Haal meer uit uw televisie bij Caiway 

Bij Caiway is Full HD de standaard. Met Basic TV kijkt u naar meer dan 70 zenders, waarvan maar liefst 35 in Full HD! Geniet met Full HD van haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. Gewoon via de kabel. Nergens ontvangt u meer zenders in haarscherpe beeldkwaliteit dan bij Caiway. Vergelijk en oordeel zelf!

Televisiekijken bij Caiway

Standaard kijkt u televisie via de coax-kabel. En omdat de meeste televisies een ingebouwde ontvanger hebben, kunt u digitale televisie direct bekijken. Een los kastje en een extra afstandsbediening zijn dan niet nodig.

  1. Meer dan 70 zenders, waarvan 35 in Full HD
  2. Scherpe beelden en levendige kleuren
  3. Ruim aanbod aan extra zenders
  4. Het allerscherpste beeld
Televisiekijken bij Caiway


Full HD Kijkgarantie

Wij gaan altijd 1 stapje verder op beeldkwaliteit in Full HD. Wij beloven het niet alleen, maar garanderen het ook. Televisiekijken in de hoogste kwaliteit. In de praktijk betekent dat scherpe beelden en levendige kleuren. Een voetbalwedstijd is dan alsof u er zelf bij bent. Dat is de Full HD Kijkgarantie.

Full HD blok

Interactieve TV van Caiway

Met Interactieve TV van Caiway kijkt u op een televisie via glasvezel en is dan ook alléén verkrijgbaar bij een Alles-in-1 Glas pakket, vanaf € 2,50 per maand.

  1. Live tv opnemen, terugspoelen en pauzeren
  2. Thuis naar de beste en nieuwste films kijken in Full HD
  3. Programma gemist: NPO 1, 2 en 3 tot 8 dagen terug kijken. En indien beschikbaar in Full HD
Interactieve TV blok

Overal in huis live tv kijken op tablet, smartphone of pc

Kijk overal in en om het huis live tv op uw tablet, smartphone, laptop en pc. Multiscreen TV is verkrijgbaar bij de Alles-in-1 pakketten (m.u.v. Alles-in-1HD Easy, Relax, Lounge, Basis en Plus).

Multiscreen  blok

Extra zenders

Bij Caiway heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan extra zenders. Met Plus TV haalt u 39 extra zenders in huis waarvan maar liefst 5 in Full HD! Daarnaast heeft Caiway ook zeer aantrekkelijke themapakketten zoals Film1.

Extra zenders  blok