Vanaf 1 maart voeren wij wijzigingen door in onze diensten. Kijk op www.caiway.nl/wijzigingen2017 voor meer informatie.
Met Interactieve TV kunt u live tv pauzeren, terugspoelen, opnemen, programma's vanaf het begin afspelen en tot 7 dagen terugkijken. Inclusief een interactieve tv-ontvanger. Interactieve TV heeft een contractduur van 1 jaar. Let op! Indien uit de administratie van Caiway blijkt dat al eerder apparatuur aan u is verstrekt, dan ontvangt u deze niet nogmaals.

 Internet via glasvezel

 1. Gegarandeerd supersnel internet met 500 Mbit/s
 2. Tegelijk online zonder snelheidsverlies
 3. Up- en downloaden gaat even snel!
 4. Internet via stabiel en betrouwbaar netwerk

 Televisiekijken in Full HD

 1. Standaard televisiekijken via de coax-kabel
 2. Het allerbeste beeld met meer dan 110 tv zenders, waarvan 35 in Full HD 
  Plus TV gratis bij Alles-in-1 Glas G500 
 3. Full HD Kijkgarantie
 4. Gratis tv-kijken op extra tv’s in huis via de kabel
 5. Live tv-kijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc
 6. Fox Sports Eredivisie voor maar € 7,50 p.m.

Voordelig bellen

 1. Vast start- en gesprekstarief van € 0,1014 per minuut
 2. Afrekenen per seconde: betaal voor wat u werkelijk gebruikt
 3. Onbeperkt bellen Nederland € 9,95 p.m.

Bestellen Actieprijs 2 maanden

 
Alles-in-1 Glas G500 € 40,00
 • - Internet 500/500 Mbit/s
 • - 110+ zenders, 35 in Full HD 
 • - Voordelig bellen
 
 • Veilig Internet 1 Gratis  € 0,00
 • Plus TV Gratis   € 0,00
 • Verzend- en administratiekosten € 0,00
  • Optioneel   
  Interactieve TV  € 4,00
 • Bestel en opties
 • Actieprijs € 40,00
 • Prijs per maand € 66,95
 • Eenmalig € 0,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Contractduur 12 maanden. De extra opties zijn optioneel en maandelijks opzegbaar. Zie voor meer informatie de voorwaarden.

Al Caiway klant? 

Breid uw pakket uit met:

Interactieve TV 

 

Met Interactieve TV van Caiway kijkt u op een televisie via glasvezel en is dan ook verkrijgbaar bij Alles-in-1 Glas G500 voor € 4 per maand.

 1. Live tv opnemen, terugspoelen en pauzeren
 2. Tot 7 dagen terugkijken. Meer dan 30 zenders waaruit u kunt kiezen
 3. Ook vanaf het begin als u het programma net gemist heeft
 4. Programma gemist: NPO 1, 2 en 3 tot 8 dagen terug kijken. En indien beschikbaar in Full HD

Extra zenderpakketten 

 

Bij Caiway heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan aantrekkelijke extra zenders en themapakketten zoals Fox Sports, al vanaf € 7,50 per maand. 

Plus TV gratis bij Alles-in-1 Glas G500

 

Veilig internet

 

Zorgeloos internetten? Met een van drie Veilig Internet pakketten van Caiway is uw laptop, pc, tablet of smartphone bescherm tegen onder andere virussen, spyware en spam.

 1. Veilig Internet 1 Gratis bij Alles-in-1 Glas G500
 2. Veilig Internet 3 € 5 p.m.
 3. Veilg Internet 6 € 7,50 p.m.

Voordelig bellen

 

U kunt uw telefoniepakket naar wens uitbreiden

 1. Onbeperkt bellen Nederland € 9,95 p.m.
 2. Onbeperkt bellen avond en weekend € 7,50 p.m.
 3. Onbeperkt bellen binnen EU € 21,30 p.m.

