Samsung Galaxy S24

Bestel 'm nu in combinatie met Caiway Mobiel

Mobiel 

De Samsung Galaxy S24 Serie

Welkom in de wereld van mobiele AI.

In de wereld van smartphones blijft Samsung een marktleider met zijn indrukwekkende Galaxy S-serie. Samsung introduceert nu haar drie toevoegingen: Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra.

Deze nieuwste reeks smartphones van Samsung belooft niet alleen een strak design en geavanceerde technologie, maar door de combinatie met een supersnelle processor en meerdere slimme Galaxy AI functies, gaat er een nieuwe wereld aan creativiteit, productiviteit en mogelijkheden voor je open.

Bestel je Samsung S24 tegen de scherpe introductieprijs

Speciaal voor onze internetklanten

Speciaal voor onze internetklanten die Mobiel erbij nemen, geven we meer dan 100,- korting op de Samsung Galaxy S24 256GB zwart. Deze is nu tijdelijk geen 899.- maar 792,- !

Samsung Galaxy S24

Info & bestellen

Samsung Galaxy S24 Plus

Info & bestellen

Samsung Galaxy S24 Ultra

Info & bestellen

Slimmer en creatiever werken met Galaxy AI

In de Galaxy S24 zijn meerdere AI functies beschikbaar waarmee je telefoon je effici├źnter of juist creatiever kunt laten werken.

Generative edit

Ontdek bijvoorbeeld de magie van fotobewerking met Galaxy AI. Vul bijvoorbeeld met Generative Edit achtergronden op en laat ongewenste objecten op magische wijze verdwijnen. Zoeken wordt een stuk leuker met Circle to Search. Omcirkel een onderwerp in een beeld op je social media kanalen of website en je krijgt de zoekresultaten van Google.

Live call translation


Superhandig zijn de verschillende AI-functies als Live Call Translation en Interpreter vertaalsoftware voor vertalingen en tekstverwerking. Zo vertaalt je telefoon het gesprek direct naar diegenen met wie je communiceert. Of worden live-gesprekken meteen vertaald en uitgeschreven op je scherm.

Personal assistant

Personal assistent zou een goede bijnaam kunnen zijn voor de S24, want je telefoon kan je straks nog verder helpen. Chat Assist vertaalt berichten die binnenkomen op bijvoorbeeld WhatsApp en Instagram. En met Tone Change krijg je suggesties voor verschillende schrijfstijlen. De functie Note Assist helpt met het samenvatten van teksten of kiezen voor een andere bewoording. Transcript Assist vat in luttele seconden een tekst samen en vertaald deze. Heel indrukwekkend allemaal. 

Groter, sneller en nieuw design

De Galaxy AI tools op de S24 zijn vernieuwend ten opzichte van de S23. Verder zijn de belangrijkste verschillen tussen de S23 en S24.

Het scherm

De Galaxy S24 heeft een 6,2 inch-display gekregen. Dat is geen groot verschil met de 6,1 inch , maar je ziet het wel. De S24 plus is nu 6,7 inch. Het oled-scherm kent een zeer hoog contrast en de maximale helderheid is bijna 50% verhoogd. Het scherm is ook adaptief ofwel slimmer geworden. Het schakelt bijvoorbeeld terug als je statische content bekijkt. Zo wordt de batterijduur verbetert.

De processor

Vorig jaar hadden alle varianten van de S23-serie wereldwijd een Snapdragon 8 Gen 2-chip aan boord. De Galaxy S24 en S24 Plus draaien nu op de snellere een Exynos 2400-processor van Samsung zelf.En de S24 Ultra heeft 3e generatie van de Snapdragon 8 gekregen. Op papier gaan de prestaties dus weer een stap omhoog. En dat mag ook wel want de nieuwe AI functies vereisen flink wat rekenkracht.

Het ontwerp

De S24 en S23 zal zeker anders aanvoelen als je deze oppakt. De zijkanten zijn niet langer bol, maar juist plat. Schoonheid ligt in de ogen van de aanschouwer, maar de gelijkenis met het Apple 15 design is zeker groter geworden.

De prijs

Opvallend en fijn is dat de introductieprijs iets lager ligt dan de S23. De S24 begint bij 899 euro. De S23 begon bij de 949 euro. Het gaat dan om de 8GB RAM en 128GB versie. Wil je 256GB opslag, dan ben je daar 959 euro voor kwijt. En geruststellend om te weten dat de Galaxy S24 maar liefst zeven jaar lang software-updates krijgt.

Nog geen internet van Caiway?

Bij ons kun je kiezen tussen verschillende pakketten voor internet, internet + tv, of alles-in-1. Zo kies je zelf wat jij ├ęcht nodig hebt!


Veelgestelde vragen Samsung Galaxy S24

 • Hoe zit het met de Samsung S24 en 5G?
  De S24 modellen van Samsung ondersteunen 5G. Verbinding met een 5G netwerk is afhankelijk van de voorwaarden van de provider en/of abonnementsvorm. En of de mobiel in het bereik is van een 5G netwerk.
 • Is de Samsung S24 simlockvrij?
  Jazeker. Deze wordt simlockvrij geleverd door Samsung.
 • Is de Samsung S24 waterdicht?
  Deze telefoon kan zeker tegen water. Officieel tot 30 minuten en 6 meter diep want de Samsung S24 heeft een IP68-certificering. Deze is dus spat-, water- en stofbestendig. Dit is wel onder de ideale omstandigheden getest met een nieuwe telefoon.
 • Kan ik mijn telefoon in termijnen betalen?

  Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat je dan een toestellening aangaat. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt lenen.

  Leen je meer dan 250,-?
  Houd er dan rekening mee dat we wettelijk verplicht zijn om een inkomens- en lastentoets aan je voor te leggen en je toestellening te registreren bij het BKR (Bureau Krediet Registratie).

 • Wanneer ontvang ik mijn telefoon?
  Als je nieuwe telefoon op voorraad is, kan je de telefoon verwachten binnen drie werkdagen. Heb je gekozen voor een betaling in termijnen, dan sturen we de telefoon op na ontvangst van de getekende kredietovereenkomst en legitimatie.
 • Welk mobiele netwerk gebruikt Caiway?

  Met Caiway Mobiel maak je gebruik van het snelle en stabiele netwerk van Odido. Een van de beste netwerken van de wereld!

  Lees meer over mobiele netwerk

 • Zitten er oordopjes en/of een oplader bij de S24?
  Samsung levert geen oplader of oordopjes mee bij de S24 modellen. Wel vind je in de doos een nieuwe USB-C kabel. Op die manier hopen ze afval te voorkomen en dat je deze hergebruikt als je ze nog hebt van je oude toestel.