Caiway nieuws

Nieuws, tips en weetjes

De tv-checklist: haal jij alles uit je Interactieve TV?

Dus je hebt Interactieve TV van Caiway? Fijn! De eerste stap naar een betere tv-ervaring is gezet. Doelloos zappen, wachten op reclameblokken voor je wc-break en korrelig beeld zijn verleden tijd. Maar dat zwarte kastje onder je tv kan meer. Veel meer. Weten of jij wel alles uit je Interactieve TV haalt? Of heb je nog geen Interactieve TV en wil je in alle rust even grasduinen? Scan onze checklist!
Lees verder

Masterclass: 5 pro-tips voor filmen met je smartphone

TikTok-influencer als Fyonna Zara: je wordt het niet zomaar. Naast een creatief brein, een hippe kledingkast en een gezonde dosis lef, heb je ook een goede videocamera nodig. Althans, dat denken de meeste mensen. In werkelijkheid kom je al best een eind met je eigen smartphone. Benieuwd hoe jij er echte pro-video’s mee schiet? Door deze simpele tips te volgen!
Lees verder

Zender van de Maand oktober Discovery Science

Discovery Science is in oktober Zender van de Maand bij Caiway en is gratis te zien op kanaal 21. Discovery Science toont de wonderen van de wetenschap aan iedereen die innovatie en vooruitgang in het DNA heeft zitten. Van de ontdekkingen in de ruimte tot geavanceerde technologieën en alledaagse fenomenen. Allemaal tot leven gebracht door gepassioneerde experts. Wat kun je deze maand van Discovery Science verwachten?
Lees verder