Draadloos internetten

Omdat elk huis en elk internetgebruik anders is, leveren wij een modem zonder ingebouwde Wifi-functie. Met een losse Wifi-router heeft u de flexibiliteit om zelf te bepalen welke oplossing het beste past in uw situatie. Wellicht kan u uw huidige Wifi-router hergebruiken of er een via ons bestellen.

Draadloos internet

Alles-in-1 Glas G500 pakket installeren

 

 1. Met een Alles-in-1 Glas G500 pakket kijkt u televisie via de kabel (coax). Internet en telefonie gaat via glasvezel. Indien u kiest voor Interactieve TV ontvangt u een interactieve tv-ontvanger. Deze sluit u aan via glasvezel.
 2. Om optimaal gebruik te maken van uw internetsnelheid is een directe aansluiting van het glasmodem naar uw computer aan te raden
 3. Draadloos internet is mogelijk door middel van een Wifi-router
 4. Het glasmodem heeft stroom nodig. Dit kan betekenen dat u een stopcontact dient aan te leggen. Of schakel een professionele monteur in.


  Installatiegarantie

  U ontvangt van Caiway het doe-het-zelf installatiepakket met de benodigde apparatuur en handleiding. Aan de hand van de handleiding sluit u zelf uw pakket aan. Heeft u toch hulp nodig bij de installatie, dan kunt u een beroep doen op onze installatiegarantie. Onze Helpdesk medewerkers zitten klaar om u te helpen. Komt u er samen met onze Helpdesk medewerker er niet uit? Dan maken we een afspraak met onze monteur, helemaal gratis.

  Installatie door een monteur
  Wilt u hulp bij de installatie van uw pakket? Voeg installatieservice toe aan uw bestelling. De monteur zorgt voor een professionele installatie van uw pakket. Dit betekent dat de diensten op 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en 1 telefoon werkend worden opgeleverd. Dus ook het instellen van uw nieuwe e-mailadres en het installeren van draadloos internet op een apparaat. Onze installatiepartner neemt tijdig contact met u op om een afspraak te maken.

  Meerwerk
  Wilt u meer werkzaamheden laten uitvoeren door de monteur, zoals het doortrekken van kabels, het aanleggen van een stopcontact en de installatie van draadloos internet op meerdere apparaten? Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak. U ontvangt van hen een indicatie van de gewenste meerwerkkosten

Overstappen 

Overstappen naar Caiway is gemakkelijk en eenvoudig. We helpen u graag daarbij. Hieronder vindt u onze overstap tips. Wilt u liever één van onze medewerkers spreken, dan kunt u contact opnemen met de Caiway Klantenservice via 088 2249 111. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat verandert er bij mij aan apparatuur in huis?

Bij Alles-in-1 Glas G500 kijkt u televisie via de kabel (coax). Internet en bellen gaat via glasvezel. Omdat de meeste moderne televisies een ingebouwde ontvanger (DVB-C tuner) hebben, kunt u digitale televisie direct bekijken via de coax-kabel. Een los kastje en een extra afstandsbediening zijn dan niet nodig. Beschikt uw televisie niet over een ingebouwde digitale tv-ontvanger, dan kunt u een HD-ontvanger huren via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway. Voor de huur van apparatuur betaalt u een maandelijkse huurprijs. Hierdoor blijft de digitale televisie-apparatuur eigendom van Caiway. Voor internet en telefonie heeft u een glasmodem nodig. U ontvangt dit glasmodem t.w.v. € 115 in bruikleen. Indien u kiest voor Interactieve TV heeft u een interactieve tv-ontvanger nodig. U ontvangt de interactieve tv-ontvanger ook in bruikleen. Alle apparatuur blijft hierdoor eigendom van Caiway.

Welke kabels gebruik ik?

 1. Televisie: u kijkt televisie via de kabel (coax)
 2. Interactieve TV: u kijkt televisie via glasvezel. U verbindt de UTP-kabel met de interactieve tv-ontvanger.
 3. Internet: uw computer sluit u aan op het glasmodem met een UTP-kabel (ten minste type CAT5E) of draadloos via de Wifi-router
 4. Telefoon: de telefoon sluit u aan op het glasmodem met een telefoonkabel.

