Film1; De beste films. 

 1. 5 reclamevrije filmkanalen vol blockbusters
 2. Kijken waar en wanneer je maar wilt op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone
 3. Keuze uit meer dan 400 films en series
 4. Elke dag nieuwe titels
 5. Een groot aanbod aan familie- en kinderfilms

Voor de beste films is er maar één keuze: Film1. Want met Film1 kijkt u de nieuwste blockbusters en de grootste Nederlandse films. Of u nu zin heeft in actie, horror, romantiek of comedy; u ziet altijd de beste films als eerste op uw scherm. Waar en wanneer u maar wilt. De beste films. Als eerste op uw scherm.

Bestellen                               Wijzig abonnement

 
Film1 € 5.-  Actieprijs 3 maanden
 • - 5 filmzenders
 
 • Smartcard € 0,00
 • Totaal
 • Actieprijs per maand € 5,-
 • Daarna per maand € 14,95
 • Eenmalig € 0,00

 • Bestellen

 

Voor dit abonnement is een Basic TV abonnement en een smartcard noodzakelijk. De smartcard huurt u van Caiway zonder bijkomende kosten. Meer informatie over de actie, zie actievoorwaarden.

Zenders

Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe 'Mega Weekends' vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere.

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

Het nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep worden vanaf 20:30 worden uitgezonden. 

Het nieuwe Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen. En voor wie op zoek is naar een nieuwe verslaving; Film1 Drama zendt de meest meeslepende series uit, waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.

Dit is het kanaal voor iedereen die op zoek is naar iets anders. Hier vind je een ruime alternatieve programmering inclusief concertregistraties, independent films en fascinerende series. Voor wie even genoeg heeft van grootse films vol special effects is Film1 Sundance de ideale zender.

Film1 on demand

Met Film1 kijkt u niet alleen via de vaste programmering van de 5 televisiezenders. U kunt ook zelf bepalen waar en wanneer u wilt kijken op uw pc, laptop, tablet of smartphone. Deze service is een gratis dienst die Film1 aan haar abonnees aanbiedt. 

Lees hoe u Film1 activeert en in gebruik neemt

 

Film1 bij Caiway


Film1 zendt overdag soms films uit die alleen voor volwassenen zijn bedoeld. Deze films kunnen schadelijk zijn voor kinderen. Indien u wilt voorkomen dat uw kinderen deze films zien, dan kunt u op eenvoudige wijze uw kinderslot aanzetten. Ga naar www.film1.nl/kijkwijzer voor meer informatie.