• Webmail
  • Over Caiway

Wij geven alvast een voorproefjeZender van de Maand


Bij Caiway is een ruim aanbod aan TV-zenders te zien. Showroom laat je kennis maken met het uit- gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13) en bekijk de zender van de maand!Deze maand te zien op kanaal 13.


Kijk je het liefst zo veel mogelijk sportwedstrijden? Dan heb je geluk! In februari is Eurosport 2 de hele maand gratis te zien op kanaal 13. De sportzender is dit jaar Home of the Olympics. Dit betekent dat je de hele maand februari de Olympische helden kunt volgen.


Eurosport 2 is te vinden in het Plus TV-pakket.De Olympische ervaring, gewoon bij jou op de bank


Van 9 tot en met 25 februari volg je het hele Olympische avontuur in Pyeongchang op Eurosport 2. Het Nederlands team bestaat uit 43 sporters. Langebaanschaatsen bestaat uit 10 dames en 10 heren die Nederland vertegenwoordigen. Zij mogen hun prestaties op verschillende afstanden laten zien. Shottrack wordt vertegenwoordigd door 5 dames en 5 heren. Ook zijn komen uit op verschillende afstanden.


Voor de Spelen moet je wel vroeg je bed uit: het is in Zuid-Korea acht uur later. Het grootste deel van de wedstrijden begint tussen 01:00 uur ’s nachts en 14:00 uur ’s middags Nederlandse tijd. Daarna zie je herhalingen en samenvattingen.


Bekijk het volledige Olympische programma