• Webmail
  • Over Caiway

Wij geven alvast een voorproefjeZender van de Maand


Bij Caiway is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Showroom laat je kennis maken met het uit- gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13) en bekijk de zender van de maand!Deze maand te zien op kanaal 13.


Extreme Sports Channel toont de verhalen van sporters die hun dromen najagen en zichzelf continu uitdagen. Doorzettingsvermogen, doelen stellen en de wereld laten zien wat ze in huis hebben. Bij Extreme Sports Channel vind je meest getalenteerde sporters wereldwijd.

Extreme Sports Channel is te vinden in het Plus TV-pakket.Highlights.


Extreme Fighting Championship 2017
Vanaf 30 oktober op werkdagen om 20:40 uur

EFC is de grootste Mixed Martial Arts competitie in Afrika waar ’s werelds beste sporters laten zien wat ze in zich hebben. Het talent komt onder andere uit Zuid-Afrika, Polen, Ierland, Nigeria en Frankrijk.

Rumble and Hum - seizoen 1
Van 13 tot 17 november om 20:40 uur

Lewis ‘Vudulew’ Williams - de meest geprezen tattoo artiest van Zuid-Afrika – en zijn team tatoeëren en piercen de elite in Zuid-Afrika in dit nieuwe reality en lifestyle programma.

AMA Motocross highlights 2017
Vanaf 27 november op werkdagen om 20:40 uur

De snelste crossmotoren en spannendste wedstrijdmomenten ziet u tijdens de AMA Motorcross highlights. Bekijk uw favorieten rijders op de ruigste en moeilijkste parcoursen ter wereld.