Caiway nieuws

Nieuws, tips en weetjes

Win een voucher voor Pathé Thuis

Vanaf deze maand is het tijd om weer wat vaker op de bank te kruipen voor een avondje thuisbioscoop. Caiway geeft samen met Pathé Thuis 300 vouchers weg, zodat jij kunt genieten van in jouw eigen thuisbioscoop.
Lees verder

Tips voor het nieuwe televisie seizoen

Het is herfst! Het ideale seizoen om lekker achter je televisie, laptop of tablet te kruipen en films & series te kijken. Gelukkig komt er ontzettend veel moois aan. Wat dacht je van nieuwe afleveringen van Strangers Things en The Crown. Of toch iets anders? Check deze tips maar even!
Lees verder

Zo beschermt Caiway zich tegen een DDoS-aanval

Grote kans dat je de afgelopen dagen hebt gehoord van een DDoS-aanval. Deze afkorting staat voor distributed-denial-of-service, en wordt door cybercriminelen bijvoorbeeld gebruikt om het netwerk van een internetprovider (tijdelijk) plat te leggen. En dat is erg vervelend als je net klaarzit om je favoriete serie te kijken. Lees hier hoe wij ons beschermen tegen deze aanvallen, en wat je zelf kunt doen.
Lees verder

Je kind veilig op internet - Dat regel je zo!

Het internet biedt een onuitputtelijke bron van vermaak. Voor volwassenen én kinderen. Toch moet je er niet aan denken dat je kind ieder willekeurig filmpje kan zien en iedere website kan bezoeken, of alleen maar achter een scherm zit en niet (buiten) speelt. Dat snappen we! Volg de volgende stappen en maak je apparaten kindvriendelijk. Slim bekeken!
Lees verder