Caiway nieuws

Nieuws, tips en weetjes

Zo werkt end-to-end versleuteling

Je hebt waarschijnlijk wel gehoord van end-to-end versleuteling. Je WhatsApp maakt er bijvoorbeeld gebruik van. Maar wat is het nu eigenlijk en wat heb je eraan? We lichten het toe in deze blog.
Lees verder

Zender van de Maand Augustus: Stingray Lite TV

Wat is er heerlijker dan van jouw favoriete muziek(clips) te genieten tijdens het koken, werken of op een gezellige avond? Niet veel, toch? We hebben goed nieuws voor alle muziekliefhebbers, Stingray Lite TV is in augustus Zender van de Maand bij Caiway (kanaal 21).
Lees verder

Zender van de Maand juli Nick Jr.

Kleintjes in huis? Goed nieuws, want Nick Jr. is de hele maand juli zender van de maand bij Caiway! Programma’s als PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur!
Lees verder

Het fenomeen TikTok - we leggen het uit

Het social media platform TikTok zorgt voor veel vermaak, vooral onder jongeren. Er zitten inmiddels 3,5 miljoen Nederlanders op. Wil je nu weleens weten wat je er precies mee kunt? Lees de 4 punten in de blog.
Lees verder

Waan je op vakantie zonder weg te zijn

Je voorjaar verloopt misschien anders dan je dacht... en we kunnen inmiddels allemaal wel een (mini-)vakantie gebruiken. Ga je daarom mee op digitale reis naar Frankrijk, Italië of Spanje? We hebben de beste tips voor je!
Lees verder