Kinderpakket

  • Eindeloos veel kijkplezier met 8 extra zenders!
  • Vaste prijs: 4,50 p.m.
  • Maandelijks opzegbaar

8 extra zenders voor de allerkleinsten

Het Kinderpakket biedt met 8 extra zenders educatieve en vermakelijke programma’s. Een veilige en betrouwbare omgeving die kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar motiveert om te leren en slimmer te spelen. Dit pakket is te bekijken via Replay TV en op je telefoon of tablet via de Multiscreen app, wel zo gemakkelijk voor op de kinderkamer. Het Kinderpakket kost slechts €4,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

alfred j kwak

Zenders in het Kinderpakket

cartoon network

Cartoon Network

Met Cartoon Network beleef je altijd een hoop lol en avontuur. Met shows als Powerpuff Girls, Ben 10, Young Justice en Transformers Prime kun je je borst natmaken voor een stevige portie actie.
Cartoon Network is te zien op kanaal 122.

nickjr

Nick Jr.

Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!, Shimmer & Shine, Rusty Rivets en Blaze en de Monsterwielen zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! Nick Jr. is te zien op kanaal 123.

Boomerang

Boomerang

Boomerang is de plek voor ouders en kinderen om samen te genieten van je favoriete cartoons zoals: Tom & Jerry, Scooby-Doo, Garfield en de Looney Tunes. Boomerang biedt tijdloze humor voor jong en oud. Boomerang is te zien op kanaal 124.

pebble tv


Pebble TV

Pebble TV is 100% Nederlandstalig en geweldloos. Pebble TV zendt 24 uur per dag programma's uit, zonder reclame. Met een mix aan fantasierijke, leerzame en grappige series zoals Alfred J. Kwak, Boes en Snorkels. Pebble TV is te zien op kanaal 125

nick toons


Nick toons

Populaire programma’s zoals Teenage Mutant Ninjaturtles, Yu-Gi-Oh! en Bakugan komen dagelijks voorbij. Overdag zijn de cartoons in het Nederlands, vanaf 21.00 uur worden de cartoons in het Engels uitgezonden. Te zien op kanaal 148.

baby tv 

Baby TV

Overdag nemen karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers en de Cuddlies de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld. ’s Avonds en 's nachts zorgen kalme muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustige omgeving. Te zien op kanaal 121.

RTL Telekids

Leuke zender voor het hele gezin! Kijk vertrouwde programma’s zoals Brandweerman Sam, Hallo K3! en Green-Kids. Ga op avontuur met Bassie en Adriaan of ga mee in de vrolijke chaos van Ernst, Bobbie en de Rest. Te zien op kanaal 119.

kika

Kika

Kika is een kinderzender voor de leeftijd 3 tot 13 jaar. Hierin komen educatieve en entertainende programma's aan bod. Te zien op kanaal 120.

Kinderpakket activeren

Kinderpakket in 5  stappen:

  1. Log in op mijn.caiway.nl

  2. Klik bovenin op Producten.

  3. Klik op Beheer Zenderpakketten.

  4. Selecteer het Kinderpakket en klik op volgende.

  5. Vink aan dat je akkoord bent met de voorwaarden en klik op bestellen.

Binnen maximaal 3 dagen kijk jij naar jouw nieuwe zenders.

Ga naar Mijn Caiway
mijn caiway