Beltarieven


Nederland


Starttarieven

Het starttarief per gesprek bedraagt € 0,17 naar alle vaste én mobiele nummers in Nederland. Starttarieven zijn niet van toepassing op het abonnement Bellen zonder starttarief. De gesprekskosten zijn weergegeven in euro's per minuut, inclusief 21% BTW. Gesprekskosten worden afgerekend per seconde.

Nederlandse tarieven
Periode Prijs
24 uur per dag, 7 dagen in de week € 0,17

Nederlandse mobiele tarieven
Periode Prijs
24 uur per dag, 7 dagen in de week € 0,17


Internationaal


Starttarieven

Het bellen naar internationale nummers betreft een variabel tarief. De gesprekskosten hieronder zijn weergegeven in euro's per minuut, inclusief 21% BTW. Gesprekskosten worden afgerekend per seconde.

Internationale mobiele kosten

Staat het mobiele tarief van een land niet in onderstaande lijst, dan kunt u het tarief vinden bij de vaste internationale tarieven. Het tarief voor vast en mobiel is dan in het betreffende land gelijk aan elkaar.

Bekijk in de bijgaande pdf de internationale tarieven 

 

 

Oekraïne

We leven mee met iedereen die wordt geraakt door de situatie in de Oekraïne. Wij vinden het belangrijk dat familie en vrienden met elkaar in contact kunnen blijven in deze langdurende, zeer benauwende situatie.

Daarom hebben we bellen en sms’en van Oekraïne naar Nederland gratis gemaakt. Voor het bellen en sms’en naar Oekraïne gelden vanaf 1 maart 2024 sterk gereduceerde tarieven. Te weten 0,23 per minuut om te bellen en 0,07 cent per sms. Dit geldt voor klanten met een mobiel abonnement. Met vaste telefonie betaal je 0,23 per minuut om naar Oekraïne te bellen. Het datagebruik van en naar de Oekraïne is met 2,50 per MB volgens de reguliere bundeltarieven.

Deze prijzen gelden voor consumenten. Afhankelijk van de situatie in Oekraïne maken we periodiek bekend of we deze periode verlengen.

Deze regeling is verlengd  voor Caiway Mobiel en vaste telefonie.

Update 8 februari 2024