Haal meer uit uw televisie bij Caiway

 

Bij Caiway is Full HD de standaard. Met Basic TV kijkt u naar meer dan 70 zenders, waarvan maar liefst 29 in Full HD! Geniet met Full HD van haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. Gewoon via de kabel. Wilt u nóg meer zenders ontvangen? Kies dan voor Plus TV of één van de themapakketten zoals HBO.

Nergens ontvangt u meer zenders in haarscherpe beeldkwaliteit dan bij Caiway. Vergelijk en oordeel zelf!

  1. Standaard meer dan 70 tv-zenders en 60 radiozenders
  1. Maar liefst 30 zenders in Full HD, mét Full HD Kijkgarantie
  1. Haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit
  1. Uitgebreid aanbod aan extra zenders
  1. Gratis tv-kijken op extra tv’s in huis
  1. Uitgebreide Elektronische Programma Gids
  1. Live tv-kijken* op uw tablet, smartphone, laptop en pc.

    

   *Alleen beschikbaar bij een Alles-in-1 Glas pakket. Meer informatie

   Haal álles uit uw televisie met Interactieve TV

   Televisiekijken wordt nog leuker met Interactieve TV. Zo pauzeert u live tv of spoelt u even terug om die hilarische scène nóg een keer te zien. Neem uw favoriete televisieprogramma op of zelfs twee tegelijk. Of kijk eenvoudig programma’s van NPO 1, NPO 2 of NPO 3 tot wel acht dagen terug. Is er niets op tv of heeft u gewoon zin in een film? Met één druk op de knop huurt u de laatste films of series en kijkt u deze direct op uw tv. Interactieve TV is alleen verkrijgbaar bij een Alles-in-1 Glas G200 of G400 pakket.

    

   Full HD

   U wilt alles uit uw Full HD of HD Ready tv-toestel halen. Met Caiway kijkt u écht HD. Met Full HD beschikt u over een televisiebeeld dat 3x scherper en veel kleurrijker is dan gewone digitale tv. Daardoor beleeft u dan ook een compleet nieuwe kijkervaring. Bent u toch niet tevreden over de kwaliteit van het HD-signaal dat u ontvangt? Dan kunt u uw tv abonnement zelfs gratis opzeggen. Dat is onze unieke Full HD Kijkgarantie! Bij Caiway ontvangt u in het basis tv aanbod meer dan 70 zenders, waarvan maar liefst 29 in Full HD!   Extra zenders

   Bij Caiway heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan extra zenders. Met Plus TV haalt u 42 extra zenders in huis waarvan maar liefst 5 in Full HD! Daarnaast heeft Caiway ook zeer aantrekkelijke themapakketten zoals HBO.

    

   Overal in huis live tv kijken op tablet, smartphone of pc

   Kijk overal in en om het huis live tv op uw tablet, smartphone, laptop en pc. Multiscreen TV is alleen verkrijgbaar bij de Alles-in-1 Glas pakketten.

    

   Internetten met de snelheid van het licht, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie, waarbij u kunt kiezen voor Interactieve TV. Dat kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Glasvezel verzekert u van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. Nog geen glasvezel in uw gemeente? Geniet dan van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Gewoon via de kabel. Caiway biedt u standaard meer dan 70 tv-zenders waarvan maar liefst 30 in Full HD. De Alles-in-1HD pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!

   Zoeken