• Webmail
 • Over Caiway
 • Blog

Film1

Als eerste de allernieuwste films in Full HD!


€ 14,95
p.m.

€ 14,95- /mnd

Film1 – De beste films


Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Met 4 reclamevrije filmkanalen krijg je als eerste toegang tot de allernieuwste en beste films in Full HD. Of je zin hebt in actie, thrillers, romantiek of comedy. Je kijkt ze thuis op de bank of als je onderweg bent via de Film1 app.


✓ Elke dag nieuwe titels

✓ Kijk reclamevrij en in Full HD

✓ Kijk On Demand en met de Film1-app

✓ Meer dan 400 films en series

✓ Kijk overal in de EU

Film 1 highlights februari

 • Jurassic World: Fallen Kingdom. In dit actie-spektakel keren Claire en Owen weer terug naar het onbewoonde eiland Isla Nublar. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen over te halen om samen met haar en een team van specialisten de overgebleven dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan het heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn. (16 februari).
 • Midnight Sun. De zeventienjarige Katie is een mooie, slimme tiener die graag muziek maakt. Toch is haar leven verre van perfect. Ze lijdt aan een zeldzame ziekte, waardoor ze geen daglicht kan verdragen. Pas als het donker is, gaat haar wereld open en trekt ze naar het station om gitaar te spelen voor de reizigers. Op een avond staat plots Charlie te luisteren, de knappe atleet waar ze al jaren stiekem een oogje op heeft. Katie wil hem beter leren kennen en verzwijgt haar ziekte. Samen beleven ze een romantische zomer die hun leven voorgoed zal veranderen. (20 februari).
 • Truth or Dare. In deze bovennatuurlijker thriller verandert een onschuldig spel al snel in een nachtmerrie voor Olivia en haar vrienden. De studenten moeten telkens kiezen tussen de waarheid vertellen of een opdracht uitvoeren. Wanneer ze een opdracht weigeren of een leugen vertellen zullen ze genadeloos worden gestraft. (22 februari).
 • Finding Your Feet. Wanneer 'Lady' Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven. (23 februari).
 • Verdeeld over 4 reclamevrije tv-kanalen

  Film1 GO

  Met een Film1-abonnement heb je altijd en overal in Nederland onbeperkt toegang tot Film1. Kijk op je pc, laptop, tablet of smartphone en geniet van het ruime film- en serieaanbod van Film1.

  Lees hoe je de Film1 GO app activeert en in gebruik neemt

  Film bij Film1

  Kies jij ook voor Film1?

  € 14,95 /mnd