WINNEN! Maak kans op een surprise box t.w.v. € 125! Ga naar het tabblad Prijsvraag en doe snel mee.

Showroom


Bij Caiway is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Showroom laat u kennis maken met het uit-
gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13).


 


 

        
 

Fashion, modellen, modeshows, make-up en de laatste trends. Bij FashionTV zit u vooraan aan de catwalk bij de grootste shows. Volg de ontwerpers wanneer ze zich laten inspireren voor hun nieuwste collectie. Daarnaast ziet u bij FashionTV alle nieuwtjes rondom mode, ontwerpers, catwalk shows en de feesten. Ook krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen bij de grootste catwalkshows en fotoshoots.

Zit u al klaar voor het nieuwe modeseizoen. Deze maand gratis op kanaal 13. Veel kijkplezier!

Meer informatie over Plus TV

Highlights

FashionTv

 

 

Photographers
Kijk mee met de topfotografen wanneer ze op de meest exotische plekken, schitterende modellen vastleggen op hun camera. FashionTv neemt u mee om u te laten genieten van de kunst van high fashion fotografie, door u een kijkje achter de schermen te geven. Bekijk het hele proces door de ogen van 's werelds grootste fotografen.


 

Fashion Flix
Ervaar de grootste collectie van mode films met FashionTv! Kies uit honderden mode films. Kijk onder andere naar films over de grootste ontwerpers. Ook modehuizen en de meest iconische modellen zijn te vinden bij Fashion Flix. Dit alles wordt geregisseerd door 's werelds meest toonaangevende filmregisseurs in dit genre. U ziet het bij FashionTv!