Televisie

Kijk volgende maand gratis naar Crime+Investigation

dinsdag 20 februari 2024

Cadeautje van Caiway:  heel de maand maart kijk je gratis naar Crime+Investigation. (normaal gesproken exclusief in het Plus pakket!)

True crime-zender Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. In verschillende programma’s krijg jij toegang tot verhoorkamers, gevangenissen, misdaadlaboratoria en rechtbanken. Volg de rechercheurs die bewijsstukken bij elkaar zoeken en puzzelstukjes leggen, en zie hoe langzaam de waarheid boven tafel komt. 

 Deze drie ongelooflijke, maar waargebeurde verhalen wil je zien: 

The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard

In deze exclusieve documentaireserie onthult Gypsy Rose Blanchard hoe ze haar moeder vermoordde. In de serie zie je interviews met Gypsy - sommige opgenomen in de gevangenis - en met andere betrokkenen in haar zaak, zoals psychologische experts. Elke aflevering werpt een nieuw licht op Gypsy’s complexe levensverhaal. 

The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard is vanaf 14 februari elke woensdag te zien bij Caiway op kanaal 108 om 22.00 en 23.00 uur. (dubbelaflevering)

Interrogation Raw, leer de tactieken uit de verhoorkamer

Strafzaken kunnen gewonnen of verloren worden in de verhoorkamer. Interrogation Raw onderzoekt de spectaculairste verhoren en laat zien hoe zaken soms volledig op hun kop komen te staan. Wat voor tactieken gebruiken de rechercheurs, en hoe handelen zij op beslissende momenten? Interrogation Raw laat zien hoe het in de verhoorkamer een race tegen de klok kan worden.

Interrogation Raw is vanaf 25 februari elke zondag te zien bij Caiway op kanaal 108 om 22.00 uur.

Hoe succesvolle detectives werken: Homicide Hunters

Luitenant Joe Kenda loste met zijn team in Colorado Springs 387 moordzaken op (92%!). Wat is hun geheim? Kenda neemt je mee in de meest verontrustende en uitdagende moordzaken waar hij aan werkte. Homicide Hunters geeft zo een kijkje achter de schermen bij 's werelds beste detectives.

Homicide Hunters is vanaf 5 februari elke woensdag te zien bij Caiway op kanaal 108 om 19.00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief