Internet vergelijken

Vergelijk glasvezel van Caiway met andere aanbieders van internet

Veel mensen denken dat glasvezel internet veel duurder is dan DSL internet (oftewel internet via de telefoonlijn). Hieronder vergelijken we de tarieven van Caiway glasvezel internet met de internet tarieven van andere internet aanbieders. Je ziet direct waarom Caiway de slimste keuze is!
Stap je over naar Caiway, dan upgrade je naar razendsnel en stabiel glasvezel internet en profiteer je van een aantrekkelijke overstapkorting!

Internet+TV Voordelig
Reguliere prijs per maand
52,-
Netwerk
Glasvezel
Internetsnelheid Mbit/s (download/upload)
100 / 100
Interactieve TV & TV-app
Opnemen
TV kijken op extra tv's in huis (via coax kabel)
✔ (indien beschikbaar)
Korting icm Mobiel abonnement
5,- (op internetfactuur)
Totaal per maand Internet+TV+Opnemen
52,-
Hussel Thuis
57,50
DSL
Tot 100 / 10**
❌ (+ 4,99)
5,- (alleen icm extra zenderpakket)
62,49
Internet Fast & TV
50,-
DSL
Tot 100 / 30**
❌ (+ 5,-)
✔ via TV app (indien geschikte tv)
5,- (op internetfactuur)
55,-
Internet & TV
60,-
Glasvezel
100 / 100
✔ via TV app (indien geschikte tv)
60,-

** De snelheid die via DSL op het adres wordt geleverd is afhankelijk van de afstand van de woning tot de wijkcentrale. De gecommuniceerde snelheid van het abonnement is niet altijd hetzelfde als de daadwerkelijk geleverde snelheid op het adres.

Bovenstaande internet prijzen zijn vergeleken op 1 december 2021. De vergelijking is gemaakt op basis van informatie op de website van de betreffende internetaanbieders. Om een eerlijke vergelijking met glasvezel internet te maken vergelijken we de Internet en TV pakketten met 100 Mbit/s downloadsnelheid, interactieve TV en opnemen. In het maandbedrag is geen rekening gehouden met eventuele acties en kortingen. Typefouten voorbehouden.