• Webmail
  • Over Caiway
  • Blog

Wij geven alvast een voorproefjeZender van de Maand


Bij Caiway is een ruim aanbod aan TV-zenders te zien. Showroom laat je kennis maken met het uit- gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13) en bekijk de zender van de maand!Deze maand te zien op kanaal 13.


In maart is RTL Crime gratis te zien op voorkeuze 13 voor alle Caiway-abonnees.

RTL Crime is te vinden in het Plus TV-pakket.RTL Crime gratis te volgen op kanaal 13.


Aspe seizoen 3. Elke maandag 3 afleveringen achter elkaar.
Vlaamse politieserie die zich afspeelt in Brugge en haar omgeving. De uiterlijke schoonheid van deze stad staat in contrast tot de criminele dingen die er gebeuren. Hoofdinspecteur Pieter van In staat voor een moeilijke opgave al deze misdaden samen met zijn team op te lossen.

Flikken seizoen 1, vanaf 19 maart elke maandag 3 afleveringen achter elkaar
Vlaamse politieserie waarin een team politieagenten wordt gevolgd tijdens hun werk in de stad Gent.

I Killed My BFF, elke dinsdag 3 afleveringen achter elkaar
Amerikaanse misdaadserie waarin waargebeurde verhalen worden verteld over de meest hechte vriendschappen die omslaan naar ruzies met de dood als gevolg. Een aantal van de meest schokkende moorden wordt onderzocht.

CSI Miami S4. Elke woensdag 3 afleveringen achter elkaar. Vanaf 28 maart start Seizoen 5.
Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensische detectives ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Alarm Fur Cobra 11 seizoen 14. Vanaf 22 maart start Seizoen 15.
Duitse actieserie waarin rechercheurs Semir Gerkhan en Ben Jäger van de snelwegpolitie de meest uiteenlopende misstanden op en rond de Duitse snelwegen bestrijden.

CSI: New York seizoen 2. Vanaf 30 maart start seizoen 3.
Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensische detectives ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Baantjer. Elke zaterdag om 20:00 uur 4 afleveringen achter elkaar.
Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. Rechercheur Jurriaan 'Jurre' de Cock (met CeeOoCeeKaa) en zijn collega Dick Vledder proberen samen met het team van Bureau Warmoestraat, te achterhalen wie de dader is van een moord in Amsterdam.

El Capo S1. Elke zondag 3 afleveringen achter elkaar vanaf 21:00 uur.
Vanaf 18 maart start seizoen 2.
Amerikaanse misdaadserie over Pedro Pablo, de rijkste en meest gezochte drugshandelaar van Colombia. Ondanks zijn enorme rijkdom weten zijn vrienden en familie niets van zijn dubbelleven. Hiermee heeft hij uit handen weten te blijven van de politie, maar is hij ook verstrikt geraakt in een web van leugens. Wanneer zijn geheim uitkomt, begint zijn zorgvuldig opgebouwde wereld in te storten.