Ik heb meerdere televisies in huis. Hoe kijk ik hierop tv?

U kunt uw overige televisies in huis aansluiten op het coax-kabelsignaal:

 1. Het coax-signaal is beschikbaar voor overige televisies in huis
 2. Heeft uw extra televisie een ingebouwde digitale ontvanger? Dan heeft u geen extra apparatuur nodig om Basic TV te ontvangen
 3. Heeft uw extra televisie geen ingebouwde ontvanger? Dan kunt u een extra HD-ontvanger bestellen via Mijn Caiway
 4. Bestelt u een extra zenderpakket? Voor het bekijken van deze zenders op uw overige televisies, heeft u een extra HD-ontvanger of een CI+ CAM nodig en een smartcard nodig. Deze kunt u bestellen via Mijn Caiway

Hoe kan ik digitale televisie-apparatuur huren?

Via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway kunt u digitale televisie-apparatuur, zoals een HD-ontvanger, HD-recorder of een CI+ CAM huren. U betaalt maandelijks een huurprijs voor de huur van de apparatuur. Na uw bestelling van een Alles-in-1 Glas pakket ontvangt u per brief inloggegevens voor uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway.

Ik wil graag draadloos internetten. Waar moet ik op letten?

 1. Snel internet vraagt om een snelle Wifi-router. De Wifi-router dient geschikt te zijn voor de hoge internetsnelheden via glasvezel.
 2. Houd er rekening mee dat uw computer ook de hoge internetsnelheden kan ondersteunen.
 3. Wilt u optimaal gebruikmaken van internet via glasvezel? Sluit uw computer dan direct aan op het modem of de Wifi-router met een netwerkkabel.
 4. Het Wifi-signaal wordt beïnvloed door obstakels zoals muren, vloeren en apparatuur in uw woning. Plaats de Wifi-router op een plek in uw woning waar u vaak gebruikmaakt van Wifi.
 5. Wanneer u de Wifi-router aansluit op het modem, zorg er dan voor dat er een tweede stopcontact aanwezig is. 

Ik wil graag mijn huidige telefoonnummer behouden, kan dat?

U kunt uw huidige telefoonnummer meenemen naar Caiway. U kunt nummerbehoud bij uw bestelling aangeven. Meer informatie? Ga naar nummerbehoud.

Wanneer wordt mijn installatiepakket geleverd?

De levertijd van het installatiepakket is 2 weken na het plaatsen van de bestelling. Zo’n 5 dagen voor de levering van het installatiepakket ontvangt u van ons de eerste informatie over het activeren en installeren van uw diensten.

Hoe kan ik hulp bij installatie regelen?

Installatiegarantie

Heeft u hulp nodig bij de installatie, dan kunt u een beroep doen op onze installatiegarantie. Onze Helpdesk medewerkers zitten klaar om u te helpen. Komt u er samen met onze Helpdesk medewerker er niet uit? Dan maken we een afspraak met onze monteur, helemaal gratis.

Installatie door een monteur

Voeg installatieservice toe aan uw bestelling. De monteur zorgt voor een professionele installatie van uw pakket. Dit betekent dat de diensten op 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en 1 telefoon werkend worden opgeleverd. Dus ook het instellen van uw nieuwe e-mailadres en het installeren van draadloos internet op een apparaat. Onze installatiepartner neemt tijdig contact met u op om een afspraak te maken.

Meerwerk
Wilt u meer werkzaamheden laten uitvoeren door de monteur, zoals het doortrekken van kabels, het aanleggen van een stopcontact en de installatie van draadloos internet op meerdere apparaten? Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak. U ontvangt van hen een indicatie van de gewenste meerwerkkosten.

Bel voor advies of om telefonisch te bestellen naar

088 2249 111