Glasvezel

Dat is gamen, streamen en downloaden, maar dan razendsnel

Internet. Maar dan écht snel.

Die 8000 vakantiefoto's naar de cloud backuppen zonder dat het uren duurt? Een heel seizoen Orange is the new Black streamen zonder ook maar één keer te bufferen? Het kan met glasvezel van Caiway. Hiermee heb je stabiel en betrouwbaar internet en krijg je de gegarandeerde internetsnelheid.
Wat je bij ons aan snelheid afneemt, wordt ook echt geleverd.

Alles tegelijkertijd. Zonder snelheidverlies.


Jij werkt nog even wat e-mails weg. Je dochter checkt ondertussen haar favoriete beautyvlogs. Je zoon speelt online League of Legends. Je partner streamt een paar afleveringen van Netflix. Dat is tegenwoordig een gemiddeld avondje thuis. Gelukkig kun je met glasvezel alles probleemloos tegelijkertijd doen. Of je nu je PC, tablet of mobiel gebruikt, je hebt met elk apparaat een razendsnelle verbinding.

1000

Meer MB’s in minder tijd.


Een belangrijk voordeel van glasvezel is dat je veel sneller kunt up- en downloaden. En dat de snelheid in beide gevallen hetzelfde is. Dus die 900 MB aan software updates binnenhalen wordt een makkie. Net als het online opslaan van al die leuke vakantiefoto’s en kiekjes waardoor het geheugen van je smartphone nu vol zit.

netflix

Eindelijk Netflix zonder haperingen


Raymond Reddington die midden in een spannende scéne van The Blacklist ineens begint te stotteren? Dat zal je niet overkomen met een glasvezelaansluiting. Want daarmee stream je jouw favoriete series zonder bufferen of haperen. Snel, stabiel en in ongekende kwaliteit.

Internet groeit met ons mee. Zeker met 4 kinderen met ieder een laptop, tablet of smartphone. Gelukkig groeit de snelheid ook met ons mee. Via glasvezel!

Benieuwd hoeveel sneller caiway is dan jouw huidige internet provider?

Doe de Speedtest

Caiway in Netflix ISP Speedindex

Volgens de Netflix ISP Speedindex is Caiway een van de snelste providers van Nederland. En daar zijn we best trots op!

Interactieve tv van Caiway. Handig als er onverwacht iets tussenkomt. 

Zul je altijd zien. Wordt de voetbalwedstrijd net spannend, gaat de telefoon. Of je zit helemaal in die bloedstollende serie, als je kleine roept dat hij niet kan slapen. Voor dit soort momenten is er Interactieve TV van Caiway. Want daarmee kun je live TV pauzeren en zo geen goal meer mislopen. Of een uitzending die bezig is opnieuw opstarten, wanneer je het begin gemist hebt. Daarnaast kijk je jouw favoriete programma's gratis tot wel 7 dagen terug, altijd in de beste kwaliteit. Het is ook mogelijk om ze op te nemen en dan vooruit en terug te spoelen. 

Kortom, betrouwbaar en stabiel

  • TV heeft geen invloed op je internetsnelheid

  • Gegarandeerde internetsnelheid. Wat je betaalt, krijg je ook opgeleverd.

  • Het aantal apparaten online heeft geen invloed op je internetsnelheid