1. Standaard meer dan 70 tv-zenders, waarvan 35 Full HD
  2. Direct tv-kijken via de kabel zonder extra digitale apparatuur*
  3. € 20,95 per maand


U kunt bij Caiway ook alleen een televisie abonnement afnemen, het Basic TV abonnement.

Wanneer u alleen een Basic TV abonnement afneemt, kijkt u tv via de kabel (coax). Het Basic TV abonnement is tevens standaard onderdeel van de Caiway Alles-in-1 pakketten, waarmee u razendsnel internet en voordelig belt! Doe de postcodecheck en ontdek welke pakketten wij in uw regio kunnen leveren.

Standaard de meeste HD-zenders
Waarschijnlijk heeft u al een Full HD of HD Ready TV in huis. Maar kijkt u ook écht HD? Via de kabel (coax) ontvangt u Full HD. Hiermee kijkt u naar meer dan 70 digitale tv-zenders, waarvan maar liefst 35 in Full HD, en kunt u meer dan 110 radiozenders ontvangen. Caiway heeft standaard de meeste HD-zenders van Nederland in het Basic TV pakket.

Hier kunt u meer informatie vinden over o.a. de betalings- en leveringsvoorwaarden, klachten- en garantieafspraken en een formulier waarmee u de overeenkomst kunt ontbinden.

Heeft uw televisie geen ingebouwde digitale ontvanger (DVB-C tuner), dan kunt u via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway digitale apparatuur huren. Klik hier voor meer informatie over digitale apparatuur.

 

Extra zenders


U kunt het standaard Basic TV abonnement aanvullen met extra zenders.

U bepaalt zelf wat u nog meer wilt zien én waarvoor u dus betaalt. Bij Caiway heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan extra zenders. Met Plus TV haalt u 39 extra zenders in huis waarvan maar liefst 5 in Full HD. Daarnaast heeft Caiway ook zeer aantrekkelijke themapakketten zoals FOX Sports Eredivisie. Om extra zenders te kunnen bekijken, heeft u wel een smartcard nodig. Bestelt u naast het Basic TV pakket nog extra zenders? Dan ontvangt u een CI+ CAM en de eerste smartcard ter waarde van € 19,90 gratis.* Bekijk onze extra zenderpakketten.

*  U huurt de apparatuur van Caiway. De apparatuur blijft hierdoor eigendom van Caiway.Veelgestelde vragen Basic TV

 

Werkt digitale televisie ook op mijn tv?

Ja, u kunt gewoon met uw huidige toestel, in combinatie met een (interne) DVB-C ontvanger, digitale televisie van Caiway ontvangen en alle zenders in haarscherp beeld en met perfect geluid in digitale kwaliteit beleven.

Moet ik ergens anders nog op letten om televisie in HD kwaliteit te kijken?

Hoe geavanceerd digitale televisie ook is, de beeldkwaliteit en de ontvangst zijn afhankelijk van de juiste en kwalitatief goede kabels, versterkers en aansluitingen. Bespaar dus niet op uw kabels en controleer de staat ervan om er zeker van te zijn dat u kunt genieten van haarscherp beeld.  HD-kwaliteit is niet te bereiken met een SD ontvanger of een HD-ontvanger die met een scartkabel is aangesloten op een oudere tv waar geen HDMI kabel op past.

Ik ben nog geen klant van Caiway. Kan ik direct bij mijn bestelling van Basic TV een HD-ontvanger bestellen?

Nee, u kunt niet direct bij uw bestelling een HD-ontvanger bestellen. Na uw bestelling ontvangt u in twee aparte brieven uw inloggegevens voor uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway. Daar kunt u een HD-ontvanger of andere digitale televisie-apparatuur bestellen.

Ik heb mij aangemeld. Hoe lang duurt het voordat ik tv kan kijken?

Caiway sluit alle nieuwe klanten op een vaste dag (maandag en soms ook dinsdag) aan. In Doorn en Loenen leveren wij binnen 5 werkdagen na verwerking van uw aanmelding het tv-signaal. U hoeft niet thuis te zijn op de dag van de aansluiting. Wilt u toch liever eerder worden aangesloten, dan kan dit op afspraak.

Wat is de levertijd van mijn televisie-pakket?

Na uw bestelling ontvangt u binnen enkele werkdagen een bevestigingsbrief. Het installatiepakket ontvangt u na maximaal 10 werkdagen als u nu al een kabelaansluiting in huis heeft.

Ik heb meerdere tv’s in huis. Moet ik meerdere abonnementen aanschaffen?

Nee, bij Caiway kunt u alle extra televisies in huis gratis aansluiten op het coax-kabel signaal. Wanneer uw extra televisie een ingebouwde digitale ontvanger (DVB-C tuner) heeft, heeft u geen extra apparatuur nodig om Basic TV te ontvangen. Heeft uw televisie geen ingebouwde digitale ontvanger, dan kunt u een HD-ontvanger bestellen via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway. Aanvullende tv-pakketten zijn alleen met een smartcard te bekijken. Om de aanvullende tv-pakketten ook op uw overige tv’s in huis te bekijken, heeft u per televisie een extra smartcard nodig. U betaalt per extra smartcard € 2 per maand en u kunt maximaal twee extra smartcards aanvragen.

Biedt Caiway nog een andere, goedkopere oplossing voor extra tv’s?

Met een in uw tv ingebouwde of externe DVB-T ontvanger ontvangt u van Caiway gratis 21 van de meest populaire zenders (m.u.v. abonnees in Hilvarenbeek, Krimpen, Loenen en Pijnacker).

Installatiegarantie


U ontvangt van Caiway het doe-het-zelf installatiepakket met de benodigde apparatuur en handleiding. Aan de hand van de handleiding sluit u zelf uw pakket aan. Heeft u toch hulp nodig bij de installatie, dan kunt u een beroep doen op onze installatiegarantie. Onze Helpdesk medewerkers zitten klaar om u te helpen. Komt u er samen met onze Helpdesk medewerker er niet uit? Dan maken we een afspraak met onze monteur, helemaal gratis.

Installatie door een monteur
Wilt u hulp bij de installatie van uw pakket? Voeg installatieservice toe aan uw bestelling. De monteur zorgt voor een professionele installatie van uw pakket. Dit betekent dat de diensten op 1 televisie werkend worden opgeleverd. Onze installatiepartner neemt tijdig contact met u op om een afspraak te maken.

Meerwerk
Wilt u meer werkzaamheden laten uitvoeren door de monteur, zoals het doortrekken van kabels of het aanleggen van een stopcontact? Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak. U ontvangt van hen een indicatie van de gewenste meerwerkkosten.

Meer informatie hierover vindt u in uw installatiepakket of bij installatieservice.

Bestellen

 
Basic TV Pakket € 20,95
  • - 70+ zenders, 35 in Full HD 
 
  • Administratie- en verzendkosten € 19,95
  • Totaal
  • Per maand € 20,95
  • Eenmalig € 0,00
 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Contractduur 12 maanden. Actie geldt alleen voor nieuwe klanten.