Caiway nieuws

Nieuws, tips en weetjes

Zender van de Maand juli Nick Jr.

Kleintjes in huis? Goed nieuws, want Nick Jr. is de hele maand juli zender van de maand bij Caiway! Programma’s als PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur!
Lees verder

Het fenomeen TikTok - we leggen het uit

Het social media platform TikTok zorgt voor veel vermaak, vooral onder jongeren. Er zitten inmiddels 3,5 miljoen Nederlanders op. Wil je nu weleens weten wat je er precies mee kunt? Lees de 4 punten in de blog.
Lees verder

Waan je op vakantie zonder weg te zijn

Je voorjaar verloopt misschien anders dan je dacht... en we kunnen inmiddels allemaal wel een (mini-)vakantie gebruiken. Ga je daarom mee op digitale reis naar Frankrijk, Italië of Spanje? We hebben de beste tips voor je!
Lees verder

Geniet van concerten vanaf je bank

De horeca is open, maar een bezoek aan een live concert moeten we nog even missen. Concerten mogen met maximaal 30 personen tegelijk bijgewoond worden. De kans is dus groot dat nog even duurt voordat je een optreden van je favoriete artiest ‘in het echt’ meemaakt. Maar niet getreurd! Er is gelukkig een enorme schat aan livestreams en registraties te vinden op verschillende platforms. Dus haal wat snacks in huis, stel je boxen goed af en zet je volume lekker hard. We gaan schaamteloos meeblèren vanaf de bank!
Lees verder

Zender van de Maand Juni: Animal Planet

Natuur- en dierenliefhebbers opgelet: Animal Planet is de hele maand juni zender van de maand bij Caiway. Op kanaal 21 zap je vanaf 2 juni rechtstreeks de wildernis in, en geniet je van de allerleukste programma’s over dieren, de natuur en het ruige buitenleven.
Lees verder