Mobiel

Samsungs topmodel Galaxy S24, nu voor een topprijs

maandag 19 februari 2024

We hebben ze: de nieuwe Galaxy S24-telefoons, Samsungs beste en mooiste van het jaar. Met een strak design, geweldige camera en een nieuwe AI-assistent die je sneller en slimmer laat werken. En er is meer.

Samsung heeft met de Galaxy S24-serie haar topmodellen gepresenteerd. De S24, S24 Plus en S24 Ultra zijn nu verkrijgbaar bij Caiway Mobiel voor scherpe, tijdelijke introductieprijzen. Dit is wat ze bijzonder maakt:

Nieuwe AI-assistent voor snelheid en creativiteit.

Met de nieuwe AI-assistent gaat er een wereld aan creativiteit, productiviteit en mogelijkheden voor je open. Met ‘Generative Edit’ kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een foto perfectioneren, door ongewenste personen of objecten te omcirkelen en met een druk op de knop weg te toveren. Zie je online een mooi kledingstuk voorbijkomen? Omcirkel het, en je AI-assistent zoekt op waar je het kunt kopen (‘Circle to Search’).

Met ‘Live Translate’ vertaalt je telefoon tijdens een gesprek live wat er wordt gezegd. Later dit jaar is deze functie ook beschikbaar in het Nederlands. En ‘Note Assist’ vat teksten uit je aantekeningen voor je samen en doet ander nuttig tekstwerk.

Groter, sneller, geweldige camera

De nieuwe Samsung-telefoons draaien op een snellere processor en hebben een (iets) groter scherm dan hun voorgangers. Dat scherm is trouwens flink verbeterd: het is helderder en feller, wat van pas komt op zonnige dagen. De batterij heeft meer capaciteit gekregen, en als-ie toch leeg raakt, kun je ‘m in een half uurtje al voor de helft opladen. Het design is lekker strak. Dat komt onder meer tot uiting in de zijkanten, die wat platter zijn gemaakt.

Alle drie de telefoons uit de Galaxy S24-serie hebben een camera die prachtige foto’s maakt, zoals gewoonlijk bij Samsungs topmodellen. En je kunt lang met deze telefoons vooruit: de Galaxy S24 krijgt zeven jaar lang software-updates. 

Kies de Galaxy S24 voor jou

De Galaxy S24 en S24 Plus lijken op elkaar, maar de S24 Plus heeft een groter en scherper scherm (6,7 inch in plaats van 6,2), en mede daarom ook een grotere batterij die zich bovendien wat sneller laat opladen. De S24 Ultra is het grootst (6,8 inch scherm) en wordt met de S Pen erbij geleverd. Hij is gemaakt van titanium en het glas op de voorkant is van het hardste soort. De camera kan verder inzoomen.

Bestel nu de Galaxy S24 voor een scherpe introductieprijs

Heb je al internet van Caiway en bestel je Mobiel erbij? Dan ontvang je tijdelijk meer dan 100 euro korting op de Samsung Galaxy S24 (in uitvoering 256GB zwart): nu van 899 voor maar 792 euro! Ook de andere S24-telefoons bestel je met korting.

Bekijk hier onze topdeals voor de Samsung Galaxy S24-serie

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief