Oekraïne

We leven mee met iedereen die wordt geraakt door de situatie in de Oekraïne. Juist nu vinden we het belangrijk dat familie en vrienden met elkaar in contact kunnen blijven in deze zeer benauwende situatie. Daarom hebben we afgelopen week bellen van en naar Oekraïne gratis gemaakt.

Het bellen geldt voor klanten met een vaste telefonie en/of mobiel abonnement. Ook kunnen Caiway Mobiel klanten die in Oekraïne zijn, gratis gebruikmaken van sms’en en roaming (bellen en sms’en naar de EU en data in Oekraïne), zodat ze ook goed bereikbaar zijn via berichten-apps en het laatste nieuws kunnen volgen. Dit is ingegaan vanaf zaterdag 26 februari 2022. In deze periode worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt voor consumenten.

Afhankelijk van de situatie op dat moment maken we bekend of we deze periode verlengen.

Update dinsdag 11 juli 2023
Deze regeling is verlengd tot 1 oktober 2023 voor Caiway Mobiel en vaste telefonie.

Beltarieven


Nederland


Starttarieven

Het starttarief per gesprek bedraagt € 0,16 naar alle vaste én mobiele nummers in Nederland. Starttarieven zijn niet van toepassing op het abonnement Bellen zonder starttarief. De gesprekskosten zijn weergegeven in euro's per minuut, inclusief 21% BTW. Gesprekskosten worden afgerekend per seconde.

Nederlandse tarieven
Periode Prijs
24 uur per dag, 7 dagen in de week €0,16

Nederlandse mobiele tarieven
Periode Prijs
24 uur per dag, 7 dagen in de week €0,16


Internationaal


Starttarieven

Het starttarief per gesprek bij internationaal bellen naar vaste nummers bedraagt € 0,19. De gesprekskosten hieronder zijn weergegeven in euro's per minuut, inclusief 21% BTW. Gesprekskosten worden afgerekend per seconde.

Internationale mobiele kosten

Staat het mobiele tarief van een land niet in onderstaande lijst, dan kunt u het tarief vinden bij de vaste internationale tarieven. Het tarief voor vast en mobiel is dan in het betreffende land gelijk aan elkaar.

Selecteer hieronder een land


Land Starttarief Vast tarief Mobiel tarief
-- -- -- --


Collect call


Starttarieven
Starttarief €7,3000 incl btw

Collect call tarieven

Minuuttarief voor nationaal en internationaal € 1,5500 per minuut (incl. btw). Gesprekskosten worden per hele minuut afgerekend.