Wanneer stapt u over op glasvezel?

Met een Alles-in-1 Glas pakket van Caiway zit u goed. Met glasvezel bent u verzekerd van een stabiel en betrouwbaar netwerk. Glasvezel kent ongekende mogelijkheden en capaciteiten. Daarnaast is glasvezel het modernste netwerk van nu en de toekomst.

De voordelen van glasvezel

Het allersnelste internet

Het allerscherpste beeld

Voordelig Alles-in-1 Glas pakket


Gegarandeerde internetsnelheid

U wilt toch ook de snelheid ontvangen waarvoor u betaalt? De snelheid die u bij ons afneemt, krijgt u daadwerkelijk op het modem geleverd. U krijgt het allersnelste internet op uw adres.

Gegarandeerde internetsnelheid


Ongekende uploadsnelheden

We versturen -uploaden- steeds meer via internet. Een fotoalbum versturen, bestanden in de cloud zetten of foto’s en filmpjes delen via social media. Meer uploadsnelheid is nodig. Dat kan met internet via glasvezel. Tot wel 250 keer sneller bestanden verzenden dan via DSL.

Ongekende uploadsnelheden


Downloaden met 100, 300 of 600 Mbit/s

Een betaalde film binnen een paar seconden downloaden, online gamen met de juiste ping snelheid, met z'n allen tegelijkertijd op het internet. We verbinden steeds meer apparaten met het internet. Dit vraagt meer internetcapaciteit. Met internet via glasvezel weet u zeker dat u goed zit.

Downloaden met 100, 300 of 600

Glasvezel en Wifi

Draadloos internet is heel handig, maar er gaat altijd snelheid verloren. Het Wifi-signaal moet door muren en plafonds zijn weg vinden. Daarnaast moet de beschikbare snelheid verdeeld worden over het aantal apparaten dat gebruikmaakt van het Wifi-signaal. Hoe meer apparaten, des te meer capaciteit er nodig is. Glasvezel biedt deze capaciteit.

Ook supersnel internet via Wifi


Full HD Kijkgarantie

Wij gaan altijd 1 stapje verder op beeldkwaliteit in Full HD. Wij beloven het niet alleen, maar garanderen het ook. Televisiekijken in de hoogste kwaliteit. In de praktijk betekent dat scherpe beelden en levendige kleuren. Een voetbalwedstijd is dan alsof u er zelf bij bent. Dat is de Full HD Kijkgarantie.

Full HD Kijkgarantie


Grootste aanbod in Full HD zenders

Standaard in het basis televisiepakket: 35 Full HD zenders. U kunt ze allemaal zien. Dat lijkt vanzelfsprekend, toch? Bij Caiway ontvangt u een breed aanbod aan tv-zenders in de hoogste kwaliteit. Dat is bij ons de standaard.

Grootste aanbod in Full HD zenders

Vanaf kanaal 1 Full HD kijken

Echt Full HD kijken waarbij de zenders op de plek zitten waar u ze verwacht. Dus NPO1 in Full HD vindt u op kanaal 1, NPO2 in Full HD op kanaal 2, RTL 4 in Full HD op kanaal 4, etc. Klinkt logisch toch? Bij de meeste DSL providers vindt u de HD-kwaliteit zenders ergens in de 700-reeks.

Vanaf kanaal 1 Full HD kijken


Televisiekijken heeft geen invloed op internetsnelheid

Iedereen in huis tegelijk online en ook televisiekijken. Bij Caiway kijkt u gerust televisie zonder dat het ten koste gaat van uw internetsnelheid. Dat betekent ongestoord internetten zoals bedoeld.

Tv kijken heeft geen invloed

Digitale televisie zonder kastje

Standaard kijkt u bij Caiway televisie via de coax-kabel. Omdat de meeste moderne televisies een ingebouwde ontvanger (DVB-C tuner) hebben, kunt u digitale televisie direct bekijken via de coax-kabel. Ook de Full HD zenders. Een los kastje en een extra afstandsbediening zijn dan niet nodig.

Digitale tv zonder kastje


Live tv kijken op smartphone, tablet en pc

Kijk thuis live tv op uw tablet, smartphone of pc. Via een app kijkt u live naar het programma dat u wilt kijken. U kunt kiezen uit meer dan 50 zenders. En indien beschikbaar ook in Full HD.

Live tv kijken op smartphone, tablet en pc

Ik ben overtuigd! En nu?

 

Doe de postcodecheck. Bekijk welke diensten op uw adres beschikbaar zijn.

Kies het gewenste pakket. Voeg eventuele extra’s aan uw pakket toe.

We houden u op de hoogte van de status van uw bestelling. Geef uw 06-nummer en e-mailadres op.

Plaats uw Alles-in-1 Glas bestelling. Binnen 2 weken ontvangt u het installatiepakket

Bestel vandaag nog uw favoriete Alles-in-1 Glas pakket

  1. Vandaag besteld, binnen 2 weken op glasvezel
  2. We houden u per sms en e-mail op de hoogte over het verloop van uw bestelling
  3. Installeren met de installatiegarantie

Bestel Alles-in-1 Glas

Bestel vandaag nog

Zet de overstapwekker

Zit u nog vast aan uw huidige contract en wilt u op een later moment kiezen voor Caiway? Zet dan de Overstapwekker. U krijgt 6 weken voordat uw contract afloopt een seintje van ons.

Zet de overstapwekker

Zet de overstapwekker