TV kijken, waar en wanneer jij het wil

 • Uitstekende service: 8,1 van de consumentenbond
 • Haarscherp beeld met Full HD kijkgarantie
 • Kijk op je TV, laptop of mobiel

dit vinden wij gewoon

Superscherp TV

Bij Caiway kijk je TV in de hoogste kwaliteit. Het basis pakket bestaat uit meer dan 70 zenders waarvan 38 in Full HD. Je komt echt tijd te kort.

online tv

Tv-kijken op al je apparaten? Geen probleem! Met Online TV bepaal je zelf of je voor een avondje binge-watchen op de bank gaat of in de tuin naar een inspirerende docu kijkt.

Zender van de maand

Elke maand heeft Caiway een Zender van de maand. Hiermee krijg je een voorproefje van een betaalde zender uit een extra TV pakket.
 

extra zenderpakketen

 • Verbeter jouw kijkervaring met extra zenderpakketten
 • Van sport tot internationale tv, alles is mogelijk
 • Extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar

Interactieve tvKijken vanaf het begin. Ook als je dat gemist hebt.

Net te laat thuis voor het begin van je favoriete programma? Met Replay TV start je het gewoon opnieuw op, zolang het nog bezig is. Zo hoef je geen seconde meer te missen.


Programma’s gratis terugkijken.

Sporten, laat doorwerken, uit eten, een ouderavond. Je agenda laat het niet altijd toe om programma’s te kijken op het moment dat ze worden uitgezonden. Met Replay TV hoeft dat ook niet. Want daarmee kun je van meer dan 60 zenders gratis de uitzendingen van de afgelopen 7 dagen terugkijken.

DE voordelen van interactieve TV


Opnemen en live tv pauzeren.

Met Interactieve TV kun je programma’s opnemen. Zelfs meerdere tegelijk! En als je een scène al gezien hebt, of juist wil weten wat er hiervoor gebeurde spoel je gewoon even vooruit of terug. Net zo makkelijk. En moet je even weg tijdens een live uitzending? Dan druk je op pauze en kijk je later verder waar je gebleven was.

Basic tv

Wil je liever gewoon tv kijken? Dan is Basic TV het pakket voor jou.
Bij Caiway Basic TV ontvang je het televisiesignaal via de coax-kabel. Hierdoor kun je gewoon TV-kijken op al je televisies in huis. Extra apparatuur is vaak niet nodig, omdat de meeste televisies al een ingebouwde HD-ontvanger hebben. Hierdoor heb je dus nooit meer het gedoe met meerdere afstandsbedieningen. 
 
 
meer over basic tv

Benieuwd naar het aanbod op jouw adres?

De beste garanties. Heel gewoon.

 • Binnen 10 dagen aangesloten

  Bestel vandaag en binnen twee weken kan je al gebruikmaken van het Internet & TV pakket. Zelf een gewenste ingangsdatum kiezen kan ook.
 • Wij gaan door totdat het werkt

  Heb je een probleem met bijvoorbeeld je internet thuis, dan helpen we je verder. Net zo lang totdat het probleem is opgelost.
 • Installatiegarantie

  Het installeren van je pakket is eenvoudig met de stap voor stap handleiding en handige instructievideo’s. Kom je er niet uit, dan kan je bellen met de Caiway Helpdesk.
Naar de klantenservice