Aansluiten van de digitale ontvanger

De installatie van de ontvanger is heel eenvoudig. Bij de ontvanger zit een handleiding en een beschrijving van de instellingen. Het aansluiten van de ontvanger is net zo eenvoudig als het aansluiten van een DVD-speler. Volg het aansluitschema voor de juiste aansluiting van uw digitale ontvanger.

Waarden van het opstartscherm
Na de installatie van de digitale ontvanger moeten er in het opstartscherm waarden worden ingevoerd. Deze waarden vindt u ook bij de ontvanger zelf of bij 'Netwerkwaarden' hier boven.

Software update

Om optimaal gebruik te maken van uw digitale ontvanger is er periodiek een software-update beschikbaar. Door deze software update uit te voeren voorkomt u storingen en verbetert u de mogelijkheden van uw digitale ontvanger. Hier boven bij 'Software update' staat kort hoe u de software kunt updaten.

Beste beeld heeft Kabel Keur

Last van ruis, sneeuw of strepen op uw televisie? Met de beste spullen voor uw kabelaansluiting voorkomt u storingen. Maar hoe herkent u goed materiaal? Simpel: aan het Kabel Keur-logo. Kabel Keur-producten halen het beste uit uw kabel. Een product met het kabelkeurmerk is goedgekeurd door onafhankelijke experts. Zo ziet u in de winkel voortaan in één oogopslag de kwaliteitsproducten die u nodig heeft. Kijk voor meer informatie op http://www.kabelkeur.nl/.

Netwerkwaarden

Aalsmeer, Kudelstaart en Uithoorn

Frequentie: 554.000 MHZ
Netwerk ID: 2257
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Albrandswaard

Frequentie: 325.000 MHZ
Netwerk ID: 2000
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6875 KS/s

Appeltern, Berghem, Dreumel, Heumen, Herpen, Horssen, Malden, Nederasselt, Oss, Overasselt en Ravenstein

Frequentie: 316.000 MHZ
Netwerk ID: 7524
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo

Frequentie: 369.000 MHZ
Netwerk ID: 7271
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6875 KS/s

Capelle aan den IJssel

Frequentie: 554.000 MHz (invullen 554000)
Netwerk ID: 2273
Modulatie: 64 QAM
S
ymboolsnelheid: 6900

Doorn

Frequentie: 554.000 MHZ
Network ID: 3667
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Harderwijk en Hierden

Frequentie: 456.000 MHZ
Netwerk ID: 2244
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Hendrik-Ido-Ambacht

Frequentie: 325.000 MHZ
Netwerk ID: 2000
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6875 KS/s

Hilvarenbeek

Frequentie: 444.000 MHz (invullen 444000)
Netwerk ID: 4458
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900

IJsselstein

Frequentie: 554.000 MHz
Network ID: 7224
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Krimpen aan den IJssel

Frequentie: 338.000 MHZ
Netwerk ID: 2222
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6875 KS/s

Loenen

Frequentie: 554.000 MHZ
Network ID: 5636
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Maassluis

Frequentie: 554.000 MHZ
Netwerk ID: 6227
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Midden-Holland (Gouda en omstreken)

Frequentie: 538.000 MHz (invullen 538000)
Netwerk ID: 4683
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900

Oudenbosch

Frequentie: 554.000 MHZ
Network ID: 6536
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Schiedam

Frequentie: 554.000 MHZ
Network ID: 7244
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Twente

Frequentie: 369.000 MHZ
Netwerk ID: 9004
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6875 KS/s

Westland, Den Haag (Wateringse Veld), Midden-Delfland

Frequentie: 554.000 MHZ
Netwerk ID: 2249
Modulatie: 64 QAM
Symboolsnelheid: 6900 KS/s

Software update coax ontvangers

De tv-ontvanger bijwerken

Samsung

1. Druk op de afstandsbediening op 'Menu';
  1. Selecteer de optie 'Installatie' en druk op 'OK';
  1. Kies de optie ‘Software opwaarderen' en druk op 'OK'. Als u deze optie niet kunt selecteren, is er geen nieuwe software beschikbaar. Uw digitale ontvanger gaat nu op zoek naar de beschikbare update. Hierna krijgt u een melding;
  1. Druk op 'OK' om te starten. LET OP! Onderbreek dit proces niet;
  1. Na het voltooien van dit proces schakelt de digitale ontvanger zelf uit en daarna weer aan. Het proces is nu voltooid.

Humax

1. Druk op de afstandsbediening op ‘Menu'.
  1. Selecteer ‘Installatie' en druk op ‘OK'.
  1. Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen (0 t/m 9).
  1. Selecteer ‘Software update' en druk op ‘OK'. De ontvanger gaat nu opzoek naar downloadsignaal.
  1. Hierna kiest u voor ‘Ja' en druk op ‘OK' om de software te downloaden.
  2. Mocht u de software nog niet willen downloaden, selecteer dan ‘Nee' en druk op ‘OK' of ‘Back' om terug te keren naar het vorige menu.