Digitaal televisiekijken

Wist u dat u het Basic TV pakket zonder extra apparatuur via de coax-kabel kunt ontvangen indien uw televisie een ingebouwde (HD-)ontvanger heeft? Dat scheelt een extra kastje, een extra afstandsbediening en een hoop extra kabels. Wel zo makkelijk!

Hoe ziet u of uw televisie een ingebouwde digitale ontvanger heeft?
De meeste moderne televisies hebben een ingebouwde digitale ontvanger met een gleuf voor een CI+ CAM. Deze gleuf zit vaak aan de zij- of achterkant van de televisie. Als u zo?n televisie heeft, heeft u geen ontvanger nodig en kunt u Basic TV direct ontvangen.

Heeft uw televisie geen ingebouwde digitale ontvanger? Dan heeft u een HD-ontvanger nodig om Basic TV te bekijken.
Wilt u ook live tv kunnen pauzeren, terugspoelen en opnemen om deze op een later moment terug te kijken? Dan is een HD-ontvanger met recorder de beste optie voor u.
Digitale televisie-apparatuur* huurt u via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway.

Heeft u een extra zenderpakket besteld?
Bij uw bestelling van een extra zenderpakket ontvangt u standaard een CI+ CAM en een smartcard. Deze ontvangt u gratis in huur. Wanneer u het extra zenderpakket ook op overige televisies in huis wilt bekijken, kunt u een extra CI+ CAM en een smartcard bestellen in uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway. 

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van de ontvangers:
 

HD-recorder

HD-ontvanger

CI+ CAM

Voor gebruik via
Coax Coax Coax
70+ tv-zenders, 30 in Full HD
Full HD televisiekijken
Live TV pauzeren en terugspoelen
Live TV opnemen
Programma Gemist
Video on Demand
Elektronische Programma Gids raadplegen
Extra apparatuur huren voor overige tv's in huis

 

HD televisie kijken op overige TV's in huis
Om ook op uw andere televisies in huis in Full HD televisie te kunnen kijken, kunt u extra apparatuur huren. Uw bestelling regelt u via uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway.

*De apparatuur huurt u van Caiway. Hierdoor blijft deze eigendom van Caiway. Voor de huur van alle digitale televisie-apparatuur betaalt u een maandelijkse huurprijs. De eerste CI+ CAM ontvangt u als nieuwe klant gratis in huur.