik van een tweedehands modem is geen garantie aanwezig.

Kan ik een internet abonnement tijdelijk stopzetten in verband met bijv. een vakantie?

Helaas is bij geen enkel abonnement van Caiway mogelijk dit tijdelijk stop te zetten. Een oplossing voor u kan zijn om een abonnement te downgraden naar het laagste abonnement tegen de voorwaarden van Caiway.

Ik wil graag e-mail verzenden via mijn mobiele telefoon of tablet met internet. Welke instellingen moet ik gebruiken?

Op uw mobiele telefoon of tablet met internet kunt u uw e-mail via Caiway ophalen en versturen op een veilige manier. Kijk op www.caiway.nl/email voor instructies om uw e-mail in te stellen.

Welke modems ondersteunt Caiway?

De internetabonnementen van Caiway gaan met de tijd mee. Dit betekent regelmatige snelheidsverhogingen en een continu streven naar meer stabiliteit en kwaliteit. Oudere modems voldoen om deze redenen niet meer. Om de kwaliteit in het netwerk te bevorderen en nieuwe snelheden mogelijk te maken kunnen slechts een beperkt aantal modems door Caiway worden toegelaten tot het netwerk.

Caiway levert op dit moment:
Arris Touchstone type TM722B
Cisico EPC3208 (medio juni 2013)

Modems die voor 1 september 2009 in gebruik zijn genomen, kunt u als huidige eigenaar voorlopig zonder problemen blijven gebruiken. Zodra u echter om welke reden dan ook een modem dient te vervangen, raden wij u aan om te controleren of dit één van de bovengenoemde typen modems is.

Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie, waarbij u kunt kiezen voor Interactieve TV. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Glasvezel verzekert u van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. Nog geen glasvezel in uw gemeente? Geniet dan van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Gewoon via de kabel. Caiway biedt u standaard meer dan 70 tv-zenders waarvan maar liefst 30 in Full HD. De Alles-in-1HD pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!

Zoeken