Wil je opzeggen?

Jammer dat je weggaat. Je opzegging doe je bij voorkeur door met ons te bellen.

Telefoonnummer

Je kunt ons bereiken op: 

088 2249 111 of bel gratis naar 1200 vanaf je Caiway-nummer.
Zeg in het keuzemenu: "Ik wil opzeggen".

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 9:00 uur - 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur - 16:00 uur

Liever teruggebeld worden?

 

Vul dan het bel-mij-terug formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Naar het formulier

Opzeggen of aanpassen

Wil je opzeggen omdat je wensen zijn veranderd? Vaak kunnen we daaraan tegemoetkomen. Sneller internet? Meer of juist minder TV-zenders? Onderzoek samen met onze specialisten de vele opties, voordat je de knoop doorhakt.

Opzeggen na overlijden

Op Wat te doen bij overlijden lees je hoe je het contract van de overledene opzegt. We zetten alles op alles om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, want deze periode is al zwaar en emotioneel genoeg.

Zenderpakket wijzigen

Wil je alleen een extra zenderpakket opzeggen? Dan hoef je niet te bellen. Je kunt dat via Mijn Caiway onder 'Producten' gewoon zelf regelen. Tip: Dit kan ook via de chat! Onderzoek samen met onze specialisten de vele opties via de chat op onze klantenservice pagina.

Verhuizen: opzeggen of niet?

Meestal kan je Caiway-abonnement gewoon met je meeverhuizen en is opzeggen dus niet nodig! Daarnaast is een verhuizing is het perfecte moment om te checken of je pakket nog past bij je nieuwe woonsituatie. Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we je verhuizing het beste kunnen aanpakken.

Online opzeggen

Je kunt natuurlijk ook online opzeggen via het opzegformulier. De verwerking van je online aanvraag duurt ongeveer twee weken.

Heeft deze informatie je geholpen?

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.