Full HD Kijkgarantie

Met televisie van Caiway bent u ervan verzekerd dat u altijd kijkt naar een televisiebeeld van de hoogst mogelijke kwaliteit. Om dit te benadrukken heeft Caiway de unieke Full HD Kijkgarantie in het leven geroepen. Bent u toch niet helemaal tevreden over de kwaliteit van uw televisiebeeld, dan kunt u mogelijk een beroep doen op deze Full HD Kijkgarantie.

Heeft u een goede binnenhuisinstallatie aangelegd en voldoet u aan de gestelde aansluitvoorwaarden om een volwaardig Full HD televisiebeeld te kunnen ontvangen? En kan Caiway desondanks niet zorgen voor een volwaardig Full HD beeld bij u in huis? Dan kunt u in voorkomende gevallen uw jaarovereenkomst beëindigen.

Formulier

Om in aanmerking te komen voor de Full HD kijkgarantie downloadt u hier het speciale formulier. Na uw ondertekening en ontvangst van het formulier door Caiway maken wij een afspraak met u voor een kosteloos bezoek van een monteur. Deze zal uw installatie en het binnenkomende signaal in uw woning controleren om te oordelen of u terecht aanspraak maakt op de Full HD Kijkgarantie.

Oplossing

Als het signaalniveau inderdaad niet goed is, zijn er twee mogelijke oorzaken. Of het netwerk waarover Caiway haar diensten levert, geeft geen goed signaal. Of uw binnenhuisbekabeling is niet optimaal. De monteur bekijkt welke oplossingen er zijn om het signaalniveau te herstellen en bespreekt deze met u. Als de oorzaak ligt in uw binnenhuisbekabeling, kan de monteur het probleem op uw verzoek meestal direct oplossen. Hier zijn mogelijk wel kosten aan verbonden die voor uw rekening komen. Als het signaal van Caiway op het aansluitpunt van Caiway in uw huis niet goed is, zal Caiway zich maximaal inspannen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Kosteloos opzeggen

Mocht u ook na de geboden oplossing niet tevreden zijn met het Full HD beeld, dan kunt u uw abonnement kosteloos binnen 2 maanden na aanschaf opzeggen. U kunt dit telefonisch melden via onze Klantenservice.

NB: Caiway levert een Full HD kwaliteit tv-signaal (1080i) voor alle beschikbare HD zenders. Sommige HD zenders geven niet alle programmaonderdelen in 1080i kwaliteit door.