Interactieve TV van Caiway

 • Inclusief bij Internet & TV Glasvezelpakket
 • Gratis opnemen en Programma Gemist
 • Onderweg ook TV-kijken

Interactieve TV. Gewoon goed.

itv

Interactieve TV altijd inclusief

Interactieve TV wordt standaard in het Internet & TV glasvezelpakket meegeleverd. Gewoon meer kijkplezier voor het hele gezin met een ruim aanbod aan zenders en mogelijkheden zoals opnemen en terugkijken.

opnemen

Gratis programma's opnemen

Met Interactieve TV kun je programma’s opnemen. Zelfs meerdere tegelijk! En als je een scène al gezien hebt, of juist wil weten wat er daarvoor gebeurde spoel je gewoon even vooruit of terug*. Net zo makkelijk. 

pauzeren

Programma's pauzeren

De winnaar van de beste bakker wordt net bekendgemaakt of je zit midden in een spannende scène van je favoriete serie en dan gaat de bel. Met een druk op de pauzeknop zet je de uitzending op pauze en kijk je later gewoon verder waar je gebleven was.

programma gemist

Gratis programma's terugkijken

Sporten, laat doorwerken, uit eten, een ouderavond. Je agenda laat het niet altijd toe om programma’s te kijken op het moment dat ze worden uitgezonden. Met Interactieve TV hoeft dat niet. Hiermee kun je van meer dan 40 zenders ** gratis de uitzendingen van de afgelopen 7 dagen terugkijken. En ook als deze al bezig is.

begin gemist

Begin gemist

Heb je het begin gemist van een uitzending? Geen probleem. Start het programma eenvoudig vanaf het begin op. Je bent altijd op tijd en je hoeft je nooit meer te haasten.

app

Overal online TV-kijken

Via een gratis te downloaden app, kijk je ook uitzendingen gewoon op je tablet of smartphone. Ook kan je via de app je opnames afspelen en bekijk je uitzendingen tot 7 dagen terug. Even streamen naar je tv? Ook dat kan! Dat is online tv-kijken. Thuis én onderweg in heel de EU.
*   Vooruitspoelen is niet bij alle programma’s mogelijk op verzoek van de tv-zender.
**  Vanwege rechtenkwesties vanuit de zenderaanbieder is het niet mogelijk om alle uitzendingen terug te kijken of op te nemen.

Ook gewoon goed is:

Een duidelijke TV-gids

Wil je weten wat er op tv komt? Via de tv-gids zie je duidelijk wat er gaat komen, maar ook wat er vorige week uitgezonden is en wat er op televisie gaat komen. Op deze manier kan je jouw tv-momenten plannen. 

Ruim aanbod aan zenders

Met meer dan 70+ zenders in het basis pakket is er op televisie altijd wel iets te zien. Ben je een voetballiefhebber of kijken je kinderen graag naar tekenfilms? Kies dan uit een van de 11 extra zenderpakketten van Caiway. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Nog meer kijkplezier

Met Interactieve TV van Caiway heb je direct toegang tot handige apps zoals Pathé Thuis en YouTube. Zo kijk je altijd wat jij wilt.

Bekijk een selectie van apps >

Caiway Interactieve TV App.

1. Download de gratis interactieve tv app

Deze vind je in de App Store of Google Play Store.

2. Gebruik de interactieve tv app

Alle voordelen van Interactieve TV zijn ook beschikbaar via de Interactieve TV app. Hiermee kan je online tv-kijken, opnames plannen en terugkijken. Ook kijk je uitzendingen tot 7 dagen terug. Gewoon op je tablet of smartphone, thuis of onderweg in heel de EU.

3. Op meerdere schermen tegelijk

Geniet met het hele gezin van de Interactieve TV app. Je kunt tot 5 apparaten tegelijk er gebruik van maken. Zo hoeft niemand iets te missen.

app

Veelgestelde vragen Interactieve TV

 • Is Interactieve TV bij alle pakketten van Caiway beschikbaar?
  Interactieve TV is alleen bij de glasvezelpakketten van Caiway beschikbaar. Wil je weten of op jouw adres ook de Internet & TV glasvezelpakketten beschikbaar zijn, doe dan de postcode check.
 • Kan ik alle zenders terugkijken en opnemen?
  Je kunt programma’s van meer dan 40 zenders terugkijken en bijna alle programma’s opnemen. Vanwege rechtenkwesties is vanuit de zenderaanbieder niet mogelijk om alle uitzendingen terug te kijken of op te nemen.
 • Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk op de Caiway app?
  Je kunt maximaal met 5 apparaten tegelijk inloggen op de Caiway app.
 • Kan ik ook online tv-kijken als ik op reis ben?
  Ja, online tv-kijken via de gratis app kan je thuis, maar ook onderweg gebruiken. In heel de EU. 
 • Op welke besturingssystemen werkt de Caiway app?
  De Caiway app wordt ondersteund op de volgende apparaten:
  Tablet: Android (versie 4.4 of hoger) en Apple (iOS 12 of hoger)
  Smartphone: Android (versie 4.4 of hoger) en Apple (iOS 12 of hoger)
  PC of laptop: op de meest gebruikte browsers zoals Chrome, Internet Explorer 11, Firefox, Edge en Safari