WAT OVERSTAPPEN BETEKENT VOOR TELEVISIE

HAARSCHERP TELEVISIEKIJKEN


Standaard kijk je naar meer dan 70 zenders, waarvan 69 in Full HD. Altijd in de beste kwaliteit en haarscherp. Je kunt bij Caiway televisie als los pakket bestellen met het Basic TV pakket of combineren met internet in een Internet & TV pakket.

Televisiekijken via glasvezel

Bestel je een Internet & TV glasvezelpakket van Caiway dan kijk je, afhankelijk van het pakket dat je kiest, op een of twee televisies via glasvezel. Hiermee kijk je naar het basis tv pakket. Je kan ook programma’s opnemen, vooruit- en terugspoelen, live tv pauzeren en uitzendingen terugkijken tot 7 dagen terug. Hiervoor ontvang je van ons een interactieve tv-ontvanger. Lees hieronder voor meer informatie.
presentator televisie
televisie

TELEVISIEKIJKEN VIA COAX-KABEL

Is een coax-aansluiting op jouw adres aanwezig en bestel je alleen het Basic TV pakket? Dan kijk je standaard op alle televisies in huis digitale televisie via de coax-kabel. In de meeste gevallen heb je geen extra apparatuur nodig, omdat de meeste moderne tv’s een ingebouwde ontvanger hebben. Je kunt dus bij Caiway direct de zenders bekijken van het Basic TV pakket. Bestel je een Internet & TV glasvezelpakket, dan krijg je naast de interactieve tv-ontvanger ook digitale televisie via de kabel erbij.

Apparatuur

Bestel je een Internet & TV glasvezelpakket, dan ontvang je van ons een installatiepakket met daarin de benodigde apparatuur. In het pakket vind je bijvoorbeeld de interactieve tv-ontvanger.

 

Bekabeling thuis

 Om je interactieve tv-ontvanger aan te sluiten is het nodig dat er een netwerkkabel ligt vanaf de plaats waar het glasmodem komt te staan naar de televisie die je gaat aansluiten op de ontvanger. Ligt er al een netwerkkabel, dan kan je deze gewoon gebruiken.

Veelgestelde vragen over Televisie

 • Heb ik apparatuur nodig om televisie te kijken?
  Bestel je een Internet & TV glasvezelpakket dan ontvang je van ons een interactieve tv-ontvanger. Hiermee kan je televisie via glasvezel kijken. Is er op jouw adres een coax-aansluiting aanwezig, dan krijg je deze erbij zodat je op overige televisies indien gewenst ook tv kan kijken via de coax-kabel. In de meeste gevallen heb je geen apparatuur nodig, omdat de meeste moderne tv’s een ingebouwde ontvanger hebben.
 • Hoe weet ik of mijn tv een ingebouwde digitale ontvanger heeft?
  Je kunt aan je televisie zien of deze een ingebouwde digitale ontvanger heeft. Dan zit er aan de zij- of achterkant een CI+ gleuf, ook wel aangeduid met Common Interface. Raadpleeg ook de handleiding van je televisie of neem bij twijfel contact met de tv-leverancier of met de winkel waar je hem hebt gekocht.
 • Ik ben bang dat het installeren niet goed gaat. Wat dan?
  Het is fijn om te weten dat je bij ons installatiegarantie krijgt. In het installatiepakket zit een handleiding die je stap voor stap helpt. Kom je er zelf niet uit, dan kan je terecht bij onze helpdesk medewerker. Komen jullie er samen ook niet uit, dan sturen we een monteur bij je langs. Deze is gratis als je binnen 4 weken na ontvangst van je pakket hulp nodig hebt.
 • Kan ik extra zenders later bestellen?
  Je kunt een extra zenderpakket direct bestellen. Achteraf kan ook en dat regel je eenvoudig zelf via Mijn Caiway. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.
 • Zit Interactieve TV standaard in het pakket?
  Bij de Internet & TV glasvezelpakketten is Interactieve TV standaard inclusief.
 • Hoe regel ik extra apparatuur?
  Je kunt altijd via Mijn Caiway een extra interactieve tv-ontvanger regelen
 • Kan ik ook live tv-kijken op mijn smartphone, tablet en pc?
  Bestel je een Internet & TV glasvezelpakket dan kun je ook online tv-kijken op je tablet, smartphone en pc. Kijk op de Interactieve TV pagina [link naar iptv pagina] voor meer informatie.