Werken bij CAIW

Ben je op zoek naar een job bij een organisatie die gevestigde spelers uitdaagt door écht te innoveren? Dan is Caiway een bedrijf om in de gaten te houden. Bijvoorbeeld omdat we een glasvezel aanbieder zijn die alle Nederlanders van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte telefonie wil voorzien. Maar ook omdat we snel groeien. Een knappe prestatie in een sector met felle concurrentie en sterk prijs/kwaliteitsbewuste klanten!

Die mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien, maar zijn de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie. Hoe gezond? De komende jaren willen we 500.000 nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten!

CAIW is de werkgever achter het merk Caiway. Bij ons kun je als werknemer echt het verschil maken, samen met enthousiaste teamleden. Je kunt rekenen op een stimulerende omgeving en een informele, collegiale sfeer waarin volop wordt samengewerkt.  Door onze dynamische groei hebben we continu nieuwe mensen nodig, op verschillende niveaus van de organisatie. Wil jij ook vooroplopen in de glasvezelrevolutie? En ben je resultaat-gedreven, samenwerkingsgericht, innovatief en een tikje eigenwijs? Check onze vacatures!