Televisie

Veel om naar uit te kijken in het Formula 1®-seizoen 2024!

dinsdag 20 februari 2024

Klaar voor de start van een lang en razend interessant Formula 1®-seizoen 2024? Het wordt het laatste jaar van Lewis Hamilton bij Mercedes en van Carlos Sainz bij Ferrari. Wie kan Max Verstappen afhouden van zijn vierde wereldtitel?  

De kaarten zijn opnieuw geschud en wij kijken uit naar een nieuw Formula 1®-seizoen. Welk team kan kampioen Red Bull Racing weerstand bieden? Wie houdt Max Verstappen bij? De Nederlander krijgt ongetwijfeld meer tegenstand in 2024 en zal alles moeten geven voor een vierde wereldtitel.

Recordaantal races

Vanaf woensdag 21 februari wordt er drie dagen getest in Bahrein. Spannend, want dan zien we voor het eerst hoe de nieuwe auto’s zich tot elkaar verhouden. De eerste Grand Prix van het nieuwe Formula 1®-seizoen is eveneens in Bahrein, op 2 maart om 16.00 uur Nederlandse tijd (let op: dat is op een zaterdag). 

>>Formula 1® kijk je live op Viaplay. Bestel Viaplay nu met korting via MijnCaiway.

Hamilton naar Ferrari en wat doet Ricciardo?

Volgers van de sport noemen dit de spectaculairste transfer ooit in de Formula 1®: zevenvoudig kampioen Lewis Hamilton gaat in 2025 naar Ferrari. Komend seizoen is dus zijn laatste jaar bij Mercedes. Hij is erop gebrand om met dit team nog één keer de titel te veroveren. Carlos Sainz maakt bij Ferrari plaats voor Hamilton. De Spanjaard heeft al aangegeven dat ook hij, in dit laatste jaar voor Ferrari, voor niets minder dan het kampioenschap gaat.

Komend seizoen gaan we ook zien hoeveel snelheid Daniel Ricciardo nog in zich heeft, publiekslieveling onder Nederlandse racefans. Na een spectaculaire comeback in de sport, miste Ricciardo vorig jaar meerdere races vanwege een crash waar hij een blessure aan overhield. 

Gratis F1® TV Pro bij Viaplay

Genoeg om naar uit te kijken dus. In 2024 kijk jij Formula 1® als een pro, want met je Viaplay-abonnement krijg je dit jaar toegang tot F1® TV Pro, zonder extra kosten, het hele seizoen!

Met F1® TV Pro zit jij in de cockpit: tijdens races en kwalificaties schakel je live over naar de onboard-camera en teamradio van jouw favoriete coureur. Live timing geeft je inzichten die ze bij de pitmuur ook hebben. In het uitgebreide archief vind je mooie documentaires en oude, memorabele races om te kijken.

Bestel Viaplay mét F1® TV Pro nu via MijnCaiway en krijg 3 maanden korting

Viaplay kijk je via de apps (op je smart-tv)

Viaplay Xtra is gestopt. Dat betekent dat je de stream van Viaplay niet meer op kanaal 200 ziet. Je kunt Formula 1® natuurlijk live en in herhaling blijven kijken op je tv, maar dan via de apps van Viaplay. Viaplay heeft apps voor smart tv’s, Android TV, Apple TV en Google Chromecast. Op je laptop, tablet of smartphone kijken kan natuurlijk ook.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief