Glasvezel Dat is gamen, streamen en downloaden, maar dan razendsnel

Internet. Maar dan écht snel.

Die 8000 vakantiefoto's naar de cloud backuppen zonder dat het uren duurt? Een heel seizoen Orange is the new Black streamen zonder ook maar één keer te bufferen? Het kan met glasvezel van Caiway. Hiermee heb je stabiel en betrouwbaar internet en krijg je de gegarandeerde internetsnelheid.
Wat je bij ons aan snelheid afneemt, wordt ook echt geleverd.

Alles tegelijkertijd. Zonder snelheidverlies.


Jij werkt nog even wat e-mails weg. Je dochter checkt ondertussen haar favoriete beautyvlogs. Je zoon speelt online League of Legends. Je partner streamt een paar afleveringen van Netflix. Dat is tegenwoordig een gemiddeld avondje thuis. Gelukkig kun je met glasvezel alles probleemloos tegelijkertijd doen. Of je nu je PC, tablet of mobiel gebruikt, je hebt met elk apparaat een razendsnelle verbinding.

 Meer MB’s in minder tijd.


Een belangrijk voordeel van glasvezel is dat je veel sneller kunt up- en downloaden. En dat de snelheid in beide gevallen hetzelfde is. Dus die 900 MB aan software updates binnenhalen wordt een makkie. Net als het online opslaan van al die leuke vakantiefoto’s en kiekjes waardoor het geheugen van je smartphone nu vol zit.

Eindelijk netflix zonder haperingen


Raymond Reddington die midden in een spannende scéne van The Blacklist ineens begint te stotteren? Dat zal je niet overkomen met een glasvezelaansluiting. Want daarmee stream je jouw favoriete series zonder bufferen of haperen. Snel, stabiel en in ongekende kwaliteit.

Internet groeit met ons mee. Zeker met 4 kinderen met ieder een laptop, tablet of smartphone. Gelukkig groeit de snelheid ook met ons mee. Via glasvezel!

Phi Le, Schipluiden


Benieuwd hoeveel sneller caiway is dan jouw huidige internet provider?

Doe de Speedtest


Caiway in Netflix ISP Speedindex

Volgens de Netflix ISP Speedindex is Caiway een van de snelste providers van Nederland. En daar zijn we best trots op!


Benieuwd naar het aanbod op jouw adres?

Overstappen op glasvezel?

Gratis monteur

Gratis Monteur

Je pakket installeren is eenvoudig: je volgt gewoon de stappen in de handleiding. Wil je liever dat een monteur het voor je doet? Dan installeert de monteur je pakket en checkt gelijk je wifi in huis. (€ 85).

Gratis wifi check

GRATIS WIFI-CHECK

De monteur die je pakket installeert, doet ook gelijk de wifi-check. Door de kracht van glasvezel is er meestal direct overal in huis goed wifi-bereik. Is het signaal onvoldoende, dan ontvang je direct een advies op maat.
Meer over overstappen
WIFI-GARANTIE

Heb je de wifi-check laten doen? Dan ontvang je onze wifi-garantie. Tot een jaar na de installatie komt de monteur nog gratis terug als in die periode blijkt dat de wifi toch niet helemaal goed werkt.