Zender van de maand

April: RTL Lounge

RTL Lounge

RTL Lounge brengt 7 dagen per week, 24 uur per dag de leukste en beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland.

Elke werkdag vanaf 20.30 uur een dubbele aflevering van Kees & Co en daarna een dubbele aflevering van Sam Sam. Om 22:30 uur is het tijd voor de dagelijkse preview van GTST waarna we gelijk doorgaan met de preview van The Bold & The Beautiful. En de echte Bold & Beautiful fan kan daarna z’n hart ophalen in de Bold & Beautiful The Beginning om 23:30 uur.

In het weekend worden de dagelijkse sitcoms nog een keer uitgezonden maar dan in marathonvorm. Zo zie je elke zaterdag vanaf 20.30 uur alle 10 afleveringen van Kees & Co. Op de zondagen zie je vanaf 2.30 uur alle 10 afleveringen van Sam Sam.

RTL Lounge zit in het Plus TV pakket met 33 extra zenders voor € 11,00 per maand.

Kijktips

Kees & Co

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja. 

Elke werkdag vanaf 20.30 uur een dubbele aflevering van Kees & Co

Sam Sam

Nederlandse comedyserie over het leven van vier jongeren en twee ouderen die samen een huis delen. De jongelui, Jimmy, Chris, Jo en Lex huren het bovenste gedeelte van het huis Nol en Riet Brouwer, die zelf op de begane grond wonen. Dit oudere stel kan het niet laten om geregeld hun neus in de zaken van de jeugdige huurders te steken, waardoor ze regelmatig met elkaar in botsing komen.

Welke werkdag vanaf 21.30 uur een dubbele aflevering van Sam Sam

GTST Preview

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Welke werkdag om 22:30 uur de dagelijkse preview van GTST