Updates Interactieve TV

Alles over updates en verbeteringen Interactieve TV

We zijn continu bezig om onze diensten te verbeteren. Op deze pagina vind je een overzicht van de laatste updates en verbetering aan het Interactieve TV-platform van Caiway.

Augustus 2021

IPTV Software versie Update
TV-ontvanger 5.0.3 Afgelopen periode hebben we hard gewerkt om er voor te zorgen dat je nu nog makkelijker jouw favoriete programma of serie kunt vinden. Je kunt nu eenvoudig programma’s uit het verleden, live en uit de toekomst zoeken om te bekijken of om op te nemen. Zoek eenvoudig naar je favoriete sportclub, je favoriete acteur of programma. Veel kijkplezier!
TV-ontvanger 5.0.3 We hebben de manier van sorteren uitgebreid en verbeterd. Dit is zowel bij zoeken, gemist en het opname overzicht.
Webtv 2.0.4 Afgelopen periode hebben we hard gewerkt om er voor te zorgen dat je nu nog makkelijker jouw favoriete programma of serie kunt vinden. Je kunt nu eenvoudig programma’s uit het verleden, live en uit de toekomst zoeken om te bekijken of om op te nemen. Zoek eenvoudig naar je favoriete sportclub, je favoriete acteur of programma. Veel kijkplezier!
Webtv 2.0.4 We hebben de manier van sorteren uitgebreid en verbeterd. Dit is zowel bij zoeken, gemist en het opname overzicht.
Webtv 2.0.4 Aanpassingen in de Tv-gids waardoor het zoeken op een kanaal vanaf nu mogelijk is in het kanalen dropdown menu. Ook kun je nu eenvoudiger binnen de datumkiezer gemakkelijk terug naar ‘nu op TV’
Webtv 2.0.4 Een aantal kleine bugs gefixed.
Apps 2.0.1 Afgelopen periode hebben we hard gewerkt om er voor te zorgen dat je nu nog makkelijker jouw favoriete programma of serie kunt vinden. Je kunt nu eenvoudig programma’s uit het verleden, live en uit de toekomst zoeken om te bekijken of om op te nemen. Zoek eenvoudig naar je favoriete sportclub, je favoriete acteur of programma. Veel kijkplezier!
Apps 2.0.1 We hebben de manier van sorteren uitgebreid en verbeterd.Dit is zowel voor zoeken, gemist en opnames.
Apps 2.0.1 De Tv-gids in de apps is efficiënter ingedeeld, waardoor er meer programma’s kunnen worden weergeven. Ook hebben we een tooltip toegevoegd welke tijdens het swipen door de kanalen de naam van het kanaal weergeeft
Apps 2.0.1 Een aantal kleine bugs gefixed.

Juli 2021

IPTV Software versie Update
 TV-ontvanger 4.3.2  Op de overzichtspagina’s van Gemist en Opnames wordt voor programma’s die reeds bekeken zijn in de thumbnails een voortgangsbalk getoond.
 TV-ontvanger 4.3.2 In de lijst met kanalen voor Gemist worden de erotiek kanalen ook getoond. Indien het kanaal geblokkeerd is dan zal eerst een pincode ingevoerd moeten worden om de programma’s te tonen.
 TV-ontvanger 4.3.2 Voor Radio kanalen is het nu ook mogelijk om een favorietenlijst aan te maken en deze te gebruiken. Hiermee kan een favorietenlijst voor TV en Radio worden gebruikt, waarmee de zenderlijsten aangepast kunnen worden met kanalen naar eigen wens. tevens is de interface aangepast bij gebruik van TV en Radio en beter op elkaar afgestemd, bijv. bij gebruik van de OK knop.
 TV-ontvanger 4.3.2 Overige diverse bugs geplet.
 Webtv 1.13.1 Op de overzichtspagina’s van Gemist en Opnames wordt voor programma’s die reeds bekeken zijn in de thumbnails een voortgangsbalk getoond. Hiermee is het voor duidelijker welke programma’s reeds bekeken zijn.
 Webtv 1.13.1 Voor Radio kanalen is het nu ook mogelijk om een favorietenlijst aan te maken en deze te gebruiken. Hiermee kan een favorietenlijst voor TV en Radio worden gebruikt, waarmee de zenderlijsten aangepast kunnen worden met kanalen naar eigen wens.
 Apps 1.12.1 Op de overzichtspagina’s van Gemist en Opnames wordt voor programma’s die reeds bekeken zijn in de thumbnails een voortgangsbalk getoond. Hiermee is het voor duidelijker welke programma’s reeds bekeken zijn.
 Apps 1.12.1 Voor Radio kanalen is het nu ook mogelijk om een favorietenlijst aan te maken en deze te gebruiken. Hiermee kan een favorietenlijst voor TV en Radio worden gebruikt, waarmee de zenderlijsten aangepast kunnen worden met kanalen naar eigen wens.

