Slim Bekeken Weken

 • Tijdelijk 1ste 12 maanden onbeperkt bellen en 10 GB voor 10,- p/mnd
 • Profiteer elke maand van 5,- combikorting op je internetfactuur
 • Zowel toestellen als sim-only abonnementen voor hele scherpe prijzen

Veel voordeel tijdens de Slim Bekeken Weken!

Het is nog nooit zo slim geweest om voor Caiway Mobiel te kiezen. Want tijdens de Slim Bekeken Weken geven we je een heel jaar extra data én heel veel korting. Bovendien profiteer je ook nog steeds standaard elke maand van 5,- combikorting op je internetfactuur. En bel en internet je via het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

verlengd

Deze actie is wegens succes verlengd t/m 30 juni dus stap snel over naar Caiway Mobiel.

Ben je nog geen Caiway klant?

Caiway Mobiel is speciaal voor onze Internetklanten. Geniet jij nog niet van razendsnel glasvezel internet van Caiway? Kijk snel of we ook glasvezel bieden op jouw adres.

Doe de postcode check

  

Mobiel 1 GB

 

1 gb 
12 mnd 11,50,-
2
,50
p/mnd
Daarna 6,50 p/mnd, incl. 5,- combikorting op je internetfactuur
1 GB internet
120 minuten bellen
 25 sms'jes
Inclusief
✔ 5,- p/mnd combikorting op je internetfactuur
✔ 1e 12 mnd 4,- korting p/mnd
 

  

Mobiel 6 GB

+ tijdelijk 4 GB gratis*

10gb 
12 mnd 20,-
10
,-
p/mnd
Daarna 15,- p/mnd, incl. 5,- combikorting op je internetfactuur
6 GB data + tijdelijk 4 GB gratis*
Onbeperkt bellen
 50 sms'jes
Inclusief
✔ 5,- p/mnd combikorting op je internetfactuur
✔ 1e 12 mnd 5,- korting p/mnd
✔ 1e 12 mnd 4 GB p/mnd gratis

  

Mobiel 12 GB

+ tijdelijk 3 GB gratis*

15gb 
12 mnd 25,-
15
,-
p/mnd
Daarna 20,- p/mnd, incl. 5,- combikorting op je internetfactuur
12 GB data + tijdelijk 3 GB gratis*
Onbeperkt bellen
 100 sms'jes
Inclusief
✔ 5,- p/mnd combikorting op je internetfactuur
✔ 1e 12 mnd 5,- korting p/mnd
✔ 1e 12 mnd 3 GB p/mnd gratis

Bekijk alle abonnementen en bestel!

Heb je aan 12 GB data niet genoeg?
Voor meer informatie over grotere databundels, kijk op onze bestelpagina.

* Caiway Mobiel is alleen beschikbaar voor Caiway Internet klanten. De tijdelijke actiekorting is geldig t/m 30 juni 2021. Voor de korting geldt: de 1e 12 maanden 5,- korting p/mnd is geldig op de bundels Mobiel 6 GB en Mobiel 12. Voor Mobiel 1 GB geldt een tijdelijke actiekorting van 1e 12 maanden 4,- korting p/mnd. Na 12 maanden betaal je de prijs die hierboven staat aangeven. Voor de extra GB’s geldt: de 1e 12 maanden 4 GB gratis p/mnd is geldig op Mobiel 6 GB en de 1e 12 maanden 3 GB gratis p/mnd is geldig op Mobiel 12 GB. Let op: de prijzen zijn inclusief 5,- combikorting, die terug te vinden is op je internetfactuur, niet op je mobiele factuur. Daarnaast betaal je aansluitkosten van 20,-.

Bekijk hier alle tarieven en voorwaarden van Caiway Mobiel.
Voor een overzicht van tarieven van eerder verkochte bundels, kijk op de tarievenpagina.

Voor het hele gezin!

