Basic TV

Standaard meer dan 70 TV-zenders

Digitaal TV-kijken

Bij Caiway ontvang je standaard het televisiesignaal via de coax-kabel. Hierdoor kun je gewoon TV-kijken op al je televisies in huis. Extra apparatuur is vaak niet nodig, omdat de meeste televisies al een ingebouwde HD-ontvanger hebben.

Ingebouwde digitale ontvanger

De meeste moderne televisies hebben een ingebouwde digitale ontvanger met een gleuf voor een CI+ CAM. Deze gleuf zit vaak aan de zij- of achterkant van de televisie. Als je zo'n televisie hebt, dan is extra apparatuur niet nodig en kun je Basic TV direct ontvangen.

HD-ontvanger

Heeft jouw televisie geen ingebouwde digitale ontvanger? Dan heb je een HD-ontvanger nodig om Basic TV te bekijken. Wil je ook live TV kunnen pauzeren, terugspoelen en opnemen om deze op een later moment terug te kijken? Dan is een HD-ontvanger met recorder de beste optie voor jou. Huur digitale apparatuur via Mijn Caiway.

Extra zenderpakket

Bij de bestelling van een extra zenderpakket ontvang je standaard een CI+ CAM en een smartcard. Deze ontvang je gratis in huur. Wanneer je het extra zenderpakket ook op overige televisies in huis wilt bekijken, kun je een extra CI+ CAM en een smartcard bestellen via Mijn Caiway.

TV op overige televisies in huis
Hebben andere TV’s in huis ook geen ingebouwde HD-ontvanger? Ook hiervoor kun je digitale apparatuur huren. Regel je bestelling via Mijn Caiway.

*De apparatuur huur je van Caiway. Hierdoor blijft deze eigendom van Caiway. Voor de huur van alle digitale TV-apparatuur betaal je een maandelijkse huurprijs. De eerste CI+ CAM ontvang je als nieuwe klant gratis in huur.

te zien bij Basic TV

Kies jij ook voor Basic TV?

€ 22,95 /mnd

Bel:

 088 - 2249 111

 voor meer informatie!