Turks

De 10 meest bekeken televisiezenders uit Turkije.

Specificaties:

  • Alle populaire Turkse zenders, maar liefst tien in totaal.
  • Zenders met nieuws, cultuur, sport, documentaires en films.

 

 

 

 

 

 

ShowTurk  (voorkeuze 324)
ShowTurk is een general entertainment kanaal en biedt wereldbekende series en succesvolle Turkse series. Het begon in de jaren 90 als entertainment kanaal met liberale programmering. Het kanaal kreeg in die jaren de status "always entertaining" en dat imago is altijd gebleven. De doelgroep is de sociale-economische klasse BC18+. ShowTurk behoort tot de best bekeken zenders van Turkije.
Logo Euro D

Euro D (voorkeuze 325)
Internationale Turkse familiezender met series en diverse soorten programma's. De meest bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa, met onder meer opvallende programma's die zijn gebaseerd op formats als The Apprentice en Survivor.


TV8 (voorkeuze 326)
TV8 heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen in Turkije. Zo heeft de zender veel amusementsprogramma’s, zoals The Voice of Turkey, Survivor en Rising Star Turkey.
ATV (voorkeuze 327)
Turkse familiezender met kwaliteitsprogramma's voor iedereen. Discussieprogramma's, kinderprogramma's en lokaal geproduceerde sitcoms vormen de kern van ATV.
Logo Haber Turk

Haber Turk (voorkeuze 328)
Habertürk is een nieuwszender die een groot publiek aanspreekt, met gerespecteerde en ervaren journalisten. Met deze zender blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Turkije. Habertürk brengt onder meer economie- en entertainmentprogramma’s en dagelijkse bulletins over gezondheid, zakelijke nieuws en sportnieuws.

Logo CNN Turk

CNN Türk (voorkeuze 329)
CNN Türk is de Turkse versie van de populaire nieuwszender CNN.

TRT Cocuk (voorkeuze 330)
Turkse kinderzender, speciaal voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. TRT-Cocuk biedt educatieve en entertainende programma's die bijdragen aan de ontwikkkeling van uw kinderen. Denk aan programma's als Maysa & Bulut, Kelo─član Masallar en Köstebekgiller.
TRT Muzik (voorkeuze 331)
RT-Müzik heeft zowel muziek uit het verleden als heden. Zo biedt RT-Müzik programma's met originele Turkse (volks)muziek, live optredens, albums, backstage video's en nostalgische clips.

TRT1 (voorkeuze 334)
TRT1 zendt informatieve, educatieve en entertainment programma's uit. Zo kijk je afwisselend naar nieuws, muziek, drama, sport, educatie en kunst.
Logo Eurostar

EuroStar (voorkeuze 335)
Euro Star (Europese versie) biedt entertainment, educatie, nieuws en sport. Euro Star neemt de kijker mee langs verschillende sportactiviteiten uit Turkije (oa. voetbal), maar ook wereldwijd. Overdag worden er talkshows, showbizz programma’s en tekenfilms uitgezonden.


 

Uw bestelling

 
Turks pakket  
  • 10 Turkse zenders  € 8,00 p.m.
 
  • Smartcard € 0,00
  • Totaal
  • Per maand € 8,00
  • Eenmalig € 0,00
  • Bestellen

 

Voor dit abonnement is een Basic TV abonnement én een smartcard noodzakelijk.
Heeft u nog geen smartcard, dan kunt u deze hier direct bestellen. De smartcard
huurt u van Caiway zonder bijkomende kosten.