Showroom


Bij Caiway is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Showroom laat u kennis maken met het uit-
gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13).


 

 

 

    
 

In april is Crime & Investigation voor alle Caiway klanten te zien op kanaal 13.

Crime & Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter uw favoriete TV drama’s en series.

In de programma’s van Crime & Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor u geopend. Als kijker wordt u meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. U reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Crime & Investigation is na april te zien op kanaal 108 via Plus TV.

 

Highlights

 

 

LEAH REMINI: SCIENTOLOGY AND THE AFTERMATH 
Start per 1 april om 22:00 - iedere zaterdag 
Leah Remini verbaasde de wereld door na 34 jaar abrupt de Scientology kerk te verlaten. Haar verschijning bij ABC’s 20/20 was de meest bekeken aflevering van het jaar. Amerikanen kunnen simpelweg geen genoeg krijgen van Leah Remini. Nu vertelt Leah haar schokkende verhaal in een 6-delige documentaire. Ze probeert hiermee anderen, die ook graag de kerk willen verlaten, te helpen. 

 

HOMICIDE HUNTER
Elke maandag en donderdag om 21:00 uur 
Joe Kenda werkte 23 jaar voor de Colorado politie waar hij meehielp met het oplossen van meer dan 400 moordzaken. Hij vertelt in Homicide Hunter over de moordzaken die hem tot op de dag van vandaag bij blijven. Terwijl hij de details van het proces om de moordzaken op te lossen vertelt, vertelt hij ook over het omgaan met nachtmerries die bij sommige zaken komen kijken. Zoals Kenda zelf zegt, “Ik wil deze verhalen niet vertellen, ik moet deze verhalen vertellen.”

 

COLD CASE FILES
Start 20 april om 22:00 uur - elke donderdag 
Cold Case Files onderzoekt het verloop en uitkomst van onopgeloste zaken. De serie volgt detectives en familieleden die hun leven toewijden aan het oplossen van de zaak en gerechtigheid voor de slachtoffers zoeken. De detectives lossen zaken op die al meer dan 30 jaar oud zijn. Zij zullen zorgen voor gerechtigheid voor de nabestaanden.