Basic TV

Standaard meer dan 70 TV-zenders

   

TV-kijken in ongekende kwaliteit 

Er is altijd wat te zien op televisie. Voor jong en oud. Je favoriete serie, de beste films en documentaires of je sporthelden. Je bekijkt ze allemaal in de allerbeste kwaliteit bij Caiway. 

Kies je alleen voor het Basic TV pakket, dan kijk je televisie via de coax-kabel. Op jouw adres moet dan wel een coax-aansluiting liggen. Met Basic TV ontvang je meer dan 70 zenders in de hoogste kwaliteit. Extra apparatuur is vaak niet nodig, omdat de meeste televisies al een ingebouwde HD-ontvanger hebben. 

Extra zenderpakket

Breid je Basic TV pakket uit met extra zenders. Je kunt kiezen uit 11 extra zenderpakketten. Van entertainment tot aan sport. Bekijk de mogelijkheden.

Tv-kijken via glasvezel

De manier waarop we tv-kijken is de laatste jaren flink veranderd. De belangrijkste verandering is dat jij met glasvezel nu zelf kunt bepalen waar en wanneer je een programma kijkt. Kies voor een Internet & TV pakket van Caiway en beleef nog meer kijkplezier.

 • Gratis programma’s opnemen
 • Vooruit- en terugspoelen
 • Pauzeren
 • Uitzendingen vanaf het begin starten én tot 7 dagen terug
 • Of kijk online tv. Thuis en onderweg in heel de EU. 

Tv-kijken waar en wanneer jij wilt. Dat is slim bekeken!

Welke zenders zitten er in het Basic TV pakket?

{{ dict('channels-title') }}

Pakketten
{{ package.name }}
Kenmerken
{{ feature.text }}
Kanaal Zender Kenmerken Pakketten
{{ channel.defaultChannel }} {{ channel.title }}
{{ dict('channels-no-channels-found') }}

Veelgestelde vragen

 • Kan ik los Basic TV bestellen?
  Ja, dat kan als er op jouw adres een coax-kabel aansluiting aanwezig is. Bel 088 - 2249111 om Basic TV te bestellen.
 • Kan ik ook gebruikmaken van de interactieve tv-diensten via de coax-kabel?
  De Interactieve TV-diensten van Caiway zijn alleen beschikbaar via glasvezel en wordt standaard meegeleverd in de Internet & TV glasvezelpakketten.
 • Wat is Interactieve TV?

  Met Interactieve TV kijk je programma’s waar en wanneer jij dat wilt. Naast ‘gewoon’ tv-kijken, kan je ook programma’s opnemen, vooruit*- en terugspoelen, pauzeren, uitzendingen vanaf het begin opstarten én tot 7 dagen terug. Ook kan je online tv-kijken op je tablet, smartphone en pc. Thuis en onderweg in heel de EU.

  *Sommige zenders staan het doospoelen van reclame niet toe. Zelfs niet als het programma is opgenomen.

 • Is Interactieve TV op alle adressen mogelijk?
  Interactieve TV is alleen mogelijk op adressen waar een glasvezelaansluiting is. Op deze adressen leveren wij het Internet & TV glasvezelpakket. 
 • Ik heb geen glasvezelaansluiting. Hoe kijk ik dan televisie?
  Zijn op jouw adres de Internet & TV glasvezelpakketten niet leverbaar, dan is Interactieve TV helaas niet mogelijk. In de meeste gevallen kom je in aanmerking voor de Alles-in-1HD pakketten via de coax-kabel. Dan kijk je standaard digitale tv via de coax-kabel. Doe de postcode check om het aanbod op jouw adres te bekijken. 
 • Kan ik ook op meerdere tv’s televisie kijken via de coax-kabel?

  Ja dat kan! De meeste moderne televisies hebben een ingebouwde digitale ontvanger met een gleuf voor een CI+ CAM. Deze gleuf zit vaak aan de zij- of achterkant van de televisie. Als je zo'n televisie hebt, dan is extra apparatuur niet nodig en kun je Basic TV direct ontvangen. Extra apparatuur is dan niet* nodig.

  *Let op: In het Rekam verzorgingsgebied is voor ontvangst van alle zenders dit wel noodzakelijk.