Op elk extra mobiele abonnement wat je afsluit bij Caiway ontvang je elke maand 5,- korting. Dus sluit vandaag nog abonnementen af voor het hele gezin en start met profiteren! Deze korting vind je terug op je mobiele factuur en geldt op ieder extra mobiel abonnement. Per adres kun je 5 abonnementen afsluiten, zolang ze maar op dezelfde naam staan.

familie

Voordelen van Caiway Mobiel

combineer
Combineren voor korting

Combineer Caiway Internet met Caiway Mobiel en krijg elke maand 5,- combikorting. Deze vind je terug op je internetfactuur, niet je mobiele factuur.

overstappen
Meest bekroonde 4G netwerk 

Bellen en internetten met je Caiway Mobiel abonnement gaat via het meest bekroonde netwerk van Nederland.

overstappen

Eenvoudig overstappen

 Overstappen met gratis nummerbehoud is eenvoudig te regelen. Wij zorgen ervoor dat je huidige nummer op de juiste dag wordt overgezet en zeggen je oude mobiele abonnement op. Zo voorkom je dubbele kosten. 

Meer informatie

Wij helpen je graag met al je vragen.

Loopt je huidige mobiele contract nog langer dan 4 maanden door?

wekkerZet dan de Caiway Overstapwekker. Je krijgt van ons een seintje wanneer je naar Caiway Mobiel kunt overstappen. Slim bekeken, want dan profiteer je gelijk van de 5,- combikorting en de extra’s die voor Caiway Mobiel op dat moment gelden.

Zet de overstapwekker

 

Heb je hulp nodig?

kccWe staan voor je klaar om je te helpen met de vragen die je hebt.
Bel ons op 088 2249 111.

 

 

Bekijk de actuele openingstijden

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik zien hoeveel ik van mijn bundel (MB’s/minuten/sms) heb gebruikt?
  Je specificatie van je verbruik kun je zien via Mijn Caiway Mobiel. Je ziet hoeveel MB’s, minuten en/of sms’jes je hebt verbruikt. Ook zie je welke nummers je hebt gebeld en of het binnen of buiten je bundel is.
 • Wat houdt de Caiway combikorting in?

  Combineer Caiway Mobiel met je Caiway internet of Alles-in-1 abonnement op hetzelfde adres en profiteer elke maand van 5,- korting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Deze korting zie je niet terug op de Caiway Mobiel factuur maar vind je terug op de internetfactuur welke in Mijn Caiway is in te zien.

 • Hoe maak ik een Mijn Caiway Mobiel account aan?
  Elke klant van Caiway Mobiel krijgt automatisch een Mijn Caiway Mobiel account. Je ontvangt hiervoor van ons, in twee aparte e-mails, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee log je voor de eerste keer in op Mijn Caiway Mobiel en verander je het wachtwoord.
 • Kan ik mijn huidige mobiele nummer meenemen?
  Ja, kies bij het bestellen voor ‘huidige telefoonnummer meenemen’ en geef de gewenste overstapdatum aan. Wij zorgen er dan voor dat je huidige nummer op de juiste dag wordt overgezet.
 • Krijg ik ook korting als ik meerdere mobiele abonnementen bij Caiway afneem?
  Ja, bij ieder extra mobiel abonnement dat je bij Caiway afneemt krijgt je 5,- korting. Deze korting op je extra abonnementen wordt getoond op je Caiway mobiele factuur. (let op: de 5,- combikorting wordt getoond op je internet factuur) Je kunt tot maximaal vijf mobiele abonnementen aanvragen op 1 adres. Je krijgt per extra mobiel abonnement 5,- korting per maand op je mobiele factuur. Voorwaarde voor de korting is wel dat je de extra abonnementen aanvraagt op hetzelfde adres dat staat op je eerste abonnement. Zo herkennen we dat je meer dan één abonnement hebt en kom je in aanmerking voor deze korting.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn simkaart ontvang?
  Als je vandaag bestelt, dan heb je jouw simkaart binnen 3 werkdagen in huis. De simkaart wordt bij jou thuis in de brievenbus bezorgd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven.