Showroom


Bij Caiway is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Showroom laat u kennis maken met het uit-
gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13).


 

 

 

    
 

De maand mei staat in het teken van onze jongste Caiway-klanten! Elke week is er een andere zender uit het Kinderpakket gratis te zien op het Showroomkanaal (voorkeuze 13). De planning is als volgt:

1 t/m 7 mei: RTL Telekids
8 t/m 14 mei: Cartoon Network
15 t/m 21 mei: Nick Music
22 t/m 31 mei: Disney Junior

Het Kinderpakket bestaat uit 10 kinder- en muziekzenders, zoals RTL Telekids, JimJam en Boomerang. Het biedt leuke en leerzame programma’s zoals Dora en Green-Kids. Daarnaast zijn er ook klassieke programma’s te zien zoals poppenkastvoorstellingen en meezingprogramma’s. Het pakket is maandelijks opzegbaar.

Meer informatie over het Kinderpakket.

Highlights

RTL Telekids

 

 

SUPER 4
Maandag t/m vrijdag om 7.45
In de animatieserie Super 4 beleven Alex de Ridder, Ruby de Piraat, Gene de Agent en Twinkle de Elf spannende avonturen. Dit viertal neemt je mee naar verschillende eilanden waar ze spannende dingen meemaken! 

 

TELEKIDS MINI'S ZOALS LEREN MET JOKIE
Maandag t/m vrijdag om 8.30-12.00
Leren met Jokie is een interactieve reeks waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur. Leer samen met Jokie en Jet tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is. Ga je mee op avontuur?”

Cartoon Network

 

DE WONDERLIJKE WERELD VAN GUMBALL
Maandag t/m vrijdag om 17.15
In de Wonderlijke Wereld van Gumball staat de familie Watterson centraal. Maak je op voor de meest hilarische situaties uit het wonderlijke leven van Mam, Pap, Anais, Darwin en natuurlijk Gumball! Gumball is een 12-jarige kat met een fijne neus voor ongeluk en samen met Darwin probeert hij tevergeefs controle over de hysterische situaties van alledag te krijgen.

CLARENCE
Maandag t/m vrijdag om 14.55
Clarence is terug! Deze onvermoeibaar optimistische jongen wil nog steeds alles ontdekken, want het hele leven is geweldig! In de gloednieuwe afleveringen wil Clarence wat tijd voor zichzelf, maar krijgt hij van zijn vrienden de kans niet, zetten hij en zijn klasgenoten het museum op stelten en houdt een oude boom, die op het punt staat gekapt te worden, de jongens behoorlijk bezig.

Nick Music

 

 

MUZIEK SPECIAAL VOOR DE JEUGD
De muziek bij Nick Music is speciaal gericht op kinderen tussen de 5 en 15 jaar die er van houden om elke dag mee te zingen met hun favoriete hits. Maar ook ouders zingen mee met de vrolijke beats van Katy Perry en K3!

Disney Junior

 


DE LEEUWENWACHT
Lang geleden was er in het Trotse Land de traditie van De Leeuwenwacht. De tweede welp van de Koning moet de sterkste en dapperste dieren zoeken om samen de Kringloop van het Leven te beschermen. Kion is de tweede welp van Koning Simba en Nala en volgens Rafiki is het voorbestemd dat hij de nieuwe leider van De Leeuwenwacht wordt.
SOFIA HET PRINSESJE
Verken de magische wereld van Sofia het Prinsesje, het meisje dat leert dat echt prinsessengedrag vanuit je hart moet komen.