Mobiel

Budgetmodellen: Samsung Galaxy A05s en A15, welke wordt het voor jou?

maandag 18 maart 2024

Smartphones uit Samsungs A-serie zijn ware budgetmodellen. Om je te helpen kiezen, lichten we twee telefoons voor je uit: de Samsung Galaxy A05s en de A15.

De overeenkomsten: twee budgetmodellen

Zowel de Samsung Galaxy A05s als de A15 is voor de gemiddelde gebruiker een goede telefoon voor weinig geld. Die lage prijs is echt wat ze onderscheidend maakt. Toch zijn beide telefoons mooi vormgegeven en goed gebouwd, zoals we van Samsung gewend zijn. 

Alle twee de telefoons hebben een vingerafdruksensor om ‘m te ontgrendelen, die prettig aan de zijkant zit. En beide telefoons hebben een grote batterij van 5.000 mAh die het gemakkelijk een dag volhoudt.

>> Heb je al internet van Caiway? Als je Caiway Mobiel erbij bestelt, ontvang je elke maand 5,- korting op je internetfactuur, gratis dubbele mobiele data, gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB en PlusTVLees meer bij Caiway Mobiel.

Samsung Galaxy A05s: voor wie van groot houdt

De prijs en de schermgrootte zijn wat de A05s onderscheidt. Met 6,7 inch is zijn scherm lekker groot. De beeldresolutie is ook prima. 

Bestel de Samsung Galaxy A05s bij Caiway Mobiel vanaf 90,-.

Samsung Galaxy A15: prachtig scherm en meer opslag

De Samsung Galaxy A15 heeft een OLED-scherm waarbij elke pixel individueel wordt verlicht. Een pixel kan ook helemaal uitstaan. Dat betekent dat zwart, echt zwart is, en dat het hele beeld mooi contrastrijk is. Het verschil is klein (8 mm in lengte), maar deze telefoon is iets compacter dan de A05s.

Verder heeft de A15 een ultrawide-camera, waardoor er lekker veel op één foto past. En je hebt in vergelijking met de A05s dubbel zoveel opslagruimte, dus genoeg plek om al die mooie foto’s op te slaan. De A15 is er in de 4G-versie of als 5G-telefoon. Met de 5G ben je alvast klaar voor de nieuwste en snelste generatie mobiele netwerken.

Bestel de Samsung Galaxy A15 5G bij Caiway Mobiel vanaf 192,-.

En de Samsung Galaxy A15 4G voor 168,-.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief