De op een na grootste glasvezelprovider van Nederland.

Dichtbij betekent voor ons

Werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen we dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Daardoor weten we dat goed luisteren meer oplevert dan mooie praatjes. En dat kundige, persoonlijke service minstens zo belangrijk is als een snelle en betrouwbare verbinding.

Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van onze ervaring en gedrevenheid. Met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. Daarbij vergeten we ook de buitengebieden niet. Want sinds dat we in 2012 zijn begonnen met het leveren van diensten via glasvezel, is het onze ambitie om ook daar zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het allermodernste netwerk.

Zo zijn we in de afgelopen drie decennia voortdurend bezig geweest om de techniek van morgen in je huiskamer te krijgen. Zonder uit het oog te verliezen dat mensen uiteindelijk belangrijker zijn dan bits en bytes. Met Caiway ben je dan ook verzekerd van een aanbieder die de nieuwste ontwikkelingen echt voor iedereen bereikbaar maakt. Nu en in de toekomst.

Caiway logo

 

 • Razendsnel glasvezel internet
 • Meer dan 200.000 huishoudens aangesloten
 • Ruim 30 jaar specialist in internet, tv en bellen
 • Elke dag een nieuwe uitdaging. Afwisseling en tot het uiterste gaan om klanten zo goed mogelijk te helpen. Ik hang niet op voordat het probleem opgelost is. Dat geeft veel voldoening.

  Petra, medewerker Klantenservice

  Caiway Servicepunt bij jou in de buurt

  Beter een goede buur, dan een verre vriend. Kom voor advies, stel je vragen of bestel je pakket in één van onze verkoop- en servicepunten.

  • {{ store.name }}

   {{ store.distanceFromMarker.toFixed(2) }} km

   {{ store.address.street }} {{ store.address.housenumber }}

   {{ store.address.zipcode }} {{ store.address.city }}

   

  De geschiedenis van Caiway


  Als glasvezelaanbieder bestaat CAIW al sinds 1981. Toen heetten we officieel nog de ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’ en richtten we ons vooral op TV-aansluitingen. In 1995 werden we ook als internetprovider actief onder de naam Kabelfoon. Sinds juli 2004 vallen al onze diensten onder dezelfde organisatie en gebruiken we één duidelijke merknaam: Caiway.

  Samenwerking met CAIW

  Caiway is regionaal door heel Nederland actief en biedt in steeds meer plaatsen glasvezel aan. Momenteel levert Caiway onder meer televisie-, internet- en telefoniediensten in:

  Westland en omgeving, Gouda en omstreken (Rekam-gebied), Krimpen a/d IJssel, Loenen aan de Vecht en omgeving, Berghem, Malden, Heumen, Horssen, Over- en Nederasselt, Hendrik-Ido-Ambacht, Doorn, Hilvarenbeek en omgeving, Harderwijk, Schiedam, Aalsmeer, IJsselstein en een groot deel van Twente.

  Nederland is meer dan alleen de randstad en de groeikernen.

  Daarom leveren we bij Caiway onze Alles-in-1 Glas pakketten ook in de buitengebieden. Liggen er nog geen geschikte kabels in de grond, dan wordt bekeken of er voldoende vraag is naar een glasvezelaansluiting. Als meer dan 50% van de bewoners en de bedrijven vooraf intekent, gaan de graafmachines aan de slag en krijgt het hele gebied toegang tot glasvezel.

  Benieuwd of jij straks ook kunt profiteren van een supersnelle internetverbinding en de beste beeldkwaliteit op je TV?
  Doe dan postcodecheck of kijk op de site van DELTA Netwerk.