Alleen internet

Caiway Internet only. Dat is supersnel en stabiel internet via glasvezel. Slim bekeken!

 • Glasvezel internet tot wel 1 Gbit/s
 • Gratis wifi-modem
 • Gratis overstapservice

   

Internet only abonnement voor thuis

Wil je alleen snel internet zonder tv? Dan is Alleen Internet van Caiway een slimme keuze. Daarmee heb je stabiel en betrouwbaar glasvezel internet via het meest moderne netwerk van Nederland. Je hebt Internet only voor een verrassend normale prijs. Kies uit twee pakketten: Alleen Internet of Alleen Internet Giga Snel. Slim bekeken!

En wil je toch tv-kijken? Bekijk de Internet & TV pakketten

alleen internet

Onze Alleen Internet pakketten

alle apparaten

Alles en iedereen tegelijk online

Iedereen in huis tegelijkertijd online? Met Internet only is dat geen enkel probleem. Stream, videobel, of game er met z’n allen lekker op los, want internet werkt altijd. Razendsnel en zonder haperingen. Precies zoals het hoort. Met onze supersnelle glasvezelverbinding doet iedereen wat ‘ie wil.

1000

Razendsnel up- en downloaden

Geniet van internet met de snelheid van het licht. Haal grote bestanden moeiteloos binnen of zet je belevingen in een flits online. Wat je ook doet, het gaat razendsnel, want bij glasvezel gaat up- en downloaden altijd met dezelfde snelheid.

netflix
Streamen zonder haperingen of bufferen

Met Internet only stream je probleemloos in de hoogste kwaliteit vanaf je favoriete apparaat naar je TV. Of het nu gaat om Netflix, Film1 of YouTube, jouw kijkplezier is gegarandeerd. Eindeloos bufferen en haperingen zijn verleden tijd.

Hoe snel internet heb ik nodig?

Met een Glasvezel Internet only abonnement kun je kiezen uit twee verschillende snelheden. Kies de snelheid die het beste bij jouw situatie past. Benieuwd naar je huidige snelheid? Doe onze speedtest.

250Mbit/s

Iedereen tegelijk online gamen, video’s streamen en Interactieve TV kijken zonder haperen? Kies dan voor 250 Mbit/s snelheid, net als de meeste van onze klanten. Hiermee kan je probleemloos streamen, uploaden en browsen met het hele gezin tegelijkertijd.

1000 Mbit/s

Vraag je het uiterste van je internetverbinding? Dan is 1000 Mbit/s up- en downloadsnelheid perfect voor jou. Moeiteloos grote bestanden versturen, je hele muziekbibliotheek binnen seconden downloaden, en tegelijkertijd een film in 4k streamen. Alles kan met dit razendsnelle internet via glasvezel.

Veelgestelde vragen Alleen Internet

 • Ik wil internet zonder tv abonnement. Kan dat?
  Ja, dat kan. Kies 1 van onze abonnementen voor alleen internet en geniet van razendsnel glasvezel internet zonder tv.
 • Is er glasvezel beschikbaar op mijn adres?
  Doe de postcode check op deze pagina om te weten of wij glasvezel internet leveren op je adres.
 • Kan ik later nog beslissen om er ook een TV abonnement bij te nemen?
  Tussentijds kun je overstappen naar een Internet & TV pakket. Dan ga je ook een nieuw jaarcontract aan.
 • Kan ik ook hulp krijgen bij de installatie van het wifi-modem?
  Wil je liever direct hulp bij de installatie en deze door een monteur uit laten uitvoeren? Dat kan! Voeg tijdens het bestellen Installeren door een monteur toe aan je winkelwagen. Een professionele monteur zorgt voor de installatie. Internet wordt op 1 pc, laptop of tablet werkend opgeleverd. Dit is inclusief het installeren van jouw nieuwe e-mailadres en draadloos internet op een apparaat. Ook controleert de monteur het wifi-signaal en komt met een advies op maat als nodig is. 
 • Waar kan ik het internet only abonnement afsluiten?
  Dat kan op onze website. Doe de postcodecheck op deze pagina om je beschikbaarheid te checken. Daarna kan je direct bestellen!
 • Wat kan ik verwachten van het wifi-modem?
  Je internetsignaal komt binnen via het modem. Doordat jouw modem ook een wifi functie heeft, kan je draadloos internetten. In de meeste gevallen heb je hiermee een prima wifi-signaal in huis. Er zijn helaas ook stoorzenders die zorgen voor een slechter wifi-bereik. Dit kun je oplossen door bijvoorbeeld extra wifi punten aan te leggen.
 • Wanneer wordt mijn wifi-modem afgeleverd?
  Het installatiepakket wordt binnen twee weken geleverd, maar meestal veel eerder. Geef tijdens het bestellen aan op welke datum je nieuwe abonnement in moet gaan. Dit kan tot 6 maanden vooruit.
 • Wat kan ik verwachten als ik overstap?
  Alles over overstappen en wat je van ons kan verwachten lees je op de overstappagina.
 • Kan ik ook combikorting krijgen met Alleen Internet?
  Als je jouw Caiway internetabonnement combineert met een sim-only abonnement, dan profiteer je van combikorting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Dat is 5,- per maand korting op je internet factuur, zolang beide abonnementen actief zijn. En dat zolang je abonnementen Slim bekeken! Meer info over Caiway Mobiel.