Alles over Caiway Mobiel

Je kunt als internetklant mobiel erbij nemen. Ruime keuze in bundels en via het meest bekroonde netwerk van Nederland. Bovendien profiteer je maandelijks van 5,- combikorting op je internetfactuur. Je kunt je huidige nummer meenemen en eenvoudig je verbruik en facturen inzien in de Caiway Mobiel App.

Eenvoudig je verbruik bekijken

Met onze mobiel-app kan je in één oogopslag je verbruik inzien. De app is eenvoudig te gebruiken, is duidelijk en overzichtelijk. Gebruik jij hem al?

button voor apple      button voor google

 • Hoe kan ik telefoonnummers blokkeren?
  Je kan telefoonnummers blokkeren via instellingen op jouw telefoon. 
 • Kan ik bellen via Wifi?

  Je kunt met je Caiway Mobiel abonnement nu wel al via apps (zoals bijvoorbeeld: Whatsapp, Teams, Zoom, facetime en nog veel meer), bellen via Wifi. 

  Vanaf de eerste helft van 2022 zullen wij ook ‘Voice over WiFi (VoWiFi)’ en ‘Voice over LTE (VoLTE)’ via je mobiele telefoon aanbieden. Hiervoor zijn we afhankelijk van een technische implementatie van onze netwerk leverancier Odido.

 • Hoe kan ik mobiel internet uitzetten?
  Je kan mobiel internetten uitzetten via de mobiele-app en/of via instellingen op jouw telefoon. Wij adviseren om de mobiele-app hiervoor te gebruiken, omdat je hiermee de instellingen direct in het mobiele netwerk van Odido aanpast. 
 • Hoe kan ik de taal van mijn voicemail veranderen?
  Het is helaas niet mogelijk om de taal van jouw voicemail te veranderen.
 • Hoe kan ik nummerweergave voor mijn telefoon aan/uitschakelen?
  Je kan nummerweergave aan/uit schakelen via instellingen in je telefoon.
 • Hoe blijf ik op de hoogte van mijn tegoed?
  Je blijft eenvoudig op de hoogte van je huidig tegoed via de Caiway Mobiel-app.
 • Bieden jullie 5G aan?
  Op dit moment is 5G alleen beschikbaar op onze Unlimited bundels. Binnenkort volgen meer abonnementen. Je telefoon is al wel klaar om gebruik te maken van dit netwerk zodra wij dit wel aanbieden!
 • Bieden jullie e-sim aan?
  Op dit moment bieden wij helaas nog geen e-sim aan.
 • Kan ik bellen naar betaalde servicenummers blokkeren?
  Ja, je kunt zelf in de Caiway Mobiel-app de instellingen voor het bellen naar betaalde servicenummers instellen. Je kunt ervoor kiezen om deze nummers te blokkeren. 

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.