Caiway nieuws

Nieuws, tips en weetjes

Het coronavirus: wat betekent dit voor onze dienstverlening

Het coronavirus zorgt voor veel onrust in Nederland. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen maatregelen waar nodig. Mogelijk vraag je je af wat dit betekent voor de diensten die je bij ons afneemt of het contact dat je met ons hebt. De maatregelen die in Nederland worden genomen wijzigen vrijwel elke dag. Daarom houden we je hier steeds op de hoogte van hoe we onze (klanten)service aanpassen aan de omstandigheden.
Lees verder

Caiway ondersteunt digitaal basisonderwijs na coronamaatregelen

Caiway ondersteunt in samenwerking met Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden het digitaal basisonderwijs in de omgevingen Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en omstreken. Ook voor consumenten doet de provider iets extra’s: consumenten krijgen tijdelijk dertien extra zenders in hun pakket.
Lees verder

Tijdelijk extra tv-zenders

Het dagelijkse leven ziet er op dit moment een stuk anders uit dan normaal. Iedereen wordt opgeroepen zoveel mogelijk binnen te blijven en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Een videovergadering voeren terwijl je kinderen om aandacht vragen. Of alle afgelaste sportevenementen waar je zo naar uitkeek. Vanaf vandaag maken wij een aantal extra tv-zenders gratis beschikbaar om het thuisblijven wat aangenamer te maken voor het hele gezin.
Lees verder

Dit is het verschil tussen SD HD en 4K

Ben je de trotse eigenaar van een mooie tv, dan zullen de termen SD, HD of 4K je niet vreemd zijn. Allemaal zeggen ze iets over de scherpte van het beeld. Nu ook alle regionale zenders bij Caiway in HD te zien zijn, zetten we de verschillen voor je op een rij.
Lees verder

Zender van de maand Crime + Investigation

Crime + Investigation is Zender van de Maand bij Caiway en de hele maand maart te zien op kanaal 21. Op Crime + Investigation zie je de echte verhalen achter waargebeurde misdaden. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen.
Lees verder

Big Cat Month - februari

Tijdens de maand februari reis je met National Geographic WILD rond het Indiaanse content in vier premières waarin legendarische en ongrijpbare roofdieren te zien zullen zijn. National Geographic WILD is in februari Zender van de Maand bij Caiway en de gehele maand te zien op kanaal 21.
Lees verder