Televisie

Tips uit de gids: Reality-serie over gezin met 22 kinderen

woensdag 20 maart 2024

Onze tips uit de tv-gids van maart: een spectaculaire Formula 1® stratenrace in Australië, een nieuwe realityserie over het grootste gezin van Groot-Brittannië en true crime door de ogen van de slachtoffers. 

Formula 1® Grand Prix van Australië op prachtig stratencircuit

In Melbourne in Australië ligt een van de mooiste circuits op de Formula 1®-kalender: Albert Park. Het is deels een stratencircuit, met medium- en high speed-bochten en een vangrail waar ‘s werelds beste coureurs rakelings langs racen. Spektakel gegarandeerd! Je moet er wel even de wekker voor zetten, de Grand Prix van Australië is op zondag 24 maart om 4.10 uur Nederlandse tijd. De kwalificatie is een dag eerder, om 5.25 uur.

Formula 1® kijk je live op Viaplay. Bestel Viaplay nu met korting in Mijn Caiway. 

Het grootste gezin van Groot-Brittannië

Echt zo’n realityserie waar je de volgende dag bij de koffieautomaat op werk over praat. In 22 Kids and Counting, een nieuwe serie op TLC, volgen we het leven van de familie Radford, het grootste gezin van Groot-Brittannië. Sinds baby Heidie is geboren, hebben Noel en Sue Radford maar liefst 22 kinderen (waarvan er 19 thuis wonen!). Dat zorgt elke dag voor de nodige uitdagingen, zeker toen de coronalockdown nog gold.

22 Kids and Counting kijk je elke woensdag om 21.30 op TLC (kanaal 28).


True crime door de ogen van de slachtoffers

De meeste true crime-series draaien om (het vinden van) de dader. I Survived A Crime focust op het slachtoffer. Door de ogen van het slachtoffer zien we eerst de (plotselinge) aanval, daarna de soms langdurige gevolgen ervan. Dat maakt de verhalen indringend, die worden verteld door de bekende ABC News-presentator Gio Benitez.

I Survived A Crime is doordeweeks om 22.30 uur te zien bij Crime+Investigation (kanaal 108).


Schrijf je in voor de nieuwsbrief