Plus TV

Het meest complete TV pakket met 58 extra zenders!

  • Eerste 2 maanden gratis
  • Vaste prijs: 11,- p.m.

58 extra zenders op jouw tv
2 mnd € 11,-
€ 0,-

Van RTL Lounge en Cartoon Network tot Eurosport 2, met Plus TV is er voor ieder wat wils. Dit pakket is grotendeels ook te bekijken via Replay TV  en beschikbaar op je telefoon of tablet via de gratis te downloaden app. Handig voor op de kinderkamer of lekker in de tuin. Plus TV is maandelijks opzegbaar.

Bekijk het volledige zenderoverzicht

eurosport2

Plus TV zenders

gtst

 

RTL Lounge

RTL Lounge brengt 7 dagen per week, 24 uur per dag de leukste en beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland. Zoals; GTST, The Bold & The Beautiful, Divorce, Grey’s Anatomy, Tabatha Takes Over en nog veel meer kijkplezier. RTL Lounge is te zien op kanaal 132.

tom en jerry

Boomerang

Boomerang is de plek voor ouders en kinderen om samen te genieten van favoriete cartoons zoals Tom & Jerry, Scooby-Doo, Garfield en de Looney Tunes. Boomerang biedt tijdloze humor voor jong en oud. Boomerang is te zien op kanaal 124.

 
Nick Jr.

Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!, Shimmer & Shine, Rusty Rivets en Blaze en de Monsterwielen zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! Nick Jr. is te zien op kanaal 123.

Animal Planet

Animal Planet

Animal Planet is er speciaal voor de echte dieren- en natuurliefhebber. Je maakt kennis met de prachtige karakters uit het gehele dierenrijk, van de kleinste insecten tot de gevaarlijkste jagers in het wild. Leef mee met Amanda Giese van de Panda Paw Rescue of volg kattenpsycholoog Jackson Galaxy tijdens zijn avonturen in My Cat From Hell. Animal Planet is te zien op kanaal 113.

discovery

Discovery World

Discovery World neemt je mee naar prehistorische werelden, de oudheid en op avontuurlijke ontdekkingstochten. Discovery World graaft diep in fascinerende onderwerpen en plaatsen die ver verwijderd zijn van je dagelijkse bestaan. Discovery World is te zien op kanaal 112.

RTL telekids

RTL Telekids

RTL Telekids is de leukste zender voor het hele gezin. Kijk vertrouwde programma’s zoals Brandweerman Sam, Hallo K3! en Green-Kids. Ga op avontuur met Bassie en Adriaan of ga mee in de vrolijke chaos van Ernst, Bobbie en de Rest. RTL Telekids is te zien op kanaal 119.

Plus TV pakket activeren

Plus TV in 5  stappen:

  1. Log in op mijn.caiway.nl

  2. Klik bovenin op Producten.

  3. Klik op Beheer Zenderpakketten.

  4. Selecteer het Plus TV en klik op volgende.

  5. Vink aan dat je akkoord bent met de voorwaarden en klik op bestellen.

Binnen maximaal 3 dagen kijk jij naar jouw nieuwe zenders.

Ga naar Mijn Caiway
mijn caiway