Gewoon opnieuw uitgevonden: Interactief TV kijken!

Interactieve TV. Dat is TV kijken waar je maar wilt. Zowel binnenshuis als buitenshuis: onderweg of op vakantie binnen de gehele EU.

6 Gewoon goede voordelen van Interactieve TV bij Caiway


Replay TV.

  • Het begin gemist? Dan kun je het programma opnieuw opstarten zolang het nog bezig is.
  • Uitzendingen tot wel 7 dagen terugkijken, gratis en in de beste kwaliteit.
  • Eenvoudig via de TV-gids.
  • Keuze uit meer dan 60 zenders.


De programmagids.

Wil je snel een overzicht van wat er op TV te zien is? In de TV-gids vind je al je favoriete series en programma’s en zie je ook meteen of ze beschikbaar zijn voor Replay TV. Handig omdat je een programma tot wel 7 dagen terug kunt kijken. Of als het al bezig is, gewoon vanaf het begin. Met één druk op de knop en vaak in Full HD.

 Kijken vanaf het begin. Ook als je dat gemist hebt.

Net te laat thuis voor het begin van je favoriete programma? Met Replay TV start je het gewoon opnieuw op, zolang het nog bezig is. Zo hoef je geen seconde meer te missen.

Programma’s gratis terugkijken.

Sporten, laat doorwerken, uit eten, een ouderavond. Je agenda laat het niet altijd toe om programma’s te kijken op het moment dat ze worden uitgezonden. Met Replay TV hoeft dat ook niet. Want daarmee kun je van meer dan 60 zenders gratis de uitzendingen van de afgelopen 7 dagen terugkijken.
Opnemen en live tv pauzeren.

Met Interactieve TV kun je programma’s opnemen. Zelfs meerdere tegelijk! En als je een scène al gezien hebt, of juist wil weten wat er hiervoor gebeurde spoel je gewoon even vooruit of terug. Net zo makkelijk. En moet je even weg tijdens een live uitzending? Dan druk je op pauze en kijk je later verder waar je gebleven was.

 Standaard Uitzending Gemist.

Met Interactieve TV van Caiway heb je via je TV-ontvanger direct toegang tot Uitzending Gemist. De app zit standaard in het menu, waardoor je eenvoudig programma’s van NPO 1, 2 en 3 terug kunt kijken. Tot 8 dagen na uitzending en - indien beschikbaar - in Full HD. Een leuke extra bij Uitzending Gemist is dat je naast pauzeren en terugspoelen ook vooruit kunt spoelen.

one more thing...

Online TV kijken op meerdere schermen.

Dankzij de Multiscreen app maak je van elk scherm een TV. Mis niks en kijk TV waar en wanneer het jou uitkomt. Ook onderweg! Download hier de gratis app.

De Multiscreen app is buitenshuis (in de EU) alleen te gebruiken door klanten met een glasvezelpakket of een buitengewoonpakket. 

Hoe werkt interactieve tv van caiway?

Benieuwd naar het aanbod op jouw adres?