5G bij Unlimited Mobiel

Met Unlimited van Caiway kan je gebruik maken van het 5G netwerk van Odido

Wat is 5G?

5G staat voor de vijfde generatie van mobiele netwerktechnologie. Het is de opvolger van 4G. Belangrijke verschillen met 4G zijn dat er door het gebruik van flink hogere frequenties straks bij 5G een veel snellere data-overdracht mogelijk is, dat de reactietijd veel korter is en verbindingen betrouwbaarder zijn. Bovendien kunnen antennes van basisstations met 5G voor meer apparaten tegelijkertijd een draadloze verbinding verzorgen dan 4G. Ook verbruiken apparaten met 5G minder energie voor het zenden en ontvangen.

De Europese Unie heeft drie voorkeursfrequenties voor 5G aangewezen: 700 megahertz, 3,5 gigahertz (GHz) en 26 gigahertz. Op dit moment gaat 5G nog alleen over de 700 megahertz frequentie. Medio 2024 worden de hoge 3,5 GHz frequenties geveild. 5G zal deze frequenties dan slim gaan combineren voor optimaal bereik.

Voordelen van 5G

Hogere snelheden

Door gebruik van hogere frequenties kunnen datasnelheden bereikt worden die meerdere keren sneller zijn dan 4G. Dit betekent snellere downloads en soepelere streaming.

Lagere latency

De periode tussen het zenden ontvangen van data is super kort. Belangrijk voor toepassingen die snelle reactietijden vereisen, zoals online gaming en bepaalde vormen van telegeneeskunde.

Meer connectiviteit

Kan meer apparaten tegelijkertijd ondersteunen, cruciaal voor de groei van het Internet of Things (IoT). Het netwerk waarin steeds meer apparaten en machines gegevens uitwisselen met het internet.

Welke ontwikkelingen maakt 5G mogelijk?

Het 5G-netwerk moet de groeiende vraag van consumenten en bedrijven naar meer en snellere mobiele datacommunicatie opvangen. Het huidige 4G-netwerk kan die groeiende vraag straks niet meer aan. Ook kunnen met 5G nieuwe, innovatieve toepassingen gerealiseerd worden die met 4G niet mogelijk zijn.

Smart Cities: Efficiënt beheer van stadsinfrastructuur door verbonden apparaten en integratie van slimme huishoudelijke apparaten

Autonome Voertuigen: Snelle en betrouwbare dataoverdracht is essentieel voor zelfrijdende auto’s of drones die pakketjes afleveren.

Geavanceerde Industriële Automatisering: 5G maakt real-time monitoring en verregaande automatisering en robotisering van industriële productieprocessen (zoals volautomatische containerterminals)

Gezondheidszorg: Bijvoorbeeld real-time telegeneeskunde en op afstand bediende chirurgie


Via het 5G-netwerk van Odido

Caiway Mobiel maakt gebruik van het snelle en stabiele netwerk van Odido. Een van de beste netwerken van de wereld met dekking in heel Nederland!

Ga maximaal met 5G Unlimited

Laat je omverblazen door de oneindige mogelijkheden van 5G Unlimited. Films kijken, foto’s en video's delen, muziek luisteren, socials checken, gamen en meer. Overal in Nederland en altijd online wanneer je maar wilt.

En met Caiway Mobiel erbij profiteer je als internetklant altijd van extra veel extra’s.

5G Unlimited Sim-Only

  • Onbeperkt data, bellen en sms (standaard via 5G-netwerk)
  • 24 mnd gratis PlusTV

Bekijk Sim Only

5G Unlimited met Telefoon

Speciaal voor onze internetklanten bieden we je korting op vele telefoons. Kies je telefoon en het abonnement dat het beste bij je past en geniet van het 5G netwerk van Odido.Bekijk Telefoons

5G Unlimited met Mobiel + Mobiel

Samen  korting Met Mobiel + Mobiel. Je partner, kind of huisgenoot kan hier gebruik van maken. Met dezelfde kortingsvoordelen als jij. De korting vind je terug op je mobiele factuur en geldt voor elk extra mobiel abonnement.

Meer over Mobiel + Mobiel

*Bovenstaande abonnementen hebben een contractduur van 24 maanden. Aansluitkosten zijn eenmalig 25,- bij het eerste abonnement. Bij elk extra abonnement is dat eenmalig 12,50.
Getoonde prijzen zijn inclusief 5,- combikorting op je internetfactuur. Voor nieuwe mobiele klanten.
Bij FLEX Unlimited ontvang je binnen de EU 7,5 GB data per maand. Zet je de FLEX-optie aan dan ontvang je nog eens eenmalig 2,5 GB data. Bij Unlimited 5G kun je 25 GB in de EU per maand gebruiken. 
Kies je voor een bundel met onbeperkt bellen, dan sturen we je een sms bij gebruik van meer dan 2000 belminuten om misbruik te voorkomen.
Bekijk de handleiding, tarievenroaming regelsproduct voorwaarden Caiway mobiel, actievoorwaardenVoorwaarden redelijk gebruik en 
algemene voorwaarden Mobiel.

5G telefoondeals

Samsung Galaxy A34


459,-
264,-
 
 

Info & bestellen

Of bekijk alle telefoons

Samsung Galaxy A54


479,-
336,-
 
 

Info & bestellen

Of bekijk alle telefoons

Samsung Galaxy S24


899,-
792,-
 
 

Info & bestellen

Of bekijk alle telefoons

Apple Iphone 15


969,-
888,-
 
 

Info & bestellen

Of bekijk alle telefoons