Showroom


Bij Caiway is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Showroom laat u kennis maken met het uit-
gebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op Showroom (voorkeuze 13).


 


 

          
 

Motorsport.TV is hét motorsport kanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsport evenementen in Europa. Van maart tot oktober zijn er vrijwel ieder weekend LIVE evenementen te volgen.

De tv-zender zendt jaarlijks meer dan 70 internationale motorsport evenementen uit waaronder de IMSA (12 races, zoals Daytona, Sebring, Long Beach), European Le Mans Series, V8 Supercars, FIA World Rally Championship, Blancpain Endurance Series (met 24-uur Spa-Francorchamps), Race of Champions, British F3 Championship, TCR International Series, FIM World Motocross Championship, FIM Superenduro World Championchip en LOORS.

Motorsport.TV is te vinden in het Plus TV-pakket op voorkeuze 135.

Meer informatie over het Plus TV-pakket

Highlights

Motorsport.TV

 

 

FIA World Endurance Championship 
Na de enige 24 uursrace van het seizoen in Le Mans keert het FIA WEC weer terug naar de zes uursraces. De vierde wedstrijd van het jaar staat gepland op de Nürburgring. Porsche zal hopen dat de tactiek om de homologatie van het 'high downforce'-pakket goed gaat uitpakken. Vorig jaar was misschien ook wel de mooiste strijd te zien in de GTE-Pro-klasse, toen Ferrari een intens duel met Aston Martin in haar voordeel besliste. Wordt het weer een strijd tussen deze twee of gaat Ford zich er mee bemoeien?

Live Ronde 4 - 6 Hours of Nürburgring - zondag 16 juli om 12.45 uur


 

European Le Mans Series
De European Le Mans Series hadden al niet te klagen over populariteit met drie verschillende klassen in één wedstrijd, maar dankzij de opwaardering van de nieuwste generatie LMP2-auto's heeft het kampioenschap nog een extra 'boost' gekregen. Voorbij de pits op Monza tikten de auto's zo'n 300 km/u aan en de nieuwe auto's zijn niet alleen sneller, maar ze zijn ook moeilijker te rijden en zwaarder voor de banden.

Ronde 3 - Red Bull Ring - dinsdag 25 juli om 20.45 uur