• Webmail
 • Over Caiway
 • Blog

Voordelig bellen
met Caiway.

Vast bellen tegen een heel voordelig tarief

Je hebt altijd

Aansluiting naar keuze

Telefonie kun je gratis toevoegen aan je pakket

Afrekenen
per seconde

Wel zo eerlijk

Vast tarief
van € 0,1100

Per minuut en als starttarief,
ook binnen de EU

Gratis
klantenservice

Bel gratis naar de
klantenservice via 1200

Gratis nummerbehoud en verhuisservice

Voordelig bellen pakketten

1. Onbeperkt bellen avond en weekend

Met dit pakket bel je ’s avonds en in het weekend gratis en onbeperkt naast vaste en mobiele nummers in Nederland. Tussen 19.00 uur ’s avonds – 08.00 uur ’s ochtends en in het weekend betekent dat heel veel voordeel!

2. Onbeperkt bellen Nederland

Gratis en onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Dit pakket is voordelig wanneer je met de vaste lijn minimaal 3 keer per dag belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

3. Onbeperkt bellen EU

Gratis en onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Met dit pakket ben je voordelig uit wanneer je veel belt, maar ook regelmatig naar de landen binnen de Europese Unie.

Bekijk alle beltarieven

Benieuwd naar
het aanbod op jouw adres?

Of stel zelf je pakket samen
Tot
700

Mbit/s

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?

  Je kunt je huidige telefoonnummer meenemen. Dit geef je bij je bestelling aan. Het overzetten van het telefoonnummer duurt een paar dagen nadat de diensten geactiveerd zijn. Via sms en/of e-mail houden we je op de hoogte. Controleer altijd bij je huidige provider of je abonnement automatisch stopt.

 • Hoeveel telefoonlijnen kan ik krijgen?

  Bij een Alles-in-1 pakket kan je maximaal 1 telefoonlijn krijgen en dus ook 1 telefoonnummer.

 • Zijn er ook belbundels waaruit ik kan kiezen?

  Bel je veel? Kies dan voor een belbundel en voeg deze toe aan je abonnement. Op deze manier bel onbeperkt naar mobiele en vaste nummers in Nederland, maar ook binnen de EU. De belbundels zijn maandelijks opzegbaar.

 • Kan ik een pakket krijgen zonder telefonie?
  Telefonie is niet standaard inbegrepen in een pakket. Bel je graag via de vaste lijn, dan kun je telefonie gratis aan je bestelling toevoegen.
 • Zijn er ook extra instellingen die ik kan doen?

  In je persoonlijke pagina Mijn Caiway kun je extra instellen doen. Zo kan je jouw voicemail en doorschakeling instellen. Daarnaast vind je in Mijn Caiway een overzicht van jouw belkosten.

 • Is bellen via Caiway net zo goed als via de koperlijn?

  Als je via Caiway belt, dan bel je via VoIP (voice over IP). Dat betekent dat het internet wordt gebruikt om te kunnen bellen. Bij Caiway bel je in de hoogst mogelijke kwaliteit zonder dat dit invloed heeft op je internetverbinding.