• Webmail
 • Over Caiway
 • Blog

Supersnel internet, TV en bellen. Nu tijdelijk met korting.

Vind het pakket dat het beste bij jou past.

Bekijk direct de mogelijkheden op jouw adres

Hoeveel snelheid heb je nodig?

Wat andere overstappers waarderen

"Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Facetimen met familie is voor ons erg belangrijk. Gelukkig hebben wij geen last van stilstaand of blokkerig beeld."

Phi Le, Schipluiden

Veelgestelde vragen

 • Welke diensten kan ik afnemen?

  Doe de postcodecheck voor de beschikbaarheid en het aanbod op jouw adres.

 • Kan ik hulp krijgen bij installeren?

  Kijk je uit naar het gebruik van je pakket, maar kijk je op tegen het installeren? Dan is het prettig om te weten dat je bij Caiway installatiegarantie krijgt. Bij het installatiepakket ontvang je een handleiding die je stap voor stap helpt. Kom je er zelf niet uit, dan kan je altijd terecht kunt bij onze helpdeskmedewerkers. Komen jullie er samen ook niet uit, dan sturen we een monteur bij je langs. Deze is gratis als je binnen 4 weken na ontvangst van je pakket hulp nodig hebt.

 • Kan ik ook installatie door een monteur bestellen?

  Wil je liever direct hulp bij de installatie en deze door een monteur laten uitvoeren? Voeg installatieservice toe aan je winkelwagen. Een professionele monteur installeert het pakket. De diensten worden op 1 pc, laptop of tablet, op 1 televisie en 1 telefoon werkend opgeleverd. Dit is inclusief het installeren van jouw nieuwe e-mailadres en draadloos internet op een apparaat.

 • Heb ik apparatuur nodig om televisie te kijken?

  Kijk je televisie glasvezel, dan heb je apparatuur nodig. De eerste interactieve TV-ontvanger ontvang je van ons.

  Kijk je televisie via de coax-kabel, dan heb je in de meeste gevallen geen apparatuur nodig. De meeste TV’s hebben een ingebouwde digitale ontvanger. Hierdoor kun je direct televisiekijken. Een los kastje en een extra afstandsbediening zijn dan niet nodig.

 • Ik heb meerdere TV’s in huis. Hoe kijk ik hierop televisie?

  In de meeste huizen is er een coax-kabel aansluiting. In dat geval kijk je op je overige TV’s televisie via de coax-kabel. De meeste TV’s hebben een ingebouwde digitale ontvanger. Hierdoor kun je direct televisiekijken. Heb je een televisie zonder ingebouwde digitale ontvanger, dan is een HD-ontvanger nodig. Deze kun je via Mijn Caiway bestellen.

  Heb je thuis alleen een glasvezelaansluiting? Dan kan je een extra interactieve TV-ontvanger bestellen. Op dit moment is het niet mogelijk om meer dan 2 interactieve TV-ontvangers aan te sluiten.

 • Ik wil mijn huidige telefoonnummer behouden. Kan dat?

  Je kunt je huidige telefoonnummer meenemen naar Caiway. Wel moet het netnummer hetzelfde zijn. Voorbeeld: verhuis je van Naaldwijk naar Aalsmeer, dan is nummerbehoud niet mogelijk, omdat het netwerknummer niet verhuisd kan worden.

 • Wanneer wordt mijn installatiepakket afgeleverd?

  Het installatiepakket wordt binnen twee weken geleverd, maar meestal veel eerder. Geef aan welke datum je nieuwe abonnement in moet gaan. De ingang van je abonnement kan tot 6 maanden vooruit.

 • Kan ik ook alleen televisiekijken bij Caiway?

  Ja, dat kan met een Basic TV-pakket. Bij dit pakket ontvang je meer dan 70 TV-zenders, gewoon via de coax-kabel op alle televisies in huis.


Kom je er niet uit? Stel je vraag via