FTTH: 100% Glasvezel

Caiway Glasvezel is volgens de FTTH-techniek. Dat is 100% glasvezel! We lichten het toe op deze pagina.

Op deze pagina:

Wat is FTTH?

FTTH staat voor Fiber to the Home. Dit houdt in dat de glasvezelverbinding tot aan de woning komt, vaak via de meterkast. Binnen in je woning zit dan de glasvezelaansluiting.

Glasvezel van Caiway volgt de FTTH-techniek. De FTTH-techniek is de beste glasvezeltechniek om te profiteren van alle voordelen van glasvezel zoals gelijke down- en uploadsnelheden.

Meer over voordelen glasvezel

Verschil met andere netwerken

Het verschil met andere netwerken is dat bij FTTH het laatste gedeelte tot de woning ook via glasvezel verloopt.

Bij andere netwerken ligt bijvoorbeeld het glasvezelnetwerk tot aan een straatkast maar vanaf de straatkast tot aan je woning ligt er een DSL of coaxkabel-verbinding. Maar hiermee heb je niet 100% glasvezel en profiteer je niet van alle voordelen van glasvezel. Je uploadsnelheid is bijvoorbeeld niet gelijk aan je downloadsnelheid wat wel het geval is bij een FTTH-verbinding.

Glasvezelpakket bestellen van Caiway

Kies nu voor razendsnel glasvezelinternet van Caiway. Je kunt kiezen uit pakketten met of zonder tv. 

Bekijk Internet & TV

Bekijk Alleen Internet

Veelgestelde vragen

 • Ligt glasvezel niet altijd tot aan de woning?

  Sommige providers hebben glasvezelkabels tot aan een straatkast. Vanaf de straatkast naar jouw woning ligt er dan DSL of coaxkabel. 

  Glasvezel van ons daarentegen is 100% glasvezel dankzij de FTTH-techniek. 

 • Caiway levert glasvezel op mijn adres maar er is nog geen aansluiting in mijn woning. Komt de aansluiting nog in mijn woning?

  Heb je een postcodecheck gedaan en zie je een melding dat een glasvezelaansluiting gereserveerd is voor jouw woning? Dan kun je al bij ons een glasvezelpakket bestellen. Na je bestelling wordt dan de glasvezelaansluiting in je woning geïnstalleerd. Hiervoor zal een afspraak gemaakt worden met je. 

  Zo kun jij ook genieten van glasvezelinternet!

 • Waar staat FTTH voor?

  FTTH staat voor Fiber to the Home.

 • Wat zijn de voordelen van glasvezel?
  Benieuwd naar de voordelen van glasvezel? Bekijk onze pagina met de voordelen van glasvezel.
 • Kan ik glasvezel bestellen bij Caiway?
  Benieuwd of je bij ons glasvezelinternet kunt bestellen? Bekijk dan onze pagina's voor internet en tv of alleen internet. Daar kun je dan een postcodecheck doen en zie je of wij glasvezel leveren op jouw adres.