Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Uiteraard wil je meteen van je nieuwbouwwoning genieten. Razendsnel internet en Interactieve Televisie horen daar gewoon bij. En dus is het slim om voor glasvezel te gaan. Even modern als je nieuwe huis zelf! Caiway doet je graag een goed glasvezelaanbod…

 

Tekening huis

Is je woning nog in aanbouw?

Dan is je adres waarschijnlijk nog niet bij ons bekend en kunnen we je niet meteen een aanbod doen. Probeer dan een aantal weken voor de opleverdatum opnieuw een postcodecheck te doen, jouw nieuwe adres is dan waarschijnlijk wel bij ons bekend.

tekening huis

Is je nieuwe woning al opgeleverd?


Mooi! Met onze postcodecheck, onderaan deze pagina, ontdek je meteen wat we je te bieden hebben.

Check beschikbaarheid op jouw adres


Caiway kan niet garanderen dat de diensten leverbaar zijn op jouw nieuwe adres. De diensten van Caiway zijn alleen leverbaar wanneer Caiway glasvezel heeft aangelegd in uw woning. Het aanbod en de voorwaarden kunnen per adres verschillen
.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer wordt mijn nieuwbouwwoning op glasvezel aangesloten?
  Zo snel mogelijk! Meestal lukt dit ver voordat je de sleutel krijgt. Zodra je adres bij ons bekend is, staat het aanbod voor je klaar. Vaak is dat zo’n acht weken voordat de overdracht plaatsvindt.
 • Wanneer kan ik een glasvezelabonnement afsluiten?
  Meestal twee maanden voordat je woning wordt opgeleverd.
 • Ik ben al klant van Caiway. Kan ik mijn pakket meeverhuizen?
  Natuurlijk! Als je de verhuizing op tijd doorgeeft, verhuizen al je diensten keurig mee. Wil je sommige diensten niet meeverhuizen of juist extra diensten toevoegen? Laat het ons weten.
 • Hou ik hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres?
  Ja, je kunt je vaste nummer meenemen als je netnummer hetzelfde blijft. Dit kun je bij je bestelling aangeven. Je e-mailadressen verhuizen ook met je mee. Maar let op; als je van provider wisselt (voorbeeld: van KPN naar Caiway) dan gaat dat niet op. De meeste providers bieden wel de mogelijkheid om e-mail tijdelijk door te sturen. Vraag daar dus even naar.