Alleen internet

Dat is supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel. Slim bekeken!

 • Glasvezel internet tot wel 1 Gbit/s
 • Al vanaf 41,95 p/mnd

   

Voor als je alles online doet.

Wil je het beste en snelste internet? Dan is Alleen Internet van Caiway een slimme keuze. Hiermee heb je stabiel en betrouwbaar glasvezel internet via het meest moderne netwerk. Voor een verrassend normale prijs. Kies uit twee pakketten: Alleen Internet of Alleen Internet Giga Snel.

En wil je toch tv-kijken? Bekijk de Internet & TV pakketten

alleen internet

Onze Alleen Internet pakketten

alle apparaten

Alles tegelijkertijd. Zonder verlies van snelheid.

Internetten op verschillende apparaten, televisiekijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd bij Caiway. Dankzij de ongekende snelheden van glasvezel ervaar je geen verlies van snelheid. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

1000

Razendsnel up- en downloaden

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto's of grote films zijn.

netflix
Streamen zonder haperingen of bufferen.

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende kwaliteit.

Veelgestelde vragen Alleen Internet

 • Kan ik Alleen Internet bestellen en los een televisiepakket?
  Wil je glasvezel internet combineren met televisie, dan kan je kiezen uit een van de drie Internet & TV glasvezelpakketten
 • Kan ik ook hulp krijgen bij de installatie van het wifi-modem?
  Wil je liever direct hulp bij de installatie en deze door een monteur uit laten uitvoeren? Dat kan! Voeg tijdens het bestellen Installeren door een monteur toe aan je winkelwagen. Een professionele monteur zorgt voor de installatie. Internet wordt op 1 pc, laptop of tablet werkend opgeleverd. Dit is inclusief het installeren van jouw nieuwe e-mailadres en draadloos internet op een apparaat. Ook controleert de monteur het wifi-signaal en komt met een advies op maat als nodig is. 
 • Wat kan ik verwachten van het wifi-modem?
  Je internetsignaal komt binnen via het modem. Doordat jouw modem ook een wifi functie heeft, kan je draadloos internetten. In de meeste gevallen heb je hiermee een prima wifi-signaal in huis. Er zijn helaas ook stoorzenders die zorgen voor een slechter wifi-bereik. Dit kun je oplossen door bijvoorbeeld extra wifi punten aan te leggen.
 • Wanneer wordt mijn wifi-modem afgeleverd?
  Het installatiepakket wordt binnen twee weken geleverd, maar meestal veel eerder. Geef tijdens het bestellen aan op welke datum je nieuwe abonnement in moet gaan. Dit kan tot 6 maanden vooruit.
 • Wat kan ik verwachten als ik overstap?
  Alles over overstappen en wat je van ons kan verwachten lees je op de overstappagina.
 • Kan ik ook combikorting krijgen met Alleen Internet?
  Als je jouw Caiway internetabonnement combineert met een sim-only abonnement, dan profiteer je van combikorting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Dat is 5,- per maand korting op je internet factuur, zolang beide abonnementen actief zijn. En dat zolang je abonnementen Slim bekeken! Meer info over Caiway Mobiel.