Mei 2021

IPTV Software versie Update
 TV-ontvanger 4.1.4 De radio en tv zenders zijn vanaf nu gescheiden. Hierdoor kun je nu door de hele tv zender lijst navigeren zonder radio zenders tegen te komen. De radio lijst kun je oproepen met de radio button op de afstandsbediening. De radio zenders worden ook niet meer in de gids getoond.
 TV-ontvanger 4.1.4 Wanneer je geen erotische kanalen binnen je abonnement hebt, staan de erotische kanalen verborgen. Wanneer je wel geabonneerd bent op erotische content, staan de zenders standaard zichtbaar. Wanneer de zenders zichtbaar zijn, kan kinderslot gebruikt worden. Standaard zijn de erotische zenders beveiligd met kinderslot.
 TV-ontvanger 4.1.4 Kinderslot wordt vanaf nu toegepast op zowel live tv content en de gemist content.
 TV-ontvanger 4.1.4 Wanneer je in de zenderlijst de CH+/CH- buttons gebruikte was de richting tegenovergesteld aan de richting wanneer je deze buttons gebruikt om te zappen. Dit voelde contraintuitief en is recht gezet.
 TV-ontvanger 4.1.4 Wanneer de TV ontvanger opstart wordt nu het merklogo getoond
 TV-ontvanger 4.1.4 Diverse aanpassingen in de lijstweergave voor alle platformen in het kader van consistentie
 TV-ontvanger 4.1.4 Wanneer je naar zender 44 wil tunen, maar je 444 in drukt. Schakelde de TV ontvanger naar 444 en kon je daarna pas 44 invoeren. Dat hebben we nu verholpen.
 TV-ontvanger 4.1.4 De sortering in Gemist is nu in dezelfde volgorde als in de gids. Let op, dit geldt enkel voor de basis zenderlijst, de volgorde van een favorietenlijst wordt niet overgenomen in Gemist.
 TV-ontvanger 4.1.4 De performance verbeteringen op verschillende pagina’s
 TV-ontvanger 4.1.4 Diverse bugs opgelost

April 2021

IPTV Software versie Update
 TV-ontvanger 4.0.3 Naast de bekende verticale gids hebben we een horizontale gids toegevoegd. Wanneer je de gids opent, en op de OPT knop drukt kun je wisselen van gids weergave. De TV ontvanger onthoud de laatst gekozen weergave.
 TV-ontvanger 4.0.3 We hebben diverse Snelheidsverbeteringen doorgevoerd op: Gids (verticaal), Gemist, Opnames, Groepen, Detail scherm.
 TV-ontvanger 4.0.3 Wanneer de TV ontvanger uit standby komt of wanneer er van radio naar tv geschakeld wordt, start deTV ontvanger box met een hoger video profiel.Hierdoor merk je dat je sneller full HD beeld hebt bij een HD stream.
 TV-ontvanger 4.0.3 Het is nu mogelijk om in de instellingen de radio screensaver uit te schakelen.
 TV-ontvanger 4.0.3 Weet jij niet alle zender nummers uit je hoofd? Daar hebben we nu een handig hulpmiddel voor. Wanneer je een willekeurig zender nummer kiest en deze bestaat niet schakelt de settopbox naar het dichtstbijzijnde (hoge) zendernummer. Wanneer 510 kiest, dit nummer bestaat niet bij ons, schakelt de TV ontvanger naar 524.
 TV-ontvanger 4.0.3 Diverse kleine bugs opgelost
 Webtv 1.10.1 Kijkwijzer informatie is toegevoegd

Maart 2021

IPTV Software versie Update
 TV-ontvanger 3.7.1 Diverse snelheidsverbeteringen in het TV menu
 TV-ontvanger 3.7.1 Kijkwijzer informatie wordt weergegeven bij een programma in het detail scherm
 TV-ontvanger 3.7.1 Een aantal kleine bugs opgelost waarvan een belangrijke: programma gemist starten van uit de mini gids werkt weer
 TV-ontvanger 1.8.0 In Android en iOS zijn de kijkwijzer iconen toegevoegd.