Live Eredivisie voor maar
€ 8,50 per maand 

  FOX Sports Eredivisie is hét live voetbalkanaal van Nederland. De voordelen van FOX Sports Eredivisie:

  1. Live topvoetbal uit de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB Beker
  2. Samenvattingen uit de Bundesliga
  3. Spraakmakende programma’s, zoals FOX Sports Vandaag, De Eretribune en De Tafel van Kees
  4. Boeiende voetbaldocumentaires en Club TV
  5. Op 3 HD zenders
  6. Inclusief FOX Sports GO

  Bestellen                               Wijzig abonnement

   
  FOX Sports Eredivisie € 8,50 
   
  • Smartcard € 0,00
  • Totaal
  • Per maand € 8,50
  • Eenmalig € 0,00

  • Bestellen

   

  Voor dit abonnement is een Basic TV abonnement én een smartcard noodzakelijk. De smartcard huurt u van Caiway zonder bijkomende kosten Lees hier de actievoorwaarden.

  Zenders

   

  FOX Sports Eredivisie 1 HD is het live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden.

   

  Op FOX Sports 3 en 5 HD zijn de extra live voetbalwedstrijden te zien. Wanneer meerdere wedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden, zijn deze live te volgen op de extra Eredivisie zenders.

  FOX Sports GO

  Als abonnee van FOX Sports bij Caiway heeft u gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijkt u FOX Sports op uw tv, pc, laptop, tablet, smartphone en Chromecast. Dus bent u een keer op bezoek bij familie, staat u in Nederland op de camping of bent u onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO heeft altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van FOX Sports! 

  Wanneer is FOX Sports GO beschikbaar voor mij?
  FOX Sports GO is alleen beschikbaar binnen Nederland en is onderdeel van het FOX Sports TV abonnement. Het aantal extra online kanalen is afhankelijk van de beschikbare live wedstrijden en uw FOX Sports abonnement.

  Lees hoe u FOX Sports GO activeert en in gebruik neemt

   

  FOX Sports Eredivisie bij Caiway

  FOX Sports Zakelijk

  FOX Sports Zakelijk
  Op uitzendingen van FOX Sports rusten auteursrechten. Wanneer u beelden van FOX Sports openbaar maakt dient u een officiële FOX Sports Zakelijk licentie aan te schaffen. Deze licentie geeft u het recht om alle beelden van FOX Sports aan uw gasten te mogen vertonen.  

  Licentietypes
  FOX Sports Zakelijk heeft verschillende licentietypes in verschillende segmenten. Het juiste licentietype wordt bepaald aan de hand het segment, het kijkoppervlak van de locatie en de categorie bepaald door o.a. het aantal aanwezige tv schermen. Voor welke licentietype de locatie in aanmerking komt zal tijdens het locatie bezoek, wanneer we het kijkoppervlak opmeten, worden bepaald.

  Publieke vertoning van FOX Sports is niet toegestaan zonder licentie
  Wij willen u erop wijzen dat publiekelijk vertoning van FOX Sports zonder een licentie niet mag. Het openbaar vertonen van FOX Sports uitzendingen zonder toestemming is niet toegestaan op grond van de Auteurswet.

  Kijk voor meer informatie op FOXSPORTS.NL of bel 0909-0101 (€ 0,10 p